Belgie - Nizozemsko 3:10 (kon.) | Dánsko - Chorvatsko 17:0 (kon.)
Izrael - Velká Británie 0:7 (kon.) | Nizozemsko - Dánsko 3:10 (kon.)
Velká Británie - Česko 4:5 (kon.)
konec
Nizozemsko - Dánsko
Základní skupina

3:10

(0:2, 0:5, 3:1, 0:0, 0:2)

Čtvrtek 17.07.2014, 17:00 • Havlíčkův Brod • Softball - Mistrovství Evropy mužů
     
    5B 2O
    Je konec! Lahodný padáček Anderse Jorgensena akorát přeletěl vnitřní pole a Brewerton s Kimem Hansenem doběhli na domácí metu. Dánové vítězí na rozdíl po pátém inningu!
     
    3B 2O
    Dánové zase odskakují. Frederik Terkelsen stáhl domů svého brata Valdemara, vydatně tomu pomohl error holandského catchera.
     
    3T 1O
    Také rána z pálky Enriqueho Javiera měla výborné parametry, nizozemský pálkař stáhl domů Verbruggena. Rozdíl už je jen čtyřbodový!
     
    3T 1O
    A je to tady, Holanďané snižují na 2:7! Verbruggeho odpal do pravého pole zužitkovali Reiph i Brooks, hned to vypadá o něco líp.
     
    2B 1O
    Ale tohle je neuvěřitelně studená sprcha pro Holandsko! Homerun Daniela Julenona poslal domů kromě něj také oba bratry Terkelsenovy. Zápas nabírá naprosto jednoznačný vývoj!
     
    2B 0O
    Dánové už protočili line-up a Valdemar Terkelsen při dvou stricích parádně poslal míček po zemi do středního pole. To byla jasná pozice pro Nielsena i Brewertona, další body pro Dánsko!
     
    1B 2O
    Výborný odpal Anderse Hansena protancoval předním polem až dozadu na střed, čehož dokázali využít k doběhu V. Terkelsen s Jorgensenem. Dánové mají na kontě první dva body!

    Martin Voltr

    Hora, Aron, Machalet.
    bahis siteleri