Skalica – Senec 1:0 (kon.) | Nové Mesto n/V – Šaľa 1:1 (kon.) | Šamorín – Trnava B 0:0 (kon.)
Prešov – Michalovce 2:4 (kon.) | Bardejov – Dolný Kubín 4:1 (kon.) | R. Sobota – Poprad 1:1 (kon.)
MFK Zvolen – Bodva Moldava 2:0 (kon.) | MFK Košice B – L. Mikuláš 0:2 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
2:4 (2:1)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 09.08.2014, 16:30 • Tatran Prešov • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Prepadák zo strany Tatrana Prešov sme videli v druhom polčase. Michalovce pritlačili na pílu a boli lepším tímom, najprv Bayon vyrovnal už po šiestich minútach hry, v 74. minúte Streňo poslal hostí prvýkrát do vedenia a síce domáci v závere zvýšili obrátky a mali pár šancí, posledné slovo mal v nadstavenom čase Martin Regáli, ktorý najprv vo veľkej šanci nechal vyniknúť Taliana, no následne dostal center pred odkrytú časť brány a zakončil stretnutie na konečných 4:2 z pohľadu Michaloviec. (18:23:01)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Ešte to skúsil za domácich Artúr Benes, vyslal prudkú strelu na bránku k tyčke, kde bol ale pripravený zasiahnúť Matúš Kira.
     
    90+2
    Michalovce dali gól!
    Na dnes je rozhodnuté a sme tak svedkami hromadného odchodu domácich fanúšikov zo štadióna. Center do šestnástky Prešova dostal na kopačku presne Martin REGÁLI, brankár sa nestihol presunúť a inkasuje štvrtýkrát.
     
    90
    Veľká šanca Michaloviec po tom čo Prešovčania neuspeli nahadzovaním vysokých lôpt bol vysunutý Regáli, prešiel cez Dzuríka a mal pred sebou už len Taliana, ktorý sa však vrhol po lopte a vykryl!
     
    89
    Nadstavovať sa bude 4 minúty, štandartku momentálne zahrávajú Michalovce po faule na kraji ihriska.
     
    88
    Centrovaná lopta dopredu na ktorú si nabehoval Lukáš Eliáš, hráč Prešova však padá, rozhodca to nepíska a Michalovce teda nepustili domácich znova do šance.
     
    87
    Prešovu sa teraz nejde dostať dopredu, lopta je väčšinou v strede ihriska.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1170 divákov.
     
    85
    Ďaleko centrovaná lopta našla v šestnástke Lukáša Eliáša, ten hlavičkoval presne na bránku, no aj jeho lopta je príliš slabá na to, aby ju brankár nechytil.
     
    84
    Tentokrát je aktívnejším tímom už domáci Prešov, okolo šestnástky behal Lukáš Hruška až sa na kraji dostal k streľbe, jeho lopta bola ale veľmi slabá a brankár Kira nemá vôbec problém ju kryť.
     
    82
    Neuveriteľné čo nevychádza Prešovu, do čistej šance dostal loptu Artúr Benes, nedokázal však okamžite spracovať a nakoniec ešte vzadu nachádzal Hrušku, ktorý loptu nakoniec až stráca.
     
    81
    Talian vykopol presne na Lukáša Hrušku, ten okamžite sa snažil do stredu šestnástky poslať Benesa, útočník Prešova však bol v ofsajde,
     
    80
    Prešovčania mali k dispozícii štandartku, tú zahrával Filip Voda, vyslal dobrú loptu do zhluku tiel, tá našla aj hlavičku domáceho hráča, no nakoniec šla lopta tesne vedľa brány.
     
    79
    Domáci sa síce snažia, no tentokrát dobre idú po nich hráči Michaloviec, po centri nedokázal Lukáš Hruška poslať loptu na bránku,
     
    77
    Filip Voda sa snažil dostať po kraji a skúsiť najskôr centrovať, nedovolil mu to ale Bayon, ten sklzom poslal loptu do publika.
     
