Poprad – Michalovce 11:1 (kon.) | Trnava – SHK Hodonín 2:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 1:4 (kon.)
Litvínov – Vladivostok 7:3 (kon.) | Třebíč – Prostějov 3:1 (kon.) | Sparta – Liberec 3:0 (kon.)
Benátky n/J – Litoměřice 2:3 (kon.) | Ženeva – Slavia 0:3 (kon.) | Kladno – Jihlava 1:3 (kon.)
Vsetín – Břeclav 4:3 (1:0 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 2:3 (kon.)
Děčín – Řisuty 5:4 (kon.) | Pardubice – Olomouc 2:3 (0:1 po s.n.) | Viťaz – HC Slovan 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Čtvrtek 14.08.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Po chybě na modré čáře v podání Tomáše Semráda ujížděl sám Jan Berger, ale výtečně jej dojel David Pavlíček, jenž mu rybičkou kotouč vypíchl a udržel domácím naději na remízu.
     
    58:43
    Roman Maliník vypálil, Vladislav Koutský výborně vykopl puk betonem, aby následně ještě podržel na svých chráničích další pokus, který vyslal z pravého kruhu Lukáš Endál. Doklepnutí z brankoviště pak efektivním převalením se k bližší tyči také zneškodnil! Bravo jemu!
     
    Dnešní utkání sleduje 83 diváků.
     
    58:01
    René Svoboda zůstává na střídačce! Domácí tým to zkouší v šesti!
     
    58:01
    Buly před Vladislavem Koutským. Domácí celek si bere time-out!
     
    52:57
    Nejprve byl René Svoboda nastřele do masky po zakončení z pravého rohu brankoviště a po následném mumraji u jeho kasy byl i překonán. Zcela po právu ale hlavní rozhodčí rozpažil, jelikož se jednalo o postavení útočícího hráče v brankovišti. Navíc zazněla píšťalka ještě před přechodem puku přes brankovou čáru.
     
    50:11
    Aleš Staněk (SUM) inkasuje dvě minuty za podražení. Tímto faulem zmařil rozvíjející se útočnou akci svého soupeře, čili zákrok z kategorie taktických.
     
    45:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují a tohle bude ještě drama, přátelé! Roman Maliník vyslal po pravém křídle do útoku Lukáše Endála, jenž se na spodku kruhu zbavil obránce, aby následně poslal touš skrze brankoviště na volného DAVIDA PAVLÍČKA, který jej propasíroval mezi betony Vladislava Koutského. Asistence: Lukáš Endál a Roman Maliník.
     
    31:54
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci se dostávají do dvoubrankového náskoku a přibližují se k odvetě za úterní porážku. Vladimír Cink nahrál puk na levý kruh, kde se do něj opřel Vlastimil Dostálek, jenž ale pohořel na betonech Reného Svobody. Kotouč se ale odrazil jen na hokejku volného JAKUBA LEHEČKY, jenž zametl touš do odkryté klece. Asistence: Vlastimil Dostálek a Vladimír Cink.
     
    30:44
    Draci právě vstřelili branku!
    Nyní už ale bylo kouzlo havlíčkobrodského brankáře odčarováno a Draci znovu vedou! Nejprve byl zastaven Lukáš Endál, který pak reklamoval sekání, ale nebylo mu to nic platné. Na pravém kruhu dostal nabito TOMÁŠ BRUNEC, jenž se do kotouče od Daniela Vachutky opřel s plnou vervou a poslal puk pod horní tyč. Asistence: Daniel Vachutka a Vladimír Cink.
     
    29:19
    Patrik Moskal se po dalším propadnutí obránce Rebelů dostal do šance a ujížděl sám na Reného Svobodu, jenž ukázal, že v mládežnické reprezentaci nebyl náhodou! Moskalův nájezd bravurně vytáhl pravým betonem a znovu ukázal trenérům, že se o místo v sestavě bude rvát všemi betony.
     
    25:38
    Další velká šance pro Šumperk! Po chybě Davida Pavlíčka se hnal po levém křídle Daniel Vachutka, který ale trefil jen betony Reného Svobody, který pak následně jen lapačkou zkontroloval sraženou dorážku, jež zapadla nad břevno.
     
