Břeclav – Kometa jun. 3:0 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 4:3 (1:0 po s.n.) | Skalica – Francie U23 5:4 (1:0 po s.n.)
Trenčín – Havířov 5:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – High1 5:0 (kon.)
Olomouc – Minsk 3:2 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Kladno 6:4 (kon.) | Plzeň – K. Vary 0:2 (kon.)
Trnava – Senica 4:6 (kon.) | Poruba 2011 – Osvětim 1:2 (kon.) | Piešťany – Pavlodar 3:2 (kon.)
Nové Zámky – Levice 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 3:4 (0:2 po s.n.) | Kadaň – Litoměřice 2:3 (kon.)
Ústí n/L – Chomutov 2:3 (0:1 po s.n.) | Zlín – Třinec 3:6 (kon.) | Znojmo – Pardubice 3:5 (kon.)
Vsetín – Přerov 2:1 (1:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HC Olomouc
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 – 0:0)
HC Dinamo Minsk
Čtvrtek 07.08.2014, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Olomouc.
    Autorem vítězné branky je ROMAN RÁC.
     
    V poslední sérii nájezdů se rozjel domácí Buc, který si střelou mezi betony řekl o smlouvu, o kterou na Hané bojuje.
     
    Jako první se k nájezdu rozjel Rác (OLO), který s velým štěstím překonal hostujícího gólmana!
     
    63:07
    Tentokrát byla šance Lingleta nebezpečnější. Nahozený puk od modré tečoval právě hostující útočník. Naneštěstí pro něj ale přímo do výstroje Vošvrdy.
     
    56:44
    Jasné brance zabránil Bartoň, který zahákoval před odkrytou klecí Elisona, jenž se posléze zlobí na sudí, že neodpískali trestné střílení.
     
    54:15
    Domácí útočník zvolil rychlý nájezd a také zakončení. Jeho záměr vystřelit mezi betony Haugen přečetl a sklapl výstroj včas.
     
    54:15
    Jakub Matai byl nečistě zastaven v úniku. Domácí budou zahrávat trestné střílení!
     
    52:23
    Vzápětí se hosté dopustili nedovoleného zákroku. Jmenovitě to byl Elison (MIN), který bude pykat za držení protihráče. Ovšem i domácí půjdou sedět. Staněk (OLO) se provinil nebezpečnou hrou vysokou holí.
     
    50:25
    Vošvrda zabrnkal na nervy všem domácím fanouškům i svým spoluhráčům. Za vlastní klecí totiž přišel o puk a Dinamo málem trestalo. Naštěstí pro Kohouty se ale stihl brankář vrátit zpět na své místo a zamezit tak brance soupeře.
     
    49:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zatímco Dinamo své šance zahodilo, Olomoučtí z protiútoku srovnali. ONDŘEJ ŠVAŇHAL se svou první střelou sice neuspěl, jelikož ale gólman Minsku puk neudržel, dostal se domácí hráč k opětovnému zakončení a tentokrát se nemýlil. Asistence: Jan Knotek.
     
    49:16
    Další možnost hostů. Bailen centroval puk před brankoviště na Eliseenka, od jehož brusle se kotouč odrazil těsně vedle domácí klece.
     
    48:39
    Ve skrumáži před domácí klecí se pokoušel zasunout puk za záda Vošvrdy Meleško. Ani on, ani jeho spoluhráč Razvadovskij ale neuspěli.
     
    47:55
    Po zaváhání v domácí rozehře šli dva na jediného obránce hráči Minsku. Elison předkládal puk Vescemu, ale ten jej netrefil.
     
    45:59
    Knotek nejprve vybojoval puk za hostující klecí. Poté se sjel k brance a počkal na přihrávku, která přišla v okamžiku, kdy byl domácí hráč nehlídaný. Bekhendový pokus domácí dvanáctky gólman chytil.
     
    42:48
    V souboji o puk za hostující klecí nešetrně atakoval domácího hráče Bailen (MIN), který obdržel dvouminutový trest za krosček. Mora bude hrát přesilovku 4 na 3.
     
    41:51
    Na trestnou lavici odjíždí společně Kulakov (MIN), který se provnil držení domácího hráče, a Bartoň (OLO), který oplácel soupeři hrubostí.
     