    77
    Domáci dokázali odvrátiť štandartku aj rohový kop a skúšajú sa dostať dopredu.
     
    76
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Ľubomír Ivanko-Macej, prichádza Artúr Benes.
     
    76
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Martin Koscelník, prichádza Adrián Leško.
     
    75
    Michal Krajník si počínal nedovolene na kraji ihriska na vlastnej polovici, poslal súpera na zem a dostáva trest v podobe žltej karty.
     
    75
    Znova sú v útočnej snahe Michalovce, tie nevymýšľajú a nehrajú sa s loptou, aj tentokrát to skúsil Martin Koscelník strelou spred šestnástky, lopta smerovala ale nad bránku Jozefa Taliana.
     
    74
    Michalovce dali gól!
    Tatran Prešov v dnešnom zápase stratil vedenie 2:0 a už prehráva 2:3. Martin Regáli umne prešiel cez Vodu a poslal center pred brankára Taliana, na neho si nabehol Erik STREŇO a v súboji s brankárom pretlačil loptu do siete!
     
    72
    Ďalší hráč ležiaci na trávniku na strane domácich, je ním Micherda, znova prišli zdravotníci a domáci hráč ide na kraj ihriska, bude ošetrovaný.
     
    71
    Hra sa nám spomalila, Michalovce sa postupne dostali dopredu až Regáli sa dostal ku strele zo vzdialenosti cez 20 metrov, jeho pokus šiel po trávniku a brankár Talian s ním nemal problém.
     
    69
    Hra sa nám dostala do tempa, najprv Michalovce v šanci, no prihrávku do dobrej pozície pred bránku zmarila obrana Prešova, následne individuálne to skúšal domáci Ivanko-Macej, ten v šestnástke spadol až museli po neho prísť lekári, rozhodca ale faul nepíska a penalta sa tak konať nebude.
     
    68
    Peter Katona sa ihneď ocitol vo veľkej šanci, v šestnástke si zasekol protihráča, poslal prihrávku do stredu šestnástky kde Tatran nevybojoval loptu, niektorí videli dokonca ruku hráča Michaloviec, rozhodca však nič nepíska.
     
    67
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Ľuboš Belejík, prichádza Peter Katona.
     
    66
    Videli sme nevyužitú šancu, Prešovčania centrovali na Ivanko-Maceja, Perez sa hodil po lopte ktorá cez neho prešla a Ivanko-Macej mohol ísť sám na brankára, no ostal stáť...
     
    64
    Dvakrát sme teraz videli dlhé lopty v podaní Tatrana Prešov, ktoré nesmerovali na nikoho, iba tak na brankára Kira z Michaloviec.
     
    63
    Podobný rohový kop je znova odvrátený na ďalší, do tretice ale nič dobré a tretí rohový kop bol síce vyšší, no Michalovce ho poslali do stredu ihriska.
     
    62
    Nízka lopta do šestnástky je pred Belejíkom odvrátená na ďalší roh.
     
    62
    Centrovaná lopta Prešova končí odvrátená na rohový kop.
     
    61
    Na opačnej strane ihneď protiútok, domáci dostali loptu až do šestnástky, tam sa Eliáš nepresadil aby vystreli, no v strede ihriska z hranice šestnástky mal loptu na kopačke už Belejík, musel sa otočiť k bránke a vystreliť, neodhadol to však dobre a loptu poslal slabo, ešte k tomu aj vedľa brány!
     
    61
    A obrovská šanca Michaloviec keď sa do dopredu pozície dostal k lopte Erik Streňo, jeho strela ku tyči však smerovala tesne vedľa!
     
    60
    Prešovčania teraz odvrátili veľkú šancu keď sa striedajúci Regáli dostal ihneď do šance, loptu mal v šestnástke no neprešiel cez obrancu.
     
    59
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Jozef-Šimon Turik, prichádza Martin Regáli.
     
    59
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Dávid Leško, prichádza Lukáš Hruška.
     
