Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.) | Tisková konference AZ Havířov (kon.)
Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem (kon.) | Tisková konference HC Verva Litvínov (kon.)
Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference HC Olomouc (kon.)
konec
Tisková konference HC Verva Litvínov

Čtvrtek 04.09.2014, 15:00Tiskové konference
     
    Tisková konference končí v 15:41. (15:41:52)
     
    35
    Šlégr uvedl, že se samozřejmě s Martinem baví o jeho kariéře každoročně. Rozhodně by byl rád, kdyby mohli pokračovat spolu v jednom dresu.
     
    34
    Tiskovou konferenci uzavírá dotaz na Jiřího Šlégra, zda se on osobně nějak angažuje v rozhovorech s Martinem Ručinským.
     
    33
    Zisk výjimky nebyl jednoduchý, ale je cítit větší vstřícnost svazu k diskusi, když směřovat vše pouze k zajištění míst k sezení není pravděpodobně ta ideální cesta.
     
    32
    Otázka na Roberta Kyselu k výjimce pro Zimní stadion Ivan Hlinky.
     
    31
    Úspory jsou v řádech milionů, jde konkrétně o cca 8 milionů. Úspory byly složité, když cestovné a nálady se nemění. Kysela vyjádřil, že nelze zajistit aby hráči lámali méně holí, ničili méně bruslí nebo rukavic.
     
    30
    Manažer Kysela odpovídá na přímý dotaz k úsporám v týmu.
     
    29
    Francouz dále uvedl, že v týmu dobře funguje spolupráce mezi mládím a "stářím". Načež byl s úsměvem varován Jiřím Šlégrem na opatrné vyjadřování a větu pravil ve smyslu mladých a zkušených.
     
    28
    K prodloužení smlouvy v Litvínově Francouz uvedl, že je vděčný za šanci a prostor na ledě, kdy je jasnou jedničkou a odmítá diskuse na téma nabídek k okolních klubů a zahraničí, které sice byly, ale on je razantně odmítl.
     
    27
    Prodloužení pásma je pro Francouze nepříjemné především ve vztahu k tlaku soupeře, kdy je o mnoho těžší vymanit se z vlastního pásma. V rámci svého tréninku se více zaměřil na rozehrávku puku a zrychlení bruslení.
     
    26
    K prodloužení obranného pásma se vyjádřil Pavel Francouz.
     
    25
    Trenér Rulík si pochvaluje úroveň pozápasových tréninků, kde se pravděpodobně projevila fyzická odolnost hráčů, které se naplno projeví po vánocích, resp. v lednu. Toto období "plesové" sezony je pro Litvínov tradičně kritické.
     
    24
    Trenér Rulík poněkud překvapivě uvedl, že dosud neměl informaci o tom, že působení Martina Ručinského v týmu ještě není jisté, resp. že není potvrzené a vyjádřil vůli Ručinského v týmu udržet, resp. ho do týmu dostat.
     
    23
    Pokud jde o očekávání, pak samozřejmě půjde o rozložení bodového zisku mezi více hráčů, byť hlavní váha bude na prvních řadách, který budou mít i větší ice time.
     
    22
    Trenér Rulík se vyjádřil i k tomu, že klub zůstal v téměř nezměněném složení. V kabině tedy vládne dobrá nálada a celé mužstvo pohání dobrá "chemie".
     
    21
    Ten vyjadřuje radost s tím, že na marodce je pouze F. Gerhát s poraněným zápěstím. Výkony v přípravě jsou nejednoznačné, ale věří v připravenost klubu do každého jednotlivého zápasu.
     
    20
    Celkového zhodnocení týmu se ujal trenér Rulík.
     
    19
    Nejstarší obránce Litvínova poukazuje na to, že v letošní přípravě se cítí lépe, když nemusel shazovat přebytečné kilogramy. Spolupracuje s fyzioterapeutem a cítí se dobře. Problém v kumulaci funkce v představenstvu a v obraně nevidí.
     
    18
    Další otázka směřuje na zdraví a kondici Jiřího Šlégra.

    Ondřej Moutvička

    bahis siteleri