Třinec – Olomouc 1:2 (kon.) | Košice – Martin 3:4 (kon.) | Havířov – Polsko U20 3:2 (kon.)
Poprad – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.) | Minsk – HC Slovan 6:0 (kon.)
konec
HK Poprad
4:3 (0:0, 1:1, 3:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 01.08.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:13
    Oddychový čas Liptovského Mikuláša!
     
    59:13
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Teraz však prišlo prekvapenie pre hráčov Popradu. MARTIN MARCINKO sa s pukom uvoľnil v medzikruží a prekonal brankára Sidora!
     
    57:01
    Popradčania sa budú musieť brániť. Ján Šeliga sa previnil kroščekom.
     
    52:57
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Teraz som to však zakríkol a dočkali sme sa gólu v sieti brankára Sidora! Roháč prihral na modrú čiaru MICHALOVI UHRÍKOVI, ktorý napriahol a tvrdou strelou trafil ľavý horný kút popradskej svätyne!
    Asistenciu si pripísal Ivan Roháč.
     
    50:56
    Poprad dal gól!
    Popradčania spustili v týchto chvíľach menší gólostroj! Brankár Duchoň vybehol až takmer ku modrej čiare, keď mu lišiacky vzal puk PETER GÁPA, ktorý pokračoval do zakončenia a bez problémov strieľa štvrtý gól svojho tímu!
    Bez asistencie.
     
    50:30
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Z pravej strany prihrával do medzikružia Takáč, ktorý našiel v dobrom postavení ANDREASA ŠTRAUCHA a ten svojou efektnou strelou zvyšuje na 3:1!
    Asistenciu si pripísal Samuel Takáš a Ján Šeliga.
     
    49:07
    Popradčania si zahrajú v početnej prevahe. Na dve minúty odchádza Samuel Danko, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.
     
    46:12
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú do vedenia! Z pravej strany v útočnom pásme pri mantineli poslal do medzikružia prihrávku Takáč, ktorý našiel ANDREASA ŠTRAUCHA, ten si stiahol dvoch hráčov a forhendom z ľavej strany pred bránkoviskom skóroval do opustenej brány!
    Asistenciu si pripísal Samuel Takáč.
     
    43:32
    Takáč ideálne zadovkou spoza brány posunul pred bránkovisko Matúšovi Matisovi, ktorý forhendom strieľal, ale len do výstroja gólmana "liptákov".
     
    39:44
    Poprad dal gól!
    Popradčania vyrovnávajú stav stretnutia ideálnym gólom do šatne! V medzikruží Paukovček prenechal puk TOMÁŠOVI SÝKOROVI, ktorý sa natlačil na hranicu pravého kruhu a švihom prekvapil gólmana Duchoňa strelou pomedzi nohy!
    Asistenciu si pripísal Lukáš Paukovček.
     
    34:15
    Samuel Takáč dostáva dve minúty za podrazenie. Presilová hra pre hostí.
     
    33:50
    Obrovská šanca Popradčanov! Z pravej strany nahodil puk na bránu Andreas Štrauch už pri rozľahnutom Duchoňovi, ktorý mal len málo šancí, ale predsa ešte puk vyrazil. Po ňom sa však dostal k puku Ján Šeliga, ktorý spred bránkoviska, predstavte si, trafil betón brankára Duchoňa!
     
    32:09
    Popradčania si zahrajú v početnej prevahe. Peter Bartík dostáva 2 minúty za hákovanie + 10 minút za nešportové správanie.
     
    30:39
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hráči Liptovského Mikuláša sa ujímajú vedenia po nečakanom góle! Spoza brány sa prekvapivo uvoľnil KAROL DIVOK, ktorý skackajúcim pukom spoza brány prekonal brankára Kmeťa!
    Bez asistencie.
     
    29:54
    Striedanie brankárov v oboch tímoch! Dušana Sidora v bráne nahrádza Erik Kmeť a u hostí je Juraj Hollý prestriedaný za Mária Duchoňa.
     
    29:02
    Sýkora si teraz nádherne našiel miesto medzi kruhmi, dostal sa do blafáku, prehodil si puk na bekhend, ale trafil len betóny brankára Hollého, ktorý najprv ani sám nevedel, kde je puk!
     
    25:00
    Ivan Roháč smeroval do zakončenia, ale v medzikruží ho za cenu faulu zastavil Ľubomír Dinda, ktorý si bude po dobu dvoch minút odpykávať trest za podrazenie.
     
    23:30
    Jakub Sukeľ šiel do prečíslenia spoločne s Radoslavom Macíkom, ktorému puk krížne popred bránkovisko posunul, no druhý menovaný triafal len betón rýchleho popradského gólmana Sidora!
     
    18:35
    Obrovská trma-vrma pred bránou Liptovského Mikuláša po strele od Šeligu, keď po ňom dorážal Štrauch. Ani nevedno, kde puk bol, no po malej chvíli sa objavil pri brankárovi hostí.
     
    11:02
    František Poliaček sa teraz pekne uvoľnil v medzikruží a strieľal švihom, no napokon ani on nerozvlnil sieť, keďže Sidor perfektne použil svoju vyrážačku.
     
    07:43
    Samuel Takáč najprv z medzikružia trafil len do brankára Hollého, potom sa puk ocitol na modrej čiare pri Štefanovi Fabianovi, ktorý prihrával ideálne Štrauchovi ku tyči, no ten netrafil do prázdnej brány!
     
    07:28
    Matúš Paločko sa nádherne uvoľnil po ľavej strane v útočnom pásme, dostal sa až pred bránkovisko a forhendom zakončoval, no brankár Hollý je v strehu a chytá tento ťažký puk!
     
    05:05
    Popradčania teraz poriadne potrápili defenzívu hostí, no ani Štrauch a ani Fabian neusmernili puk za bránu súpera, ale vybojovali si presilovú hru. Ján Holiga dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    01:40
    Andreas Štrauch sa pekne s pukom prebojoval po pravej strane klziska a z dolnej časti pravého kruhu pálil do pravej žrde!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 40. Sýkora (Paukovček), 47. Štrauch (Takáč), 51. Štrauch (Takáč, Šeliga), 51. Gápa – 31. Divok, 53. Uhrík (Roháč), 60. M. Marcinko


    HK Poprad: Sidor (30. Kmeť) – Gáborčík, Malina – Dinda, Kasík ("A") – Šeliga, Fabian ("C") – Šterbák, Babinský – Gápa, Paukovček, Sýkora ("A") – M. Nagy, Matis, Boltun – Štrauch, Takáč, Paločko – Tomečko, Jenčo, J. Lapšanský
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (30. Duchoň) – Školiak, Oravec – Mezovský, Janči – S. Danko, Holiga – Divok, F. Danko – Bartík ("A"), Kuric ("C"), Macík – Roháč ("A"), Piatka, Uhrík – M. Marcinko, Matejka, Poliaček – J. Sukeľ, M. Sukeľ, Brezniak

    Rozhodčí: Ľuboš Husár – René Šoltés, Ľubomír Pavela
    bahis siteleri