    57
    Prešovčania konečne pohrozili, Ivanko-Macej mal na opačnej strane úplne voľného Dávida Leška, trocha váhal až mu poslal center, Leško ale nedokázal rýchlo spracovať, lopta mu ušla a z uhla už poslal loptu len na dobre postaveného brankára.
     
    56
    Aj domáci sa snažili o niečo, Dávid Leško utekal po čiare, loptu ale nedohnal a tiesnený už neurobil nič. Kira má výkop od brány.
     
    55
    A znova bol na kraji ihriska vpredu hosťujúci Streňo, jeho center ale mieril do miest kde nikto z hráčov Michaloviec nebol.
     
    54
    Vysoká lopta našla hlavu kapitána Michala Gala, ten ju hlavičkoval do zeme odkiaľ sa nebezpečne odrážala pod brvno, na čo si ale Talian dal pozor a chytá.
     
    53
    Prešovu nevyšla útočná akcia, Michalovce si berú loptu a rozbiehajú protiútok, Streňo sa snažil centrovať pred bránku, domáci loptu odvrátili a bude z toho roh.
     
    51
    Michalovce dali gól!
    Calero Peerez dostal loptu na kraj šestnástky podobne ako keď mu Voda loptu zobral, teraz ešte posunul bližšie pred bránku na Samuela GARCIU BAYONA, cudzokrajný hráč v drese Michaloviec to ukážkovo trafil k vzdialenejšej tyči a vyrovnáva.
     
    50
    Perez dostával center na kraj šestnástky kde mu ho spred očí zobral Filip Voda, nedokázal však spracovať a tak majú hostia aut.
     
    49
    Dávid Leško ukážkovo teraz skosil Calero Pereza ako z knihy faulov, získava tak žltú kartu.
     
    48
    Filip Voda teraz predviedol krásnu akciu keď prešiel pred šestnástkou cez dvoch protihráčov, na tretieho však už nevyzrel a loptu stráca.
     
    48
    Prešovčania sú v rozohrávke teraz až príliš opatrní a pomalí, útok zakladajú postupne.
     
    46
    Michalovce ihneď v úvode pohrozili, z hranice asi 20 metrov po zemi vyskúšal pozornosť Taliana Erik Streňo, brankár Prešova s ľahkou strelou problém nemá.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Jakub Grič, prichádza Oliver Podhorin.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V prvom polčase sme videli solídny futbal, Prešovčania predvádzali pozorný výkon v obrane a dostávali sa do nebezpečných brejkov, z čoho vyplynuli aj dva góly Ľuboša Belejíka. Ozvali sa však aj Michalovce, ktoré zásluhou Martina Koscelníka znížili na rozdiel jedného gólu. Pred druhým dejstvom je tak všetko otvorené a môžeme očakávať naozaj pekný futbal ako tomu bolo aj doteraz.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Po faule na kraji ihriska zahrával štandartku Dávid Leško, očakával sa skôr center no hráč Prešova sa rozhodol pre priamu strelu, tá šla po zemi a brankár Kira ju dokázal vyraziť.
     
    44
    Talian po centri Michaloviec vyskočil najvyššie, pred Streňom si ale musel dať pozor, lopta mu vypadla a musel ju zobrať do náruče na druhýkrát.
     
    42
    Micherda nepustil Bayona hlbšie do útoku a poslal loptu na aut, po ňom získali Prešovčania loptu, v útočnej akcii ale taktiež neuspeli.
     
    41
    Videli sme teraz fauly na oboch stranách, hra sa nám teda tak trochu ukľudnila.
     
    40
    V strede ihriska sa odohral tvrdý súboj, keď Vernon de Marco zahral tvrdo až poslal Ivanko-Maceja k zemi, tuším mu pristúpil nohu.
     
    38
    Kunca vymýšľal pred bránkou Prešova, nakoniec hľadal Koscelníka, jeho mal ale pokrytý Micherda a tak sa končí akcia Zemplínu.
     