    24:36
    To byla dobrá šance pro tým vedený Radkem Kučerou! Před branku dostal namazáno jeden z Draků, který ale nedokázal přehodit hbitě se přesouvajícího se Reného Svobodu!
     
    22:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové v přesilové hře srovnávají a je to opět remíza! Skvělá kombinace po ose Jan Sedlák – Roman Přikryl – LUKÁŠ ENDÁL! Poslední jmenovaný pak na zadní tyči zametl touš za marně se natahujícího brankáře Vladislava Koutského! Asistence: Roman Přikryl a Jan Sedlák.
     
    22:03
    Na trestné lavici se nám opět zaplňují místa. Davida Minárika nejprve skvěle vychytal svou hrudí Vladislav Koutský, následně krosčekoval hráče před brankou Tomáš Chlubna (HBR), za což se mstil Jakub Slavík (SUM), který pyká za hrubost.
     
    21:33
    A dominance domácích je nyní umocněná. Na trestnou lavici putuje Jakub Slavík (SUM) za podražení.
     
    19:25
    Před brankou stál osamocený David Minárik, který dostal namazáno zpoza branky od Petra Kuchty, avšak nastavené Koutského betony nepropálil.
     
    15:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá dvojnásobnou přesilovku a dostává se do vedení! Jakub Slavík vybojoval u modré čáry kotouč, který poslal na hokejku MARKA HAASE, jenž se opřel do hrací gumy a ta skončila přesně v levém horním rohu Svobodovy branky! Asistence: Jakub Slavík.
     
    14:36
    David Vala (HBR) se snažil vyhodit puk ven z pásma a omylem jej vyhodil i ze hřiště. Jsou z toho dvě minuty a více jak 70 vteřin přesilovky 5 na 3 pro Draky!
     
    13:55
    Jen co se Branislav Jankovič (HBR) dostal na led, už se zase vrací na trestnou. V první souboji měl svou hůl moc vysoko a jde znovu ven.
     
    11:47
    Draci se prodrali do šance a u levého mantinelu se dopustil faulu podražením Branislav Jankovič (HBR).
     
    09:42
    Jan Milfait namazal kotouč před kasu na Davida Minárika, který ale nedokázal přehodil bleskově klouzajícího gólmana Koutského! Ten si tak připisuje druhý výtečný zákrok dnešního podvečera!
     
    08:31
    Dlouhou kombinaci domácích zakončil na brankovišti Branislav Jankovič, kterému nabil Jan Trummer. Havlíčkobrodský hráč ale trefil jen nastavené betony Vladislava Koutského, jenž následně podržel hrací gumu pod lapačkou.
     
    03:46
    Domácí neustále tlačili puk před Koutského brankoviště, kde nakonec nápor přerušil sekáním Michal Schön (SUM). Rebelové budou hrát chvilku proti třem!
     
    02:33
    Vzájemný souboj končí vyloučením. Na trestnou lavici míří Vlastimil Dostálek (SUM) a Kryštof Kulhánek (HBR). Hraje se 5 na 4.
     
    02:10
    Chlubna jen nahodil do rohu, následně je hra přerušena. Šumperk hrál v šesti a je tu první trest. Za hráčskou lavici jej odpyká Petr Beneš (SUM).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 23. Endál (Přikryl, Sedlák), 46. Pavlíček (Endál, Maliník) – 16. Haas (Slavík), 31. Brunec (Vachutka, Cink), 32. Lehečka (Dostálek, Cink)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: R. Svoboda (Dlouhý) – Zítka, Jeník, D. Kolář, Pavlíček, D. Vala, T. Semrád, Sedlák, Kulhánek – Trummer, Jankovič, Kuchta – Milfait, Minárik, Chlubna – Maliník "C", Stehlík, Řehák – Boček, Přikryl, Endál "A".
    Trenér: Miroslav Barus.

    DRACI PARS ŠUMPERK: Koutský (Vajner) – Holík, Beneš, Gewiese, T. Drtil "C", Slavík, Novotný, Schön – Vávra, Moskal, Staněk – Kužílek, Berger, Haas – Žálčík, Vachutka "A", Brunec – Dostálek "A", Lehečka, Cink.
    Trenéři: Radek Kučera, Jaromír, Jindřich.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Michal Habásko, Jan Kubát

    Diváci: 83
    bahis siteleri