Plzeň – Norimberk 4:1 (kon.) | Znojmo – Chabarovsk 4:2 (kon.) | K. Vary – Záhřeb 3:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
Neděle 10.08.2014, 18:00 • Zimní stadion Znojmo • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Rychlá akce v podání znojemských hokejistů. Rosa poslal kotouč do mezikruží, kde jej lehce ťukl RICHARD PAVLIKOVSKÝ, který kotouč nasměroval do pravého rohu hostující branky.
    Asistence: Pavel Rosa, Peter Pucher.
     
    33:58
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla docela kuriozitka! Bača vystřelil od modré na hostujícího gólmana, který kotouč vyrazil před sebe, kde se ho ujal jeden z ruských hráčů, který ale nedával moc pozor, komu vlastně kotouč přihrává a poměrně dost přesně přihrál na hůl znojemského ADAMU HAVLÍKOVI, který ani na moment neváhal a poslal kotouč k levé tyčce Bolšakovy brány.
    Bez asistence.
     
    33:13
    Orli právě vstřelili branku!
    ROMAN TOMAS ukradl kotouč hostujícímu hráči a z těsné blízkosti překonal Bolšakova střelou pod horní tyčku. Je tedy vyrovnáno!
    Bez asistence.
     
    22:58
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do mírného náskoku zásluhou ALEXANDERA LOGINOVA, který propálil domácího brankáře od modré čáry.
    Asistence: Sergeij Abrmov.
     
    11:53
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Jsme něco za polovinou první třetiny a máme tu vyrovnávací branku. STANISLAV KACUBA poslal kotouč pod břevno Nechvátalovy branky.
    Asistence: Dmitrij Lugin.
     
    05:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak Orlům se nakonec podařilo využít přesilovou hru! Bořuta s Lattnerem si poťukávali pukem u modré čáry, až se kotouč dostal k JAKUBOVI GROFOVI, který pohotově prostřelil hostujícího gólmana střelou pod horní tyčku.
    Asistence: Antonín Bořuta, Jan Lattner

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 6. Grof (Bořuta, Lattner), 34. Tomas, 34. Havlík, 38. Pavlikovský (Rosa, Pucher) – 12. Kacuba (Lugin), 23. Loginov (Abrmov)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Us) – Grof, Bořuta, Bača, Pavlikovský, Nemčík, Štach, Sova – Tomas, Pucher, Lattner – Rosa, Podešva, Havlík – Číp, Bartoš, Beránek – Beroun, Šeda, Novák – Špaček.
    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Žilin, Ježov, Kurbatov, Loginov, Rybnicky, Safronov, Taimi, Terešenko, Abrmov, Haščák, Baškirov, Železnov, Kacuba, Litovčenkov, Lugin, Miklík, Orlov, Smurov, Tarasov, Fisenko.

    Rozhodčí: Minář, Přikryl – Lukeš, Skopal

    Diváci: 2020
    bahis siteleri