    37:23
    Staněk měl kotouč ve své moci, když byl sražen zezadu k ledu. Za tento zákrok inkasuje dvouminutový trest Šinkevič.
     
    28:35
    Hanáci hráli chvíli v plném počtu, ale sudí je opět posílají do čtyř. Knotek (OLO) zbytečně fauloval ve středním pásmu.
     
    28:01
    Již druhá velká šance domácích v oslabení. Buc společně s Maroszem mířili na jediného obránce. Druhý jmenovaný vzal zodpovědnost na sebe a trefil jen dobře postaveného gólmana.
     
    26:10
    Olomoučtí byli nastěhováni před Haugenem, ale Laš (OLO) se po ztrátě kotouče příliš neohrabaně ohnal po soupeři a vysekl mu hůl. Dvě minuty pro domácího útočníka.
     
    22:30
    Hanáci si zahrají početní výhodu, neboť Vesce (MIN) se provinil nebezpečnou hrou vysokou holí. Ještě před přerušením unikali domácí do přečíslení tři na dva, ale nevyřešili akci dobře.
     
    21:07
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Stejně jako v první části, tak i v té druhé padla branka velmi brzy. Po jedné minutě a sedmi vteřinách se k zakončení z pravého kruhu dostal CHARLES LINGLET, kterého nikdo nehlídal. Rána hostujícího hráče skončila v růžku Vošvrdovy klece. Asistence: Rayan Vesce.
     
    17:52
    Hanáci si ale zahrají přesilovou hru, neboť Lisovec (MIN) podržel svému soupeři hokejku.
     
    17:52
    Obrovská příležitost domácího celku. Diviš nahodil puk před brankoviště, kam sjížděl Buc. Přestože domácí útočník měl kotouč před odkrytou klecí, snad ani natřikrát se mu ho nepodařilo prostrčit za brankovou čáru. V následné skrumáži v brankovišti již bylo obtížné puk najít.
     
    13:01
    Střelu Zacharova vyrazil Vošvrda jen k Jelisejenkovi, kterého si domácí obránci vůbec nevšímali. Naštěstí pro Kohouty ale Vošvrda včas skapl betony k sobě a puk za sebe nepustil.
     
    12:52
    Szczechura hledal před brankou Mory najetého Gavruse, který by s největší pravděpodobností pálil do odkryté branky. Poslední domácí obránce ale stačil do přihrávky vložit hůl.
     
    09:31
    Za podražení je vyloučen Zacharov (MIN), který se provinil faulem loktem.
     
    03:48
    Obrovská příležitost domácího celku. Přestože jsou Kohouti jen ve čtyřech, zůstal Knotek sám za obranou Dinama. V samostatném úniku ale netrefil hostující branku.
     
    03:17
    Patera (OLO) se provinil zdržováním hry a zbytečně oslabuje svůj celek.
     
    01:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jako bych to zakřikl, domácí vůbec z první útočné akce skórují. Poté, co se Diviš dostal s kotoučem přes útočnou modrou, přenechal puk Buc mezi kruhy rozjetému ROMANU RÁCOVI, který z levé strany prostřelil Haugena. Asistence: Dávid Buc, Richard Diviš.
     
    00:24
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se ani ne po půl minutě hry ujímají vedení. Gavrus získal kotouč za domácí klecí, odkud poslal puk mezi kruhy na neobsazeného PAULA SZCZECHURU, který střelou z první prostřelil Vošvrdu. Asistence: Arthur Gavrus.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 2. Rác (Buc, Diviš), 50. Švaňhal (Knotek), rozh. náj. Rác – 1. Szczechura (Gavrus), 22. Linglet (Vesce)


    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Houdek, Ondrušek, Jaroměřský, Vyrůbalík, Bartoň (C), Staněk, Kadela, Dresler, Škůrek – Kucharczyk, Marosz, Zuzin – Matai, Patera, Laš – Pekr, Knotek, Švaňhal – Rác, Diviš, Buc – Králík.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (Milčakov) – Švarný, Lisovec, Nogačev, Bailen, Badun, Goroško, Šinkevič, Zozon – Gavrus, Szczechura, Cheechoo (C) – Linglet, Vesce, Ellison – Meleško, Razvadovskij, Kulakov – Zacharov, Volkov, Jelisejenko.
    bahis siteleri