Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.) | Tisková konference AZ Havířov (kon.)
Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem (kon.) | Tisková konference HC Verva Litvínov (kon.)
Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference HC Olomouc (kon.)
konec
Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem

Čtvrtek 04.09.2014, 13:15Tiskové konference
     
    To je ode mě pro dnešek z této tiskové konference vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne. Těším se na Vás zase někdy příště, na počtenou! (13:55:52)
     
    Konec tiskové konference.
     
    Jiří Zdvořáček: "Hráči nemají kvůli prémiím nijak zmenšené výplaty. Výplaty jsou na takové úrovni, která odpovídá kvalitě hrané ligy a předváděných výkonů."
     
    Jiří Zdvořáček: "Hráči mají za každý uhraný bod ve výplatě zahrnuty bonusy. Podle toho, kolik bodů tým v jednotlivých zápasech získají, tak velká bude odměna. V minulé sezóně nebyli za vyhrané zápasy žádné benefity, pouze v kolektivním směru."
     
    "Jsou nějaké pochyby v kabině ohledně dlužených peněz?"

    Milan Skrbek: "Hokejisté mají na ledě v hlavě opravdu už pouze hokej a žádnými dluhy už se nikdo nezaobírá. Na tréninku dávají hráči do své přípravy vše."
     
    "Kdo bude brankářskou jedničkou?"

    Milan Skrbek: "Já nechci říkat, že má někdo pevnou půdu pod nohama a kdo tedy bude jedničkou či dvojkou. Oba brankáři se budou postupně točit. Oba brankáři jsou velmi zkušení a mají svojí kvalitu."
     
    Jiří Zdvořáček: "Byli jsme překvapeni, kolik permanentních vstupenek se pro letošní sezónu prodalo. Věříme, že své fanoušky nezklameme."
     
    Milan Skrbek doufá, že si tým udrží důvěru svých fanoušků i nadále a diváky nebudou odrazovat svojí předvedenou hrou.
     
    Jan Čaloun zaručuje, že se bude hrát agresivní a atraktivní hokej s množstvím střel a snad i brankami.
     
    Na dotaz barev dresů bylo odpovězeno marketingovým manažerem Jiřím Pelcem: "Barvy dresů zůstávají podobné, jako v předchozích sezónách. Na internetu byla anketa, ve kterých se mohli fanoušci vyjádřit."
     
    Slovo si vzal Jiří Pelc.

    Jiří Pelc: "Doufáme, že nám budou diváci stále pozitivně nakloněni a budou chodit na všechna, nejen domácí zápasy. Žádáme všechny diváky, aby dorazili do tribun včas na úvodní zápas z důvodu dobročinné akce, která proběhne před utkáním. Fanoušci uvidí poprvé novou podobu dresů, kterou si zvolili sami fanoušci v anketě."
     
    "Je pro Vás úleva zahájení nové sezóny?"

    Jiří Zdvořáček a Jan Čaloun: "Jsme rádi, že se vše dokázalo do začátku nové sezóny vyřešit a zaručujeme, že všechny dluhy budou splaceny.
     
    "Máte jistotu nástupu od svazu ledního hokeje?"

    Jiří Zdvořáček: "Nikdo nám neřekl, že nemůžeme nastoupit. Nikdo o žádné povolení nežádal, my jsme plně připraveni."
     
    Nyní jsou na řadě dotazy novinářů.
     
    Jiří Zdvořáček: "Naším hlavním úkolem je klub uzdravit a postup do Extraligy je ve hvězdách, nejprve je důležité stabilizovat klub a jejich výkony."
     
    Jan Čaloun: "Jiří Kurka bude v našem klubu působit jako náhrada v případě zranění či jiných komplikací. Junioři budou mít v našem týmu vždy velkou prioritu a kdykoli se může někdo z těchto mladých hokejistů podívat do A-mužstva."
     
    Podle Jana Čalouna byly zodpovězeny všechny otázky z úst Jiřího Zdvořáčka i Milana Skrbka. Sportovní ředitel nemusel nic zvláštního v klubu řešit a všichni lidé kolem HC Slovan Ústí nad Labem jsou podle slov Jana Čalouna nabuzení.
     
    Slovo dostává Jan Čaloun – sportovní ředitel.
     