    37
    Perez si nabehol na loptu vyrazenú do stredu ihriska, poslal ju na Bayona na kraji ihriska, záložník Michaloviec bol však v ofsajde.
     
    36
    Erik Streňo sa už vracia naspäť do hry, vyzerá byť v poriadku.
     
    36
    Hra sa nám teraz spomalila, najprv domáci bojovali na kraji o loptu, následne pri snahe Michaloviec rozohrať poslali domáci dvakrát loptu do autu.
     
    34
    Erik Streňo si nabehoval na dlhú loptu, kapitán Prešova Krajník sa mu hodil pod nohy a Streňo padá, ostáva otrasený a prichádzajú po neho lekári.
     
    33
    Následne Michalovce znova pohrozili, dvaja hráči si počínali dobre, no nepochodili proti zhluku hráčov v bielom.
     
    33
    Rabiňák chcel centrovať pred bránku, Ivanko-Macej mu ale loptu zblokoval na autové vhadzovanie.
     
    32
    Streňo sa snažil presadiť znova po kraji ako to dnes hostia skúšajú, no však Krajník ho ďalším skĺzom zastavuje.
     
    31
    Ivanko-Macej dostal center na kraj ihriska dopredu, prešiel cez dvoch hráčov hostí až centroval na Dávida Leška na strane, Prešovčan bol ale z uhla a brankár Kira nemal so zákrokom najmenší problém.
     
    30
    Dvaja hráči Michaloviec boli v ofsajde pred bránkou Jozefa Taliana, jeden z nich dostal prihrávku, bol ale stále v ofsajde a tak zakončovať nemohol.
     
    30
    Rohový kop Tatrana Prešov je ale odvrátený, následne trocha Michalovčania po odobratí lopty skĺzom zafilmovali a získali loptu.
     
    29
    Opačná strana teraz zahodila niečo čo sa snáď ani nedalo, Belejík mal na strane úplne voľného Ivanko-Maceja, ešte ale uvažoval a keď už by mohol aj sám vystreliť, prihral veľmi nepresne na Ivanko-Maceja, ktorý mohol už len centrovať, čím vybojoval roh.
     
    27
    Na opačnej strane veľká šanca Michaloviec, Kunca si narazil loptu s Koscelníkom a Martin Koscelník bol vo veľkej šanci asi 6 metrov pred bránkou, mieril to pod brvno čo vystihol brankár Talian a strelu vyrazil parádnym spôsobom na roh!
     
    26
    Ľubomír Ivanko-Macej bol asi 25 metrov od brány a navyše na kraji ihriska, napriek tomu si povedal že prečo by to on dnes neskúsil a poslal tak loptu na bránku, ktorá však smerovala vedľa.
     
    25
    Prešov po inkasovanom góle tlačí Michalovce sa vytvára si prevahu, aktuálna akcia ale skončila bez streľby.
     
    24
    Prešovčania sa postupne dostávali pred bránku, hrali to veľmi dobre po zemi až prišiel center Micherdu, ten síce Michalovce odvrátili no k lopte sa dostal Lukáš Eliáš, ktorý v jasnej šanci nastrelil brankára!
     
    22
    Michalovce dali gól!
    Michalovce sa snažili niečo vymyslieť smerom dopredu od začiatku zápasu, stále však natrafili na pozornú defenzívu, tentokrát našli jej dieru, vyslali center pred bránku kde si Dzurík nepostrážil Martina KOSCELNÍKA a jedna z opôr Michaloviec tak hlavičkou k tyči znižuje stav stretnutia.
     
    20
    Prešov znova aktívne napádal až Dzurík zobral loptu Koscelníkovi, Michalovce majú ale aut pri bránke domácich.
     
    19
    A znova bol vysunutý dlhou loptou Dávid Leško, jeho center bol teraz ale veľmi nepresný a smeruje niekde medzi zástavbu bytov.
     
    18
    Tentokrát poslali domáci až príliš dlhú loptu na Dávida Leška, ktorý ju nedostihol no miesto výkopu od bránky aspoň vybojoval aut v blízkosti brány Michaloviec.
     
