Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.) | Tisková konference AZ Havířov (kon.)
Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem (kon.) | Tisková konference HC Verva Litvínov (kon.)
Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference HC Olomouc (kon.)
konec
Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem

Čtvrtek 04.09.2014, 13:15Tiskové konference
     
    To je ode mě pro dnešek z této tiskové konference vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne. Těším se na Vás zase někdy příště, na počtenou! (13:55:52)
     
    Konec tiskové konference.
     
    Jiří Zdvořáček: "Hráči nemají kvůli prémiím nijak zmenšené výplaty. Výplaty jsou na takové úrovni, která odpovídá kvalitě hrané ligy a předváděných výkonů."
     
    Jiří Zdvořáček: "Hráči mají za každý uhraný bod ve výplatě zahrnuty bonusy. Podle toho, kolik bodů tým v jednotlivých zápasech získají, tak velká bude odměna. V minulé sezóně nebyli za vyhrané zápasy žádné benefity, pouze v kolektivním směru."
     
    "Jsou nějaké pochyby v kabině ohledně dlužených peněz?"

    Milan Skrbek: "Hokejisté mají na ledě v hlavě opravdu už pouze hokej a žádnými dluhy už se nikdo nezaobírá. Na tréninku dávají hráči do své přípravy vše."
     
    "Kdo bude brankářskou jedničkou?"

    Milan Skrbek: "Já nechci říkat, že má někdo pevnou půdu pod nohama a kdo tedy bude jedničkou či dvojkou. Oba brankáři se budou postupně točit. Oba brankáři jsou velmi zkušení a mají svojí kvalitu."
     
    Jiří Zdvořáček: "Byli jsme překvapeni, kolik permanentních vstupenek se pro letošní sezónu prodalo. Věříme, že své fanoušky nezklameme."
     
    Milan Skrbek doufá, že si tým udrží důvěru svých fanoušků i nadále a diváky nebudou odrazovat svojí předvedenou hrou.
     
    Jan Čaloun zaručuje, že se bude hrát agresivní a atraktivní hokej s množstvím střel a snad i brankami.
     
    Na dotaz barev dresů bylo odpovězeno marketingovým manažerem Jiřím Pelcem: "Barvy dresů zůstávají podobné, jako v předchozích sezónách. Na internetu byla anketa, ve kterých se mohli fanoušci vyjádřit."
     
    Slovo si vzal Jiří Pelc.

    Jiří Pelc: "Doufáme, že nám budou diváci stále pozitivně nakloněni a budou chodit na všechna, nejen domácí zápasy. Žádáme všechny diváky, aby dorazili do tribun včas na úvodní zápas z důvodu dobročinné akce, která proběhne před utkáním. Fanoušci uvidí poprvé novou podobu dresů, kterou si zvolili sami fanoušci v anketě."
     
    "Je pro Vás úleva zahájení nové sezóny?"

    Jiří Zdvořáček a Jan Čaloun: "Jsme rádi, že se vše dokázalo do začátku nové sezóny vyřešit a zaručujeme, že všechny dluhy budou splaceny.
     
    "Máte jistotu nástupu od svazu ledního hokeje?"

    Jiří Zdvořáček: "Nikdo nám neřekl, že nemůžeme nastoupit. Nikdo o žádné povolení nežádal, my jsme plně připraveni."
     
    Nyní jsou na řadě dotazy novinářů.
     
    Jiří Zdvořáček: "Naším hlavním úkolem je klub uzdravit a postup do Extraligy je ve hvězdách, nejprve je důležité stabilizovat klub a jejich výkony."
     
    Jan Čaloun: "Jiří Kurka bude v našem klubu působit jako náhrada v případě zranění či jiných komplikací. Junioři budou mít v našem týmu vždy velkou prioritu a kdykoli se může někdo z těchto mladých hokejistů podívat do A-mužstva."
     
    Podle Jana Čalouna byly zodpovězeny všechny otázky z úst Jiřího Zdvořáčka i Milana Skrbka. Sportovní ředitel nemusel nic zvláštního v klubu řešit a všichni lidé kolem HC Slovan Ústí nad Labem jsou podle slov Jana Čalouna nabuzení.
     
    Slovo dostává Jan Čaloun – sportovní ředitel.
     
    Cíle pro sezónu 2014/2015 valné hromady:

    Udržení A-mužstva v 1. lize. Valná hromada by si však velmi přála nalákat diváky zpět do ochozů.

    Josef Cestr

    bahis siteleri