    Cíle pro sezónu 2014/2015 valné hromady:

    Udržení A-mužstva v 1. lize. Valná hromada by si však velmi přála nalákat diváky zpět do ochozů.
     
    Slovan vytvořil akci Ústečtí patrioti, kterých se do dnešního dne stalo celkem 13. Ti finančně podpořili klub, navíc mají tito patrioti různé výhody.
     
    "Kdo je věřitel klubu?"

    Jiří Zdvořáček: "Je to fyzická osoba, která má co dočinění s naším hlavním sponzorem."
     
    Vedení klubu je připraveno všechny své dluhy splatit.
     
    Je představováno téma oddlužení licence. 55 hráčům a hokejových subjektů dlužilo vedení peníze až ve výši 6,1 mil. Kč. 34 hráčů a subjektů bylo oddluženo, s dalšími 21 hráči a subjekty byla uzavřena smlouva o odkupu dluhu.
     
    Představeno nové logo HC Slovan Ústí nad Labem.
     
    Jan Kloz dostal otázku: "Jak je to s penězi v kabině týmu?"

    "Můžu říci, že všechny výplaty jsou zaplaceny, takže od klubu nevzniká žádný dluh."
     
    Z úst Milana Skrbka zaznělo: "Jan Kloz vyhrál volbu kapitána o jediný hlas."
     
    Jan Kloz: "S rolí kapitána týmu jsem nepočítal, ale tuto úlohu plně přebírám a jsem rád, že jsem od klubu dostal takto velkou důvěru."

    Na dotaz Jiřího Zdvořáčka na náladu v kabině odpověděl Jan Kloz: "V týmu máme fantastické hráče, se kterými nejsou žádné problémy a myslím si, že dobrá nálada v kabině bude naší výhodou."
     
    Proběhlo oficiální představení kapitána a jeho asistentů. Nově se kapitánem stává Jan Kloz, asistenty jsou Jaroslav Roubík a Kamil Černý.
     
    Jiří Zdvořáček: "Střídavé starty ve Slovanu má vyřízené Jiří Kurka (obránce) a v případě potřeby brankář Michal Valent z Mladé Boleslavy, opačným směrem má vyřízený střídavý start podle potřeby Michael Petrásek."
     
    Milan Skrbek reagoval na dotaz Jiřího Zdvořáčka o posilách v obranné řadě. Milan Skrbek: "Myslím si, že jsme do týmu přivedli zkušené obránce, kteří jistě vyztuží obranné řady."
     
    Brankáři: Michael Petrásek, Martin Volke

    Obránci: Kamil Černý, Martin Vágner, Vladimír Brož, Ondřej Holomek, Ondřej Smetana, Tomáš Kolafa, Martin Zdvořáček, Jiří Kurka

    Útočníci: Tomáš Rod, Jaroslav Roubík, Vít Budínský, Jan Kloz, Ladislav Gengel, David Tůma, Štěpán Kuchyňka, Martin Beránek, Jakub Suchan, Jakub Pořický, Petr Přeučil, Tomáš Vávra, Václav Meidl, Petr Markulinec, David Merta
     
    Milan Skrbek bude představovat hráčský kádr.
     
    Po úmrtí pana Volkeho se stal kustodem pan Brož. Zároveň bude mít pan Volke na dresech hráčů své místo.
     
    Jednotlivý společníci klubu a dozorčí rada je představována formou prezentace.
     
    Jiří Zdvořáček představuje společnost HC Slovan Ústí nad Labem, která bude startovat pod hlavičkou HOKEJ ÚSTÍ NAD LABEM s.r.o., která byla založena 26.6.2014.
     
    Úvodní slovo si bere Jiří Zdvořáček.
     
    Tisková konference bude o pár minut posunuta, čeká se na některé z účastníků dnešní tiskové konference.
     
    Přítomni jsou: Jan Čaloun – sportovní ředitel, Jiří Pelc – marketingový manažer, Jiří Zdvořáček – jednatel obchod a marketing, Milan Skrbek – trenér A týmu, Jan Kloz – hráč A týmu.
     
    Dobré odpoledne, vítejte u online přenosu z předsezónní tiskové konference HC Slovan Ústí nad Labem, která se koná v prostorách Zlatopramen Areny. Začátek tiskové konference je naplánován na 13:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Josef Cestr

    bahis siteleri