B. Bystrica – Žilina 0:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Myjava 1:0 (kon.) | Senica – Dunajská Streda 2:1 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:0 (1:0)
TJ Spartak Myjava
sk Sobota 09.08.2014, 19:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. (Zlaté Moravce) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Tak zápas medzi FC ViOn Zlaté Moravce a Spartak Myjava sa nám končí polčasovým výsledkom 1:0! Zápas do bol dosť nudný, okrem gólu sme žiadnu zaujímavejšiu šancu nevideli a diváci na tribúne mohli len tak tradične porkykovať na rozhodcu a na hráčov nech viac útočia. Čo sa týka druhého polčasu, tak Myjava v ňom bola určite aktívnejšia, ale ku presným strelám sa nedostala a brankára domácich Kováča nezamestnala a ten si tak po skoro žiadnej práci udržal čisté konto. Ani jeho náprotivok Solnička nemal moc práce, ale gól v 20.minúte z kopačky Pavlendu a miernom teči svojho stopéra inkasoval. Zápasové prognózi sa tak naplnili, veľa gólov nepadlo a hral sa vyrovnaný, za to však nudný duel. Po ňom sú šťastnejší domáci futbalisti, ktorý získali 3 body do tabuľky a pokračujú tak v dobrých výsledkoch od úvodu sezóny. Hostí dnes môžu mrzieť nepresné prihrávky a zlá finálna fáza.

    To je už z prenosu všetko. Prajem pekný zvyšok už neskorého večera. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch. (21:29:59)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    A lopta napokon končí len v náručí domáceho brankára Kováča, ktorý ešte naťahuje čas a jeho výkopom sa zrejme zápas skončí.
     
    90+1
    Tak teraz sa hostia viac tlačia dopredu a vrhajú všetky sily a hráčov do útoku. V strede poľa po faule získali loptu a to bude ich zrejme posledná šanca ohroziť nejako bránu. Do pokutového územia sa natlačili všetci hráči Myjavy.
     
    90+1
    Žltú kartu dostává Charizopulos (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    90
    Nadstavovať sa budú ešte dve minúty!
     
    89
    Domácim ich prechod do útoku nevyšiel a loptu v strede poľa stratili. Dopredu tak išli hostia, ale po nepresnej strele končí lopta len mimo bránu. Kováč tak dnes miesto zákrokov odkopáva len loptu z päťky.
     
    88
    Hostia pred 16-tkou domáceho tímu lacno strácajú loptu a domáci to idú skúsiť smerom dopredu. Ale idú na to pomalšie a hostia ich vysoko napádajú. Domáci im len tak lacno loptu teraz púšťať nechcú a ani nemôžu.
     
    87
    Tak očakávaný nápor hostí v závere sa zatiaľ nekoná, uvidíme či aj vôbec nejaký príde. Tak ako sa napokon očakávalo, moc gólov zápas nepriniesol a jasného favorita nemal. Ostáva ešte pár minút, tie musia jednoznačne patriť hosťom, ak chcú získať aspoň ten jeden bod.
     
    86
    Ani teraz šanca hosťom nevyšla a lopta končí len mimo domácej brány. Loptu od brány domácich bude odkopávať brankár Kováč, ale moc sa s touto rozohrávkou neponáhľa.
     
    85
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Tomáš Bruško, prichádza Denis Duga.
     
    84
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Patrik Sabo, prichádza Juraj Pilát.
     
    83
    Hostia teraz pritlačili na domácich, ktorý sa už musia viac sústrediť na bránenie. Erik Daniel napriahol ku tvrdej strele, ktorá však končín nad bránou domáceho tímu.
     
    82
    Hostia sa pomaly, ale isto prebíjajú smerom dopredu. Domáci sa musia mať na pozore.
     
    81
    V závere zápasu sa očakáva väčšia aktivita a tlak hostí, ale domáci im to nechcú dovoliť. Domáci sa pozorne bránia, napádajú a hostia sa tak nikam nedostávajú.
     
