Warriors Brno – Třinec 1:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 0:5 (kon.) | Slavia – PZ Kladno 8:0 (kon.)
Hr. Králové – Kolín 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Písek 7:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 5:2 (kon.)
Kladno – Chomutov 1:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
8:0 (3:0, 2:0, 3:0)
PZ Kladno
Neděle 21.09.2014, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    52:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tu již osmá branka. Torok z nodré čáry vyslal puk, který ještě před brankou tečoval JIŘÍ VANIŠ. Hostující gólman neměl čas zareagovat. Asistence: Erick Torok.
     
    51:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesilová hra čtyř proti třem je využita. PETR MELOVIČ vyslal z modré čáry prudkou střelu, kterou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vladislav Houška.
     
    48:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    VIKTOR MARTÍNEK střílí již třetí branku v utkání! Domácí forvard si vybojoval na modré čáře kotouč, sjel si do mezikruží a trefil přesně horní část branky. Asistence: Josef Bajer a Robin Všetěcka.
     
    28:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Do hostující branky padá již pátá branka. STANISLAV HNÁT vyslal tvrdou ránu, která skončila přesně v horním růžku branky. Asistence: Erick Torok.
     
    24:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Neúspěšný nájezd nemusí domácí příliš mrzet, jelikož se záhy čtvrtého přesného zásahu dočkali. Kern zpoza branky našel JAROSLAVA BROŽE, jenž chvíli podržel puk a následně se trefil přesně do horní části branky. Asistence: Jan Kern.
     
    18:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krásná souhra domácích a je tu třetí branka. Martínek přesným pasem našel volného JOSEFA BAJERA, který měl už jednoduchý úkol. Bez obtíží doklepl puk do odkryté části branky. Asistence: Viktor Martínek.
     
    13:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se dostává do dvoubrankového vedení! Zderadičkovo nahození šikovně těcoval VIKTOR MARTÍNEK, který rozšiřuje svůj střelecký učet. Asistence: Jakub Zderadička.
     
    06:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Červenobílí ale střílí branku ve vlastním oslabení. VIKTOR MARTÍNEK ujel obránci a jeho střelecký pokus proletěl Blažkovi pod betonem. Asistence: Vladislav Houška.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 7. Martínek (Houška), 14. Martínek (Zderadička), 19. Bajer (Martínek), 25. Brož (Kern), 29. Hnát (Torok), 49. Martínek (Bajer, Všetečka), 52. Melovič (Houška), 53. Vaniš (Torok)


    HC Slavia Praha: Patera (Pánek) –Torok, Wünsch, Melovič, Štibingr, Houška M., Vobořil, Zderadička, Duda – Brož, Houška V., Bajer, Všetečka, Kern, Mach, Vaniš, Hnát, Marek, Šilhan, Klapka, Martínek.
    PZ Kladno: Blažek (29. Altrichter) – Zich, Šebesta, Janega, Šmatlák, Husarik, Pelant, Müller – Runza, Neiss, Šimáček, Stůj, Pokorný, Gestberger, Jelínek, Furch, Kolenatý, Rendla.
    bahis siteleri