Wiener – Austria 2:2 (kon.) | Rapid – Sturm Graz 1:1 (kon.) | Ried – Admira 1:1 (kon.)
Rheindorf Altach – Wolfsberger 1:2 (kon.)
konec
SV Guntamatic Ried
1:1 (1:0)
FC Admira Wacker Mödling
Sobota 09.08.2014, 19:00 • Keine Sorgen Arena, Ried, Rakouskoi • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Taktické střídání hostů. Thomas Ebner přepouští místo Markusi Wostrému.
     
    87
    Přišlo to, co asi přijít muselo. Clemens Walch zastavil rodící se rychlý útok hostů taktickým faulem na Marcuse Maiera. Žlutá karta.
     
    85
    A žlutí se vesele dál, tentokrát se provinil faulem zezadu Oliver Kragl a nic jiného jej ani nemohlo potkat. Oprávněná žlutá karta.
     
    85
    Denis Streker si vysloužil za nesportovní chování žlutou kartu.
     
    82
    Thomas Ebner vyslal dlouhý míč na Christopha Knasmüllnera, který si jej z pracoval, připravil si míč na střelu a z velkého vápna vypálil. Ke gólu nechybělo málo, střela prolétla těsně nad břevnem.
     
    81
    Druhé střídání také v hostujícím celku. Daniel Toth má pro dnešek odehráno, nahrazuje jej Marcus Maier.
     
    80
    No a krátce po nepřesné přihrávce se po hřišti sklouzl Harald Pichler, jenže společně s míčem trefil naprosto přesně Lukase Thürauera. Po zásluze tak dostává první žlutou kartu svého týmu.
     
    77
    Druhé střídání v domácím celu. Ze hřiště míří Dieter Elsneg, kterého nahrazuje Thomas Fröschl.
     
    77
    Na pravé straně u velkého vápna Admiry fauloval Markus Katzer domácího Dietera Elsnera, když jej vzal tedy pořádně ostře přes nohy. Jasná žlutá karta.
     
    68
    A Thorsten Schick si za svůj počin vysloužil kartičku žluté barvy.
     
    62
    První střídání hostujícího celku. Ze hřiště odejde dnes velmi aktivní Issiaka Ouédraogo, kterého střídá útočník Christoph Knasmüllner.
     
    61
    A další pěkný ťukes hostů, na jehož konci je střela Lukase Thürauera z velkého vápna z první vedle pravé tyče Leitnera.
     
    61
    První střídání v domácím celku. Ze hřiště odchází Lukas Thürauer, kterého nahrazuje Thorsten Schick.
     
    56
    Admira právě vstřelila branku!
    V Riedu je vyrovnáno. STEPHAN AUER převzal na hranici ofsajdu krásnou přihrávku do běhu od Lukase Thürauera, udělal několik rychlých kroků, kousek za vápnem vystřelil a křižnou ranou k pravé tyči překonal Thomase Gebauera. Asistence: Lukas Thürauer.
     
    45+2
    Ried právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že hosté udrží po prvním poločase remízu. Jenže faul Katzera všechno zhatil. Thomas Murg sice z přímého volného kopu napálil míč do levé tyče branky Leitnera, jenže ten se odrazil na hranici penaltového puntíku, kde se nejlépe zorientoval HARALD PICHLER a poslal jej do opuštěné klece, protože Leitner nestihl vstát po tom, co se natahoval po střele Murga.
     
    45+2
    Velká šance po tom, co se Ried kombinačně dostal až před Leitnera. Katzer zastavil Murga a je z toho přimý volný kop zhruba z dvaceti metrů.
     
    29
    Krásný rychlý ptok hostujícího celku. Katzer zatáhl míč po pravé straně až do vápna a přihrávkou před branku se snažil najít Thorstena Schicka. Před ním na poslední chvíli odvrátil míč Harald Pichler. Rohový kop.
     
    16
    Jenže nyní hosté zcela zbytečně ztratili po rozehrávce balon a Thomas Ebner musel faulovat Stefana Lainera, čímž zastavil rodící se útok Riedu. Oprávněná žlutá karta.
     
    11
    Christoph Schösswendter obdržel za svůj faul žlutou kartu.
     
    11
    Christoph Schösswendter zastavil pronikajícího Thomase Murga zhruba pět metrů před velkým vápnem. Domácí budou zahrávat přímý volný kop z dobré vzdálenosti.

    Tomáš Lysý

    Branky: 45+2. Pichler – 56. Auer

    Karty:   80. Thürauer (RIE), 85. Streker (RIE), 85. Kragl (RIE), 87. Walch (RIE) – 11. Schösswendter (TRK), 16. Ebner (TRK), 68. Schick (TRK), 77. Katzer (TRK)


    SV Guntamatic Ried: Gebauer – Lainer, Janeczek, Kragl, Pichler – Möschl, Trauner, Elsneg, Murg – Streker, Walch. Trenér: Oliver Glasner
    Náhradníci: perstaller, Ziegl, Burghuber, Fröschl, Vastic, Höbarth, Reifelshammer

    FC Admira Wacker Mödling: Leitner – Katzer, Zwierschitz, Schösswendter, Weber – Auer, Toth, Ebner, Schick – Thürauer, Ouédraogo. Trenér: Walter Knaller.
    Náhradníci: Ehgo, Schicker, Knasmüllner, Bajrami, Meier, Wostry, Kuttin

    Rozhodčí: Harald Lechner – Maximilian Kolbitsch, Sebastian Gruber
    bahis siteleri