Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 12:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
12:0 (2:0, 6:0, 4:0)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Neděle 21.09.2014, 11:00 • ZS Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se do závěrečné sirény nic nestane, jenže pouhé tři sekundy před koncem práskl do puku po vyhraném vhazování na vrcholu levého kruhu JAKUB RUBNER a jeho dělovka zapadla přesně do horní rohu branky gólmana Lietavce, který nemohl vůbec nic vidět! Bez asistence.
     
    55:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jihočeši dnes opravdu nemají svůj den a mladí Rebelové pokračují ve střeleckém galapředstavení! Sehraná dvojice Vojtěch Holenda – MICHAL TEPLÝ oprášila svou osvědčenou spolupráci, když prvně jmenovaný našel svého kolegu a ten nedal povedenou ranou brankáři Lietavcovi žádnou šanci! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    54:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak jako kdybych to přivolal, potupná desítka pro totálně zdecimovaný Vajgar je na světě! Při početné nevýhodě se po nahrávce Jakuba Petržílky chopil kusu černé gumy LUKÁŠ POKORNÝ, který ve velké rychlosti zblízka zakončil a z těžké pozice propasíroval puk do sítě mimo dosah gólmana Lietavce! Asistence: Jakub Petržílka, Jakub Rubner.
     
    47:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové uzamkli svého soupeře v jeho pásmu na deset západů a mohou si užít gólovou euforii už podeváté! Vojtěch Holenda z palebné pozice mezi kruhy ještě vyprášil betony gólmana Lietavce, jenže puk se odrazil před brankoviště k MICHALU TEPLÉMU, který už si věděl rady, když uspěl z bleskové dorážky! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    39:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jindřichův Hradec stále hraje na ledě jen druhé housle a nabírá už hrozivé osmigólové manko! V samostatném úniku zkusil bekhendový blafák a přehození betonu Tomáš Kohout, jenže gólman Lietavec předvedl skvělý zákrok a puk vyrazil. Akce však pokračovala a od Marka Tecla dojