Slovensko U20 – Kapfenberg 4:3 (kon.) | Poprad – Csíkszereda 8:0 (kon.)
konec
Slovensko U20
4:3 (2:1, 2:2, 0:0)
HC Steelers Kapfenberg
sk Čtvrtek 21.08.2014, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    38:54
    HC Steelers Kapfenberg dáva gól! Hráči Kapfenbergu znižujú stav stretnutia. Jáchym od modrej nastrelil brankára Škorvánka, od ktorého sa puk tečoval do žrdky a následne pred bránkovu čiaru, brankár nášho výberu sa otočil a snažil sa puk okamžite prikryť, no nepodarilo sa mu to, keďže sa tam ocitol THOMAS SCHIECHL, ktorý jednou rukou puk hokejkou dorazil!
    Asistenciu si pripísal Miloslav Jáchym.
     
    35:09
    Slovensko dalo gól!
    Winzig už naskočil na ľadovú plochu, no mladíci ešte ostali v pásme pri puku. Sukeľ v medzikruží prihral ku ľavej tyčke Briestenskému, ten sa neulakomil a prihral k opačnej žrdi MATEJOVI GIĽAKOVI, ktorý strelou do prázdnej brány zvýšil na 4:2.
    Asistencie: Dominik Briestenský a Matúš Sukeľ.
     
    31:05
    HC Steelers Kapfenberg dáva gól! Mladíci si pri pravom mantineli v útočnom pásme nepokryli Titzeho, ten získal puk, naše nádeje prepadli a Titze sa so PATRICKOM SCHONKLENEROM dostal do prečíslenia, Titze mu puk ku pravej tyčke prihral a Schonklener tak mohol rozvlnil sieť bez problémov!
    Asistencie: Lucas Titze a Thomas Schiechl.
     
    29:11
    Slovensko dalo gól!
    Mladíci sa dostávajú do dvojgólového vedenia. Rehák z rohu klziska prihral na modrú čiaru Holendovi, ktorý len jemne prízemnou strelou nahodil na bránu, Sabol vyrazil priamo pred seba, kde bol slabo pokrytý MATEJ GIĽAK a ten dorazil bekhendom do brány!
    Asistencie: Matúš Holenda a Dominik Rehák.
     
    13:03
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí mladíci sa dostávajú opäť do vedenia v tomto zápase! Briestenský vybojoval puk pri mantineli, namieril si to do medzikružia odkiaľ na ľavej strane v osi pravej tyčky našiel MATÚŠA SUKEĽA, a ten do prázdnej brány skóroval!
    Asistencie: Dominik Briestenský a Lukáš Hrušík.
     
    06:59
    HC Steelers Kapfenberg dáva gól! Je však vyrovnané. Po vhadzovaní v útočnom pásme získal puk Stühlinger na modrej čiare a vystrelil, Škorvánek vyrážal len pred seba, kde už bol nepokrytý DANIEL PASTL a ten šikovnou strelou rozvlnil sieť!
    Asistenciu si pripísal Adrian Stühlinger.
     
    00:16
    Slovensko dalo gól!
    Tak toto je naozaj rýchly gól a možno jeden z najrýchlejších už v celom turnaji. PAVOL SKALICKÝ získal puk v rohu klziska, neohrozene si to namieril do medzikružia a švihom zakončil ku pravej žrdi!
    Asistenciu si pripísali hráči Samuel Petráš a Dominik Jendroľ.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 1. Skalický (Petráš, Jendroľ), 14. Sukeľ (Briestenský, Hrušík), 30. Giľak (Holenda, Rehák), 36. Giľak (Briestenský, Sukeľ) – 7. Pastl (Stühlinger), 32. Schonklener (Titze, Schiechl), 39. Schiechl (Jáchym)


    Slovensko U20: Škorvánek (Godla) – Jendroľ, Hochel – Holenda, Pavúk – Bačik ("A"), Vadovič – Mendrej, Fekiač – Skalický ("A"), Petráš, Koyš – Giľak, Rehák ("C"), Tábi – Novák, Kabáč, Galis – Hrušík, Sukeľ, Briestenský – Danišovský
    Tréner: Ernest Bokroš

    HC Steelers Kapfenberg: Sabol – Bauer, Jáchym ("A"), Stühlinger, Orsagh, Polata ("A"), Loibnegger, Schaurhoffer – Natter, P. Winzig, D. Winzig ("C"), Hložek, Laritz, Pirmann, Schiechl, Schonklenger, Titze, Trost, Pastl, Ober
    Tréner: Štefan Mikeš

    Rozhodčí: Rudolf Lauff – Ľudovít Šoltés, René Šoltés
    bahis siteleri