    80
    Najaktívnejší hráč hostí Erik Daniel v druhom polčase zatiaľ ako jediný zamestnáva domáceho brankára, ale jeho strely sú buď nepresné, alebo slabé. Teraz vyslal len strelu do stredu brány, presne kde stál domáci gólman.
     
    79
    Hostia si navyše komplikujú život aj nepresnými prihrávkami a loptu často strácajú. Domáci to tak vyhovuje a po získaní lopty sa snaží ju takticky podržať.
     
    78
    Hostia teraz majú loptu na svojich kopačkách, ale smerom dopredu sa nie a nie dostať. Domáci tým ich vysoko napáda a to robí Myjave problémy. Domáci si tak pohodlne strácajú svoj tesný náskok o jeden gól.
     
    77
    Čas bude teraz pre domácich ubiehať pomaly a pre hostí rýchlo. Hostia sú určite lepším tímom druhom polčase, ale vo vytúžený vyrovnávajúci gól to nemôže pretaviť.
     
    75
    Domáca taktika na rýchle brejky v druhom polčase pokračuje a teraz sme boli opäť svedkami takejto akcie. Oravík dostal presnú loptu na svoju kopačku, ale jeho strela už taká nebola a skončila vysoko nad bránou Myjavy.
     
    74
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Peter Ďurica, prichádza Július Szöke.
     
    73
    Hostia však loptu rýchlo strácajú a lopta po chybe končí v aute. Pred rozohratím tu však máme striedanie v domácom tíme.
     
    72
    Domáci to skúšali opäť na rýchly brejk, ale ani ten im nič nepriniesol. Skončil sa rýchlo a tak idú dopredu opäť hostia.
     
    71
    Erik Daniel je dnes z hostí asi najaktívnejšim hráčom. Dokáže narobiť nejaký prievan v obrane domáceho tímu, ale chýba mu presná koncovka. Teraz vyslal len nepresnú strelu mimo brány. Kováč si tak opäť zahrá v zápase.
     
    70
    Hostia majú aj naďalej loptu na svojich kopačkách, ale dnes proste defenzíva domáceho tímu pracuje na jednotku a hostia sa do šance nemôžu dostať. Navyše keď ViOn stratí loptu, tak vysoko napáda a to hosťom robí problémy.
     
    69
    Ďalší jeden z útokov hostí, ktorý sa skončil len nepresnou strelou. Domáci sa však nikam neponáhľajú a po získaní lopty smerom dopredu skoro vôbec nejdú.
     
    68
    Hostí teraz treba pochváliť za ich aktivitu smerom dopredu, chýba im však presnosť. Domáci sa prakticky nemôžu dostať ku lopte, ale v obrane dnes určite nehoria a tak ostávajú pokojní.
     
    67
    Hostia boli teraz v tlaku a domáci sa museli brániť. Hostia ich začali okupovať pred 16-tkou a napokon prišla aj strela, ktorá však bola nepresná. Jej autorom bol Černáček, ktorému jeho zakončenie nevyšlo a loptu poslal len nad bránu. Brankár Kováč tak opäť aspoň odkopom zasiahne do diania v zápase.
     
    66
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Róbert Valenta, prichádza Elvis Mashike Sukisa.
     
    65
    Teraz sa Erik Daniel perfektne predral cez obranu hostí po ľavej strane a poslal loptu do 16-tky domácich, tam však loptu preč odkopávajú domáci futbalisti.
     
    64
    Dnešné stretnutie sleduje 1186 divákov.
     
    63
    Hosťom ich rýchle prechod do útoku nevyšiel a loptu získavajú na svoje kopačky domáci futbalisti. Hostia sú aktívnejší ako v prvom polčase, ale ich tlak trvá len chvíľu a potom loptu stratia.
     
    62
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Štefan Pekár, prichádza Marek Kuzma.
     
    62
    Rohový kop v pohode hostia ubránili a skúsia sa dostať do rýchleho protiútoku.
     
    61
    Ten zahrával Ďurica a Solnička istým zákrokom poslal napokon loptu na rohový kop.
     
    60
    Domáci sa však ešte zdržali v blízkosti brány hostí a vybojovali si zaujímavý priamy kop.
     
    59
    Domáci hrajú v druhom polčase na rýchle brejky a po jednom z nich sa dostal do zakončenia Charizopulos, ktorý však vyslal len nepresnú strelu, ta ktorou Solnička len obzrel.
     
    58
    Hostia vybojovali priamy kop, avšak bol z väčšej vzdialenosti a bránu domácich vôbec neohrozil. Lopta preletela len nad bránu domáceho tímu. Kováč tak bude rozohrávať od svojej brány, aspoň takto sa do zápasu zapojí. Moc toho dnes riešiť nemusel.
     
    57
    Hostia skúšali rýchlu akciu po pravej strane, toto ich snaženie je zastavené ofsajdom.
     
    56
    Domáci sa však ďaleko s loptou nedostali a bránu hostí neohrozili. Po chybe loptu stratili a tak idú rýchlo dopredu hostia. Avšak, aj hostia dnes robia dosť chýb.
     
    55
    Domáci si počkali kým hostia po chybe stratia loptu a pomaly sa presúvajú smerom dopredu. Hostia odkopávajú v strede poľa loptu do autov a to domácim určite vyhovuje.
     
    54
    Hostia majú teraz častejšie loptu, ale nič nedokážu vymyslieť. Loptu si prehadzujú loptu z ľavej strany na pravú, domáci však ostávajú v pokoji, hostí dnes trápi finálna fáza.
     
    53
    Domáci tím vybojoval rohový kop, ale loptu posiela do bezpečia obrana hostí. Domáci navyše po chvíli loptu strácajú a dopredu to skúsi Myjava.
     
    52
    Domáci pohodlne vyčkávajú, v pokoji si podnikajú svoje útočné výpady a pôsobia aj pokojnejším dojmom. Vyhrávajú a tak to je pochopiteľné.
     
    51
    Hostia sa začínajú osmeľovať a podnikajú nebezpečné útoky. Domáci sa tak musia brániť, ale hostia sú dosť nepresný.
     
    50
    Lenže domácich ich ku blízkosti ich brány nepúšťajú. Loptu odkopávajú ďaleko do bezpečia a Solnička tak zakladá útok hostí. Myjava musí rýchlo skórovať, ak dnes pomýšľa na body.
     
    49
    Domáci si dokázali dlhšie podržať loptu a trošku pritlačiť na hostí. Okupovali ich 16-tku, ale napokon neprišla žiadna strela a po chybnej prihrávke loptu strácajú. Hostia idú hneď dopredu.
     
    49
    Žltú kartu dostává Erik Daniel (Spartak Myjava).
     
    48
    Domácim sa teraz mohlo prihodiť niečo nebezpečné, ale napokon vďaka chybe hostí sa tak nekoná. Ciprys sa s loptou poľahky dostal do pokutového územia, ale zbytočne vymýšľal a spravil kľučku navyše a loptu tak stráca. Domáci ju odkopávajú do bezpečia.
     
    47
    Zrejem sme očakávali, že sa hostia pustia hneď smerom dopredu, ale zatiaľ si nemôžu vybojovať loptu. Domácim to vyhovuje a nikam sa neponáhľajú.
     
    46
    Hneď sa pustili aj smerom dopredu, ale do žiadnej šance sa nedostali. Hostia sa ubránili a teraz im to velí skúsiť sa dostať dopredu. Čo najskôr potrebujú streliť gól.
     
    46
    Druhý polčas sa nám práve začal! Výkop mali domáci.
    Domáci tím nespravili žiadnu zmenu v základnej zostave, hostia už jednu spomínanú.
     
    46
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Frederik Bílovský, prichádza Denis Duga.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Trojica rozhodcov spolu s hráčmi sú už späť na trávniku. To znamená, že druhý polčas sa nám o chvíľu začne.
     
