Třinec – Olomouc 5:3 (kon.) | Sparta – Hr. Králové 5:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:1 (3:0, 2:0, 0:1)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 07.08.2014, 13:45 • Tipsport Aréna, Praha • Zápasy mládeže
Partner:
     
    41:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se po návratu na led nutně potřebovali pozvbudit, a to se jim rychle povedlo. Chvíli se pokoušeli vyškrábnout puk vedle brány, až se to povedlo Václavu Maršíkovi, který ho vrátil před modrý půlkruh. Tam číhal připravený MIKULÁŠ MATOUŠ, jehož bekhendová střela znamená první hradeckou radost v zápase – 5:1. Asistence: Václav Maršík.
     
    39:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Až v plném stavu hráčů padl gól a navzdory aktivitě z předchozích minut hosté opět inkasují. Tři metry před brankovištěm zůstal nehlídaný LUKÁŠ RADINA a i když se Vomáčka lapačkou snažil, jak mohl, růžek neustrážil. Sparta půjde do kabin s komfortním náskokem 5:0. Bez asistence.
     
    32:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na čtvrtý gól zápasu se dlouho čekalo, a nakonec padl opět do hradecké sítě. Hosté znovu propadli a ve dvou na jednoho ujeli dopředu Mrázek s HUGO HAŠEM, který z první zakončil přesně – 4:0. Asistence: Matěj Mrázek.
     
    06:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanský vlak ujíždí Východočechům až nekompromisně rychle! Po přihrávce z levé strany se po zakončení natahoval Matouš Horský, Vomáčka ale brankoviště zalehnul. Kotouč se však odrazil zpátky k Pražanům, konkrétně MICHAELU ŠVARCOVI, který ho okamžitě dorazil do prázdné brány – 3:0. Asistence: Matouš Horský.
     
    03:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o dva. Hradečtí měli náznak přečíslení, ve kterém si ale nepřihráli přesně a pak se nestačili vrátit. Sparťané naopak ze situace dva na jednoho vytěžili maximum, když další Radinovu přihrávku snadno napálil do sítě OSTAP SAFIN. Tady Vomáčka neměl nárok – 2:0. Asistence: Lukáš Radina.
     
    00:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je pořádně rychlý start v podání domácího týmu! Hradecká obrana zaváhala, když dostal Radina prostor k centru na hokejku TOMÁŠE NACHÁZELA. Jeho zakončení bylo hodně krkolomné a zdálo se, že by ho Vomáčka mohl udržet, ale puk se zastavil až za brankovou čarou – 1:0. Asistence: Lukáš Radina.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Nacházel (Radina), 4. Safin (Radina), 7. Švarc (Horský), 33. Haš (Mrázek), 40. Radina – 42. Matouš (Maršík)


    HC Sparta Praha: Kašpar (Sup) – Horský, Hanuš, Simotics, Mysliveček, Tůma, Procházka, Haš, Pšenička, Nacházel, Safin, Radina, Švarc, Kropáček, Mrázek, Pika. Trenér: Jaroslav Nedvěd.
    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (D. Dvořák) – Gaspar, Šalda, Voňka, Jonáš, Muška, Lelek – Jirásek, Štohanzl, Jakubec – Matouš, Pažourek, J. Dvořák – Franc, Havelec, Maršík. Trenéři: Miroslav Řehák, Pavel Naar.
    bahis siteleri