    17
    Center našiel hlavičku Krajníka, lopta však bola prudká a smerovala od hlavy kapitána Tatrana Prešov nad bránku hosťujúceho celku.
     
    16
    Jacko vysunul Micherdu, ktorý centroval len do protihráča pred sebou, vybojoval tak rohový kop.
     
    16
    Ihneď protiútok Prešova, pred bránku sa dostal k lopte v čistej šanci Ivanko-Macej, telom bol vytlačený tak že až spadol na trávnik, penalta sa však nebude pískať.
     
    16
    Narážačka Koscelníka s Rabiňákom nevyšla, lopta sa síce dostala do šestnástky Prešova, tam ale nešiel nikto z hráčov Michaloviec.
     
    15
    Vynikajúce teraz Dzurík zastavil akciu Michaloviec po strane, Prešovčania hrajú v obrane obetavo, aj tentokrát sa Dzurík hádzal pod nohy.
     
    14
    Centrovaná lopta od nekrytej tribúny šla cez šestnástku, bola príliš vysoká a skončila na opačnej strane ihriska.
     
    13
    Michalovce sa dostali dopredu a vybojovali si horko ťažko aspoň prvý rohový kop v zápase.
     
    12
    Prešov dal gól!
    Začiatok pre Tatran Prešov je ako z ríše snov, najprv Poliaček vysunul centrom Dávida Leška, ten prenechal loptu dozadu Micherdovi, Lukáš Micherda centroval pred bránku na Ľuboša BELEJÍKA a ten hlavou zvyšuje na 2:0.
     
    11
    Belejík dostal vybojovanú loptu pred šestnástku, poslal ju na kraj kde bol Dávid Leško, ten prešiel až na druhú stranu na hranicu asi 7 metrov pred bránkou, dostal sa cez asi štyroch hráčov hostí a nakoniec zakončil do pripraveného brankára Kira!
     
    10
    Prešovčania sú v dnešnom zápase zatiaľ dosť dôslední a v obrane, kazia rozohrávky súpera a nepúšťajú ho tak do blízkosti ohrozenia brány,
     
    8
    Hrubé nadávky sme teraz počuli od kapitána Krajníka po tom čo Kunca pokračoval v útočnej akcii zatiaľčo Patrik Jacko leží na trávniku, už je hra prerušená a prichádzajú lekári.
     
    7
    Kunca zahrával loptu, jeho center však nikto nezasiahol hlavou a Talian nemal problém zasiahnúť.
     
    6
    Koscelník to skúšal po čiare, mal rýchlosť, no Prešovčania začali veľmi bojovne a znova skĺzol Jacko zobral hosťom loptu. Rozhodca tam ale videl faul, štandartka pre Michalovce.
     
    4
    Michalovce sa snažili po kraji rozviť akciu, výborne ale Prešovčania ubránili a dostali sa do protiútoku, kde však príliš rozmýšľali, prekombinovali hru až Dávid Leško na kraji šestnástky nastrelil iba protihráča.
     
    3
    Prešov dal gól!
    Po tom ako mal Kira výkop od brány parádne sklzom zabojoval o loptu Patrik Jacko, dokázal vysunúť pred šestnástku Eliáša, ktorý síce nevybojoval loptu, no odsunul od nej aj súpera čím sa otvoril priestor pre Ľuboša BELEJÍKA, ktorý strelou pod brvno otvára skóre!
     
    2
    Prešovčania ukľudňujú hru, majú loptu na vlastnej polovici a nikde sa neponáhľajú.
     
    1
    Prešovčania sa dostali pre šestnástku kde si ale nedokázali loptu podržať, nakoniec hostia odkopli loptu, Voda ju poslal do bezpečia na brankára a ten rozohráva.
     
    1
    Michalovce majú úvodný výkop v stretnutí, ihneď sa snažili po kraji vysunúť Koscelníka, akcia im ale na úvod stroskotala už pri cenrtovanej lopte.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Futbalisti už prichádzajú na trávnik za mierneho potlesku publika, ani dnes to nevyzerá na vypredaný štadión, v Prešove je zaplnená polovica krytej tribúny.
     