    Môžme sa ešte pozrieť aj na ostatné zápasy, ktoré sa dnes hrajú: Banská Bystrica 0:0 Žilina (prebieha druhý polčas)
    Senica 1:0 Dunajská Streda (po prvom polčase)
     
    Prvý polčas zápasu medzi FC ViOn Zlaté Moravce a Spartak Myjava sa nám práve skončil. Úvod zápasu bol dosť nudný a nič zaujímavé nepriniesol, až keď prišla 20.minúta a gól domácich z kopačky Pavlendy. Po góle hra dostala vyššie tempo, ale postupne začala opäť upadať. Hostia sú nepresný v koncovke, domáci sa zase po góle nikam neponáhľali, takže diváci sa moc na štadióne nebavili. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas. Ostaňte nám verní!
     
    45+0
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Zrejme sa ani nič nastavovať nebude. Okrem gólu sa nám hra nijak výrazne neprerušovala.
     
    43
    Záver prvého polčasu sa zrejme odohrá v pokojnom tempe, ani jeden z tímov nejaví nejakú veľkú aktivitu.
     
    42
    Ani tento rohový kop hosťom nič nepriniesol a domáci sa v pohode ubránili. Loptu získali na svoje kopačky a pomaličky sa skúšajú prebojovať smerom dopredu. Hostia potrebujú čo najrýchlejšie vyrovnať, ale ich nepresnosť im v tom bráni.
     
    41
    Tak Pavlenda sa postaral o úvodný gól a aj perfektne si teraz splnil svoje defenzívne povinnosti. Bilovský sa odstával do nebezpečnej situácie, ale loptu pred nim odkopol už spomínaný domáci hráč.
     
    40
    Rohové kopy však dnes hosťom nejdú a po nepresnom zakončení to bude napokon len odkop od domácej brány, ktorý si berie na starosť domáci brankár Kováč.
     
    39
    Hostia si svojou aktivitou teraz vybojovali rohový kop a tak sa domáci opäť musia sústrediť na bránenie. Kováč si pripisuje ťažký a dôležitý zákrok, keď lopty vyrazil na rohový kop. Brankár Kováč dáva už svojim spoluhráčom pokyny kam sa postaviť.
     
    38
    Domáci však dnes loptu často strácajú a dopredu to tak idú opäť skúsiť hostia z Myjavy. Domáci sa už zoskupili v zadných radoch.
     
    37
    Avšak mohli ostať v pokoji, ani hostia nič zaujímavé nevymysleli a lopta sa vracia späť ku nohám domácim. Avšak, ViOn sa smerom dopredu nehrnie.
     
    36
    Domáci ViOn založil protiútok, ktorý už začínal vyzerať dosť nebezpečne, ale domáci včas túto hrozbu zastavili a loptu si vybojovali na svoje kopačky. Domáci sa tak rýchlo musia vrátiť späť.
     
    35
    Svojou aktivitou teraz hostia vybojovali rohový kop, ale nič im nepriniesol. Loptu odvrátila do bezpečia domáca obrana a Vion to ide skúsiť aj smerom dopredu.
     
    34
    Smerom dopredu sa teraz dostávajú častejšie hostia, ale domáci ich do výraznejšej šance nechcú pustiť. Hostia však začínajú ožívať.
     
    33
    Domáci tím mal teraz k dispozícii zaujímavý priamy kop, ale nič také nepriniesol. Zahrával ho z ľavej strany blízkosti 16-tky hostí Valenta, ale loptu poslal len nad bránu hostí.
     
    31
    Domáci sa teraz snažili o rýchlo protiútok, ale ten sa skončil už v strede poľa. Do útoku sa tak vracajú hostia.
     
    30
    Hostia sa snažia s loptou teraz prebiť cez pozornú defenzívu domáceho tímu, ale to sa im nedarí. Domáci ubrali so svojej aktivity a sústredil sa trošku viac na bránenie.
     
    28
    Domáci tím sa teraz vybral aj smerom dopredu, ale hostia ich do šance nepúšťajú. Domáci začínajú byť aktívnejším mužstvom a to vyhrávajú. Hostia musia rýchlo niečo vymyslieť.
     
    27
    Domáci sú s loptou v blízkosti svojej brány a loptu si medzi sebou posúvajú obrancovia. Hostia začínajú byť trochu nervóznejší.
     
