Dopolední program (kon.) | Odpolední program (kon.)
konec
Odpolední program

Neděle 17.08.2014, 15:00 • Curych • Mistrovství Evropy v atletice
     
    Nejúspěšnější výpravou letošního šampionátu jsou Britové, druzí končí Francouzi.
     
    4x100
    Pro vítězství si nakonec před Francouzky doběhly Britky, bronz berou Rusky. Předat nakonec nedokázaly ani domácí Švýcarky!
     
    Výška
    Je rozhodnuto, evropskou šampionkou je Ruth Beitiaová! Žádná další výškařka totiž nepřekonala 199, na lepší zápis bere stříbro Kučinová, třetí Šimičová, čtvrté místo zbylo na Polku Kaspryzckou.
     
    4x400
    A opravdu, takovýto je i výsledek! Britové nakonec poměrně jednoznačně vítězí, druzí nečekaně Němci a bronz si odváží Francouzi!
     
    5000m
    Farah to dotáhl až do cíle, druhý Ibrahimov, třetí nakonec dobíhá Vernon!
     
    3000př
    Na poslední překážce ale Fougbergová zaváhala, což bylo rozhodující, protože toho dokázala využít Möldner-Schmidtová, která dokázala Švédku v závěrečných metrech předběhnout! Na třetím místě doběhla Španělka Martínová.
     
    4x400
    Za Brity ale skvěle zafinišoval Rooney, takže donesl kolík do cíle jako první, Rusové mají stříbro a v závěru se přes Francouze ještě přehnali Poláci, takže bronz putuje k našim sousedům.
     
    4x400
    Tak to byl závěr! Francouzky vbíhaly do rovinky na čtvrtém místě, ovšem dokázaly skvěle zafinišovat a nakonec vítězí! Ukrajinkám patří stříbro, Velká Británie je třetí.
     
    1500m
    Je tomu opravdu tak! V hromadném finiši si pro stříbro doběhl Ingebrigsten, třetí skončil Brit O´Hare.

    Adam Kolář

    17 481
    bahis siteleri