K. Vary – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Liberec – Třinec 0:3 (kon.)
Vítkovice – Zlín 3:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
Slavia – Sparta 2:5 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:1 (2:0, 3:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 21.09.2014, 18:15 • ČEZ Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se dočkali čestného úspěchu! TOMÁŠ KLIMENTA po střele Milana Mikulíka z úhlu dorazil kotouč do branky a připravil tak Machovského o čisté konto. Asistence: Milan Mikulík.
    LEV - 6:0
     
    46:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pět sekund před koncem početní výhody Plzeň přidává šestou branku! Po krásné kombinaci se svým druhým gólem v zápase prosadil JAKUB LEV. Asistence: Dominik Simon, Jakub Jeřábek.
    J. SÝKORA - 5:0
     
    32:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští se dostali do úniku 2 na 1, který vyřešili naprosto elegantně. Dominik Simon žabičkou předal pul JÁNOVI SÝKOROVI, který navýšil již na 5:0! Asistence: Dominik Simon, Jan Schleiss.
    JOHNSON - 4:0
     
    27:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to 4:0, Plzeň využívá přesilovou hru! Lukáš Pulpán nabil Jozefovi Balejovi a jeho střelu do branky dorazil NICHOLAS JOHNSON. Asistence: Jozef Balej, Lukáš Pulpán.
    JOHNSON - 3:0
     
    20:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    NICHOLAS JOHNSON vystřelil švihem a vymetl levý horní roh Rittichovy branky! Asistence: Jakub Lev.
    KRATěNA - 2:0
     
    07:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! ONDŘEJ KRATĚNA se mezi kruhy odhodlal ke střele, která zapadla do pravého horního růžku branky z pohledu Ritticha! 2:0! Asistence: Václav Pletka.
    LEV - 1:0
     
    05:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A nyní se Plzeň ve vlastním oslabení dokonce prosadila! Ondřej Kratěna nahrál na JAKUBA LVA, který pelášil sám na brankáře. Stříteský ho nestíhal a plzeňský útočník tak otevřel skóre dnešního utkání! Asistence: Ondřej Kratěna, Jakub Jeřábek.
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 6. Lev (Kratěna, Jeřábek), 8. Kratěna (Pletka), 21. Johnson (Lev), 28. Johnson (Balej, Pulpán), 33. J. Sýkora (Simon, Schleiss), 47. Lev (Simon, Jeřábek) – 53. Klimenta (Mikulík)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Pulpán, Kadlec (A), Jeřábek (A), Mozík, Moravčík, Kubka, Boháč – Pletka, Simon, Kratěna (C) – Johnson, Lev, Balej – J. Sýkora, T. Sýkora, Schleiss – Beran, Michel, Dvořák
    BK Mladá Boleslav: Rittich (28. Valent) – Stříteský, Kučný, Hruška, Trška, Robar, Vidmar, Čermák – Mikulík, Broš (A), Klimenta – Hyka, Výborný (C), Pabiška – Pacovský, Musil, Lenc – Látal, Bárta, Květoň

    Rozhodčí: Lacina, Pavlovič – Charvát, Svoboda

    Diváci: 4093
    bahis siteleri