    26
    Viac loptu na kopačkách majú ale domáci futbalisti, ktorý sa však nikam neponáhľajú a hostia ich musia vysoko napádať. Domácim však zatiaľ ich hra ide ako si predstavujú.
     
    25
    Tak po góle to bolo trocha živšie, ale opäť začína byť v zápase nuda a tempo opadlo. To vyhovuje pochopiteľne domácim, ktorý vedú 1:0.
     
    23
    Hostia so svojho menšieho tlaku nevyužili nič a tak skúšajú udrieť domáci futbalisti. Zvolili však postupný protiútok a tak musia hostia čakať, čo domáci na nich vymyslia.
     
    22
    Hostia sú však smerom dopredu ako bezzubí a ich akcie nie sú nebezpečné a domáci tak ostávajú v pokoji. Nemusia byť ani nervózni, stav sa vyvíja v ich prospech. Avšak, treba sa mať pred Myjavou na pozore.
     
    21
    Hostia sa však nevzdávajú a hneď sa skúšajú dostať dopredu. Tento gól tak dúfajme že už priniesol ten vzruch, ktorý zápas potreboval. Domáci sa však nestiahli dozadu, sú hladní po ďalších góloch.
     
    20
    Zlaté Moravce dali gól!

    Tak konečne sa na štadióne niečo zaujímavé stalo a hneď je to gól, ktorý dáva domáci tím a tak sa diváci konečne niečoho aj dočkali! Hostia zahrávali rohový kop, ktorý domáci nie len že úspešne odvrátili, ale aj hneď založili nebezpečný protiútok, ktorý sa skončil gólom! PATRIK PAVLENDA sa s loptou dostal až do 16-tky hostí, využil voľný priestor, spravil menšiu kľučku, vystrelil a po miernom teči hráča hostí otvára skóre zápasu – 1:0!
     
    19
    Domáci so svojho útoku vyťažili rohový kop, takže domáci sa musia vrátiť dozadu sa tomu brániť.
     
    17
    Smerom dopredu teraz zavelili hostia a domáci sa tak budú musieť brániť. Hostia však zvolili pomalší a postupný útok.
     
    16
    Snahu nemôžme uprieť ani jednému tímu, ale zatiaľ sme naozaj nič zaujímavého nevideli. Sú to len nepresné pokusy či prihrávky. Diváci tak čakajú na nejaký poriadny vzruch v zápase.
     
    15
    Domáci však loptu rýchlo v strede poľa stratili a dopredu tak išli opäť hostia. Erik Daniel však spoza 16-tky vyslal veľmi nevydarenú a nepresnú strelu, za ktorou sa domáci brankár len obzrel. Uvidíme tak len ďalší odkop od brány.
     
    14
    Hostia sa po čase trocha osmelili a skúšali vymyslieť niečo smerom dopredu. Napokon je z toho len odkop od domácej brány. Kováč dlhou loptou bude hľadať svojich spoluhráčov.
     
    13
    Hostia pôsobia teraz trochu zakríknuto a moc si loptu na svojich kopačkách nepodržia. To skúšajú využiť domáci, ale ich zase zdobí nepresnosť.
     
    12
    Loptu majú síce na kopačkách viac domáci, ale nedokážu sa dostať ku strele či centru. Takže stále čakáme na nejaký impulz v zápase. Snáď sa ho čoskoro dočkáme.
     
    11
    Tak, obraz hry sa nám stále nezmenil a uvidíme do kedy bude hra v nudnejšom tempe. Diváci sa zatiaľ na štadióne nudia, môžu si zatiaľ len poriadne zakričať a povzbudiť svoj tím. Tímy moc ani nejavia snahu nejakú vážnejšiu akciu smerom dopredu založiť.
     
    9
    Práve sme registrovali prvý rohový kop v zápase, ale nič zaujímavé nepriniesol. Zahrávali ho domáci, centrovaná lopta bola nepresná a hostia si s ňou poradili.
     
    8
    V úvodnej oťukávačke sa pokračuje aj naďalej. Ani jeden z tímov ešte nezdvihol divákov so sedadiel, tí kričia poďme dopredu. Je to pochopiteľné vzhľadom na obraz hry.
     
