Saransk – CSKA Moskva 0:1 (kon.) | Zenit – Torpedo Moskva 8:1 (kon.) | Groznyj – Kazaň 1:1 (kon.)
konec
FK Zenit Petrohrad
8:1 (3:0)
FC Torpedo Moskva
Sobota 09.08.2014, 15:00 • Stadion Petrovskij, Petrohrad • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    86
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Axel Witsel fauloval hloupě uvnitř pokutového území Salugina, a proto rozhodčí Nizovcev nařídil už třetí pokutový kop v utkání. A podobně jako v předchozích dvou případech, ani DMITRIJ AJDOV nezaváhal – 8:1.
     
    78
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Smolnikov naznačil centr, skvěle si všiml volného ALEKSANDRA KERŽAKOVA, kterému postrčil míč a který tvrdou střelou napálil míč do sítě – 8:0
     
    72
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Exekuce penalty se ujal ALEKSANDR KERŽAKOV a přesně umístěnou střelou k pravé tyči nedal Ževnovovi šanci – 7:0
     
    62
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! OLEG ŠATOV zůstal před pokutovým územím Torpeda zcela nestřežen, čehož také náležitě využil – míč si navedl na střelu a krásnou ranou pod břevno propálil bezmocného Ževnova – 6:0.
     
    54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To už je exhibice! HULK si na hranici vápna skvěle narazil s Rondónem, vzápětí obehrál vyběhnuvšího Ževnova a zakončil do odkryté brány. Jak snadné, když se to umí...
     
    47
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující Ševčenko si ve středu pole hrál tak dlouho s míčem, až o něj přišel a Zenit vyrazil do rychlého brejku. S prvním zakončením Šatova si ještě gólman Ževnov poradil, k vyraženému míči se ovšem dostal JOSÉ SAMUEL RONDÓN a s přehledem jej poslal do brány – 4:0.
     
    36
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Demolice bezmocného Torpeda pokračuje! Adam Kokoszka zahrál uvnitř vápna rukou, rozhodčí Nizovcev odpískal bez mrknutí oka pokutový kop, který s obrovským přehledem proměnil HULK – 3:0
     
    33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Krásný fotbalový moment! Hulk se na pravé straně skvěle prodral k centru, kterým našel špatně střeženého JOSÉHO SAMUELA RONDÓNA, jenž následně v akrobatické pozici napálil balon do brány – 2:0.
     
    26
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Obránce IGOR SMOLNIKOV si skvěle naběhl na přesný centr Fajzulina ze středu pole a přesně umístěnou hlavičkou uklidil míč za Ževnovova záda – 1:0.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 26. Smolnikov (Fajzulin), 33. Rondón (Hulk), 36. Hulk (pen.), 47. Rondón, 54. Hulk (Rondón), 62. Šatov (Danny), 72. Keržakov (pen.), 78. Keržakov (Smolnikov) – 86. Ajdov (pen.)

    Karty:   19. Hulk (PET), 41. Lombaerts (PET) – 71. Ajdov (TMO), 82. Salugin (TMO)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 14:6. Střely mimo: 9:3.
    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov, Lombaerts, Garay (46. Neto), Criscito – Fajzulin (59. Rjazancev), Witsel – Hulk (59. Keržakov), Šatov, Danny – Rondón.
    Náhradníci: Malafejev – Anjukov, Neto, Hubočan, Rjazancev, Timoščuk, Solovjev, Aršavin, Keržakov.

    FC Torpedo Moskva: Ževnov – Tesák, Kacalapov (67. Novoselcev), Ajdov, Kokoszka – Pugin (61. Bagajev), Kulešov – Fomin, Ševčenko, Mirzov (76. Salugin) – Davydov.
    Náhradníci: Šafinskij, Budakov – Kňazev, Tarakanov, Bagajev, Novoselcev, Salugin.

    Rozhodčí: Nizovcev – Nazarov, Širjajev
    bahis siteleri