Skalica – Senec 1:0 (kon.) | Nové Mesto n/V – Šaľa 1:1 (kon.) | Šamorín – Trnava B 0:0 (kon.)
Prešov – Michalovce 2:4 (kon.) | Bardejov – Dolný Kubín 4:1 (kon.) | R. Sobota – Poprad 1:1 (kon.)
MFK Zvolen – Bodva Moldava 2:0 (kon.) | MFK Košice B – L. Mikuláš 0:2 (kon.)
konec
Partizán Bardejov
4:1 (2:1)
MFK Dynamo Dolný Kubín
sk Sobota 09.08.2014, 16:30 • Futbalový štadión, Bardejov • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    84
    Žltú kartu dostává Ján Beňuš (MFK Dolný Kubín).
     
    77
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Ján Zapotoka, prichádza Jakub Pavúk.
     
    75
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Siradji Sani, prichádza Juraj Buška.
     
    70
    Za veľkého bučania odchádza Lukáš Zapotoka a na ihrisko prichádza Ján Guľa.
     
    70
    Bardejov dal gól! Grohoľ si najprv pred šestnástkou spravil jedného obrancu zasekavačkou, tak si hodil loptu medzi dvoch obrancov, ktorý stáli ako soľné stĺpy na hranici šestnástky a ešte v šestnástke sa vyhol poslednému obrancovi a pred brankárom loptu posunul na SLAVOMÍRA KICU a ten do prázdnej brány zavŕšil krásnu akciu.
     
    68
    Tragédia v priamom prenose !!! Spolupráca bratov Zapotokovcov. Lukáš si narazil s Janom, Jano mu loptu poslal rovno za obranu a Lukáš to vedel a išiel si po ňu a išiel sám od polky ihriska sám na Trabalíka, no stalo sa niečo, čo nečakal ani najväčší skeptik, Lukáš z 11 metrov poslal loptu tak vysoko, ako Ramos pred dvoma rokmi prekopol bránu v Lige Majstrov.
     
    66
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Andrew Kliment, prichádza Filip Kolorédy.
     
    64
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Loic Guilvic Gagnon, prichádza Michal Berecký.
     
    61
    Žltú kartu dostává Vladislav Palša (Partizán Bardejov).
    Žltú kartu dostává Martin Čučka (MFK Dolný Kubín).
     
    56
    Bardejov dal gól! Domáci najprv zastavili protiútok hostí a okamžite vyrazili do svojho protiútoku. Andraščík s Grucom dostali dobrú prihrávku za obranu na druhú stranu, prvý menovaný loptu zobral na seba a v momente ako sa dostal do šestnástky, loptu posunul za seba práve na Grucu, ale ten loptu netrafil a lopta sa dostala až ku RENÉMU REVÁKOVI, ktorý práve dobehol z druhej vlny do šestnástky a strelou do stredu brány zvyšuje na 3:1.
     
    54
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Ján Mihalík, prichádza Peter Sopúch.
     
    52
    Výborný protiútok hostí, Kliment si teraz nabehol medzi štyroch obrancov, ktorí na neho vôbec nereagovali a situáciu musel riešiť Molčan, ktorý výborným vybehnutim zmenšil uhol Klimentovi a ten ho pri prehadzovaní iba trafil do hrude a to sa už domáca obrana stihla vrátiť a situáciu zažehnala.
     
    51
    Už mohlo byť vyrovnané !!! Laura výborne odcentroval z pravej strany, Kliment v šestnástke bol najnižší, ale vyskočil najvyššie a jeho hlavička tesne minula pravú žrď Molčanovej brány.
     
    37
    Bardejov dal gól! Tentokrát to domáci skúsili už z vlastnej polovici, keď Palša poslal načasovanú loptu za obranu na LOIC GUILVIC GAGNONA, ktorý si ju spracoval v šestnástke, zasekol si Drengubiaka a vymietol šibenicu Trabalíkovej brány.
     
    35
    Gagnon dostal znova výbornú prihrávku na hranicu ofsajdu, ale jeho trela nemala razanciu.
     
    33
    Kliment prešiel po ľavej strane a v šestnástke našiel Saniho, ktorý si loptu spracoval na prsia a vyskúšal nožničky, ale Molčan jeho strelu chytil.
     
    21
    Bumbera poslal loptu až do šestnástky, na jeho center zareagoval Molčan, ale ten si to rozmyslel a Andraščík ani Gruca neodstavili Čučku a ten hlavičkoval z bezprostrednej vzdialeností ale Molčan výborne zareagoval a jeho hlavičku vyrazil na roh. Z následného rohu hostia veľa vody nenamútili.
     
    16
    Dolný Kubín dal gól!
    Dolný Kubín z ojedinelej šance vyrovnáva. Otruba dosť ľahko prešiel cez Kicu na ľavej strane a už bol sám v šestnástke, tak poslal loptu do päťky, kde ju v páde trafil VLADIMÍR ANDRAŠČÍK a ten si strieľa vlastný gól, keďže loptu poslal do vlastnej brány.
     
    12
    Hosťom vôbec nefungujú stopéri a hráči Bardejova si medzi nich nabehajú, jak keby tam ani neboli. Tentoraz Gruca dostal výbornú prihrávku za stopérov a mohol hľadať na druhej strane päťky Gagnona, ktorý by ak prešla lopta, loptu posielal do prázdnej brány, ale Gruca zvolil strelu a Trabalík jeho strelu vyrazil a Drengubiak loptu odkopol.
     
    10
    Bardejov dal gól! Hostia si nerozumeli a Čučka chcel hlavou vrátiť loptu Trabalíkovi, ale ten nešiel rázne po lopte a maličký Grohoľ mu loptu hlavou vypichol a prihrávkou pred prázdnou bránou našiel ŠIMONA GRUCU a ten už nemal problém a otvára skóre.
     
    6
    Domáci znova sa dostali do šestnástky po ľavej strane, ale teraz na ľavej strane vymyslel prihrávku Gagnon na Grucu, ktorý už bol sám pred Trabalíkom, ale hostia strelu zablokovali tesne vedľa ľavej žrde.
     
    5
    Gruca si loptu prikryl telom a posunul okolo Drengubiaka a už mohol isť sám po pravej strane do nájazdu na posledného obrancu, ale Michal Drengubiak ho fauluje a dostáva žltú kartu.
     
    1
    Hneď v úvode sa Bardejov prezentoval svojím nacvičeným signálom, keď Kica sa rozbehol po ľavej strane, loptu mu za obranu poslal Palša, Kica loptu chytil tesne pred bránkovou čiarou a poslal ju do päťky, kde už bol Gruca, ale ten loptu netrafil a hostia loptu odkopli preč.

    Jakub Šoth

    Branky: 10. Gruca, 37. Gagnon, 56. Revák, 70. Kica – 16. Andraščík (vla.)

    Karty:   61. Palša (BAR) – 5. Drengubiak (DKU), 61. Čučka (DKU), 84. Beňuš (DKU)


    Partizán Bardejov: Molčan – Andraščík, Palsa (K), Staš, Kica – Grohoľ, L. Zápotoka, Revák, Gruca – J. Zápotoka, Gagnon
    Náhradníci: Gmitter – Kutlík, Stachura, Pyda, Guľa, Berecký, Pavúk

    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Mihálik, Čučka, Bumbera, Kliment, Laura, Drengubiak (K), Beňuš, Otruba, Lacko, Sani
    Náhradníci: Kapičák – Sopúch, Buška, Murín, Kolorédy

    Rozhodčí: Július Straka – Ondrej Brendza, Anton Perát
    bahis siteleri