    7
    Opäť sa musel mať teraz na pozore domáci brankár, ale opäť si pohodlne nepresný center zobral do svojej moci a loptu rozohral na svojich spoluhráčov. Domáci skúšajú zakladať ďalšiu útočnú akciu.
     
    6
    A tá sa skončila podobne ako tá predtým hostí. Domáci poslali z pravej strany center do 16-tky hostí, ale loptu berie do svojich rukavíc brankár Solnička a tak si tiež pripísal prvý zákrok v tomto zápase.
     
    6
    Prvý zákrok si v tomto zápase na svoje konto pripisuje domáci brankár Kováč. S centrovanou loptou nemal problém a schoval ju do koša. Neváhal a hneď dlhým odkopom rozohral akciu domáceho tímu.
     
    5
    Teraz sme sa zrejme dočkali aj nejakej tej prvej útočnej akcie. Pokúšali sa o ňu domáci, ale nepresná lopta na nikoho do 16-tky domácich napokon končí v aute. Lopta pre hostí.
     
    4
    Tak hra od svojho úvodu obraz nezmenila, ale jednu zmenu registrujeme. Loptu majú teraz hostia, ale hra je aj dosť rozháraná. Dlhé nakopávané lopty zatiaľ ani jednému tímu nič nepriniesli.
     
    3
    Domáci futbalisti majú častejšie loptu na svojich kopačkách, ale svoje akcie zakladajú až zo zadných radoch a končia v strede poľa. Zatiaľ sme nevideli žiadnu strelu či center.
     
    2
    Hostia svoj úvodný tlak nepretavili do ničoho vážneho a domáci tak ostali v pokoji. Sú teraz pri lopte, ale nikam sa neponáhľajú. Úvod zápasu je opatrnejší, čo býva zvykom.
     
    1
    Hostia sa hneď po výkope dostali ku 16-tke domáceho tímu a začali ju okupovať. Zatiaľ sa však ku strele nedostali. Ozýva sa aj domáci fanklub, takže budeme určite svedkami aj menšieho súboja oboch fanklubov. To proste ku futbalu patrí.
     
    1
    Zápas sa nám práve začal! Úvodný výkop mali hostia.
    Domáci dnes hrajú v bielych dresoch, hostia dnes zvolili žlté.
    Ešte pred zápasom je dosť počuť fanklub hostí, môžme sa tak zrejme tešiť na peknú futbalovú atmosféru.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hlavný rozhodca Dušan Sedlák spoločne so svojimi asistentmi privádza na trávnik obe mužstvá. Po podaní rúk a hode mincou sa nám zápas môže už začať.
     
    Ešte raz vítam všetkých, ktorí sa rozhodli sledovať prenos z tohto zápasu. Do začiatku nám ostáva už len chvíľa a čakanie na úvodný výkop si môžte skrátiť pozretím zostáv oboch mužstiev. Na štadióne je zatiaľ mierne pod mrakom, uvidíme aké počasie bude oboch dnešných aktérov napokon sprevádzať.

    Pohodlne sa usaďme a sledujte náš prenos. Prajem príjemný športový zážitok.
     
    -45
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Chren (C), Nikolič, Štrbák – Charizopulos, Ďurica, Sabo, Orávik – Djuričič, Valenta.
    Náhradníci: Novota – Pilát, Mujkoš, Szöke, Sukisa, Pavelka.

    Spartak Myjava: Solnička (C) – Jánošík, Beňo, Černáček, Pekár – Ciprys, Bílovský, Marček, Daniel – Sládek, Oršula.
    Náhradníci: Belic – Múdry, Švec, Duga, Bruško, Kuzma.

    Rozhodca: Dušan Sedlák – Martin Špivak, Peter Kováč – Vladimír Vnuk.
     
    Pre tipujúcich:
    V tom, že zápas nemá jasného favorita sa zhodujú aj stávkové kancelárie, na víťazstvo domáceho tímu sa kurzy pohybujú približne okolo 2.30, na remízu to je približne 3.20 a na výhru hostí približne 2.80. Zrejme sa viac oplatí tipovať na počet gólov, ale to už necháme na Vás ako si na zápas tipnete, ak sa tak rozhodnete.
     