    Čakáme na začiatok zápasu
     
    Úvodné zostavy:

    1. FC Tatran Prešov: Talian – Micherda, Dzurík, Krajník, Voda – Jacko, Poliaček – Leško, Belejík, Ivanko-Macej – Eliáš
    Náhradníci: Jakubech – Katona, Benes, Hruška, Luberda

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Perez, Gallo, de Marco, Rabiňák – Turik, Grič – Bayon, Kunca, Koscelník – Streňo
    Náhradníci: Raška – Cobo Calvo, A. Leško, Regáli, Danko, L. Jacko, Podhoríj

    Rozhodca: Trutz – Somoláni, Bednár.
     
    Tretie kolo Doxxbet ligy mimo iného prinesie derby zápas medzi domácim Tatranom Prešov a hosťujúcimi Michalovcami. Oba tieto tímy sú odvekými rivalmi, navyše v aktuálnom ročníku sa s nimi počíta ako s horúcimi adeptmi na postup do Fortuna ligy. Onlajny vám prinesú informácie o zápase priamo zo štadióna Tatrana Prešov!

    1. FC TATRAN PREŠOV

    Najstarší futbalový klub na Slovensku začal novú sezónu veľkým štýlom a už v prvom kole nastrieľal súperovi z Popradu päť gólov, brankár Talian inkasoval iba raz... O týždeň na to "koňare" cestovali do Dolného Kubína, ktorý rovnako ako Poprad postúpil do druhej ligy, aj tentokrát sa ukázal rozdiel v kvalite a Tatran vyhral 3:0.

    V tabuľke patrí vďaka skóre Prešovu prvé miesto, plný bodový zisk má na konte aj Zvolen a Michalovce.

    Momentálne najlepším strelcom v kádri Prešova je Dávid Leško s troma gólmi, ktoré padli do siete Popradu. Dvoma gólmi sa prezentovala posila z Púšoviec – útočník Lukáš Eliáš. Po góle strelili Ľubomír Ivanko-Macej, Patrik Jacko a Ľuboš Belejík.


    MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE

    Michalovčania rovnako ako Prešov ešte nepocítili tŕpkosť prehry či straty bodov. V prvom kole vďaka gólu Koscelníka porazili Zepmlínčania Liptovský Mikuláš 1:0. V druhom kole si zmerali sily s rezervou Košíc, Morlacchi už v 5. minúte z penalty otvoril skóre, no v strede druhého polčasu vyrovnal Dimun. Tri minúty pred koncom riadneho hracieho času však druhým gólom zabezpečil domácim druhú výhru Nigérijčan Morlacchi.

    Michalovce sú tak na treťom mieste s plným bodovým ziskom a skóre 3:1, ak porazia Tatran, tak sa v tabuľke určite posunú.

    Najlepším strelcom tímu je dvojgólový hrdina zo zápasu s Košicami Morlacchi, jeden gól ma na konte Martin Koscelník.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

    Lukáš Rusňák

    Branky: 3. Belejík, 12. Belejík – 22. Koscelník, 51. Bayon, 74. Streňo, 90+2. Regáli

    Karty:   49. Leško (PRE), 75. Krajnák (PRE) – 40. Marco (MIC)


    FC Tatran Prešov: Talian – Micherda, Dzurík, Krajník, Voda – Jacko, Poliaček – Leško, Belejík, Ivanko-Macej – Eliáš
    Náhradníci: Jakubech – Katona, Benes, Hruška, Luberda

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Perez, Gallo, de Marco, Rabiňák – Turik, Grič – Bayon, Kunca, Koscelník – Streňo
    Náhradníci: Raška – Cobo Calvo, A. Leško, Regáli, Danko, L. Jacko, Podhoríj

    Rozhodčí: Trutz – Somoláni, Bednár

    Diváci: 1170
    bahis siteleri