    Favorit:
    Tak toho asi dnes tento zápas nemá. Ako sme už spomínali, je rozdiel v tabuľke síce 4 miesta ale len jeden bod. Stretávajú sa dva tímy, ktoré majú podobnú poslednú formu a moc gólov zatiaľ v súťaži nedali. Dá sa tak očakávať vyrovnané stretnutie kde zrejme moc gólov nepadne. Ale, nechajme sa prekvapiť, možno to bude práve naopak. To sa dozvieme až na konci zápasu, na jeho sledovanie ste srdečne pozvaní.
     
    Teraz sa poďme spoločne pozrieť na tabuľkové postavenie a formu:

    FC ViOn Zlaté Moravce:
    Domáci tím sa nachádza presne v strede tabuľky, takže mu patrí 6.miesto. Domáci zrejme moc veľké ambície v súťaži nemajú a táto priečka je pre nich zrejme úspechom. Vyslúžili si ju za zatiaľ 5 bodov, ktoré získali za 1 výhru, 2 remízy a v 1 zápase vyšli bodovo naprázdno. V poslednom zápase uhrali bezgólovú remízu 0:0 na svojom štadióne proti Senici. Domáci strelili 4 góly, o ktoré sa postarali rôzny strelci, inkasovali ich 5.

    Spartak Myjava:
    Hostia z Myjavy sú na tom tabuľkovo horšie než domáci tím. Patrí im až 9.miesto za 4 získané body, ktoré získali za 1 výhru, 1 remízu a v 2 zápasoch nebodovali. Síce je medzi dnešnými aktérmi rozdiel v tabuľke až 4 miesta, ale domáci majú vo veľmi vyrovnanej tabuľke náskok len 1 bod. V poslednom zápase prehrali len tesne 1:2 na pôde zatiaľ lídra súťaže MŠK Žilina. Strelili 3 góly, z ktorých dal dva Sládek a je zatiaľ najlepším strelcom mužstva a inkasovali ich 4.
     
    Vítame všetkých priaznivcov futbalu a našej najvyššej futbalovej súťaže, ktorá nesie názov Fortuna liga. Vďaka nášmu portálu môžte dnes sledovať prenosy práve z tejto ligy. Prenos, na ktorý ste práve klikli je zameraný na zápas FC ViOn Zlaté Moravce a Spartak Myjava so začiatok o 19:30. Pohodlne sa usaďme a o priebehu zápasu Vás budeme informovať.

    Zápas sa odohrá na štadióne FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. , ktorý hostil pred dvoma dňami zápas 3.predkola EL medzi FC Spartak Trnava 1:1 St. Johnstone FC, bol vypredaný a diváci oslavovali postup bílich andelov do baráže EL, kde im žreb v piatok pridelil švajčiarsky FC Zürich.

    Zápas povedie ako hlavný arbiter Dušan Sedlák, ktorému na čiarach budú asistovať Martin Špivak a Peter Kováč. Štvrtým náhradným rozhodcom bude Vladimír Vnuk.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Miroslav Revaj

    Branky: 20. Pavlenda

    Karty:   90+1. Charizopulos (ZMO) – 49. Daniel (MYJ)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Chren (C), Nikolič, Štrbák – Charizopulos, Ďurica (74. Szöke), Sabo (84. Pilát), Orávik – Djuričič, Valenta (66. Sukisa).
    Náhradníci: Novota – Pilát, Mujkoš, Szöke, Sukisa, Pavelka.

    TJ Spartak Myjava: Solnička (C) – Jánošík, Beňo (85. Bruško), Černáček, Pekár (62. Kuzma) – Ciprys, Bílovský (46. Duga), Marček, Daniel – Sládek, Oršula.
    Náhradníci: Belic – Múdry, Švec, Duga, Bruško, Kuzma.

    Rozhodčí: Dušan Sedlák – Martin Špivak, Peter Kováč – Vladimír Vnuk
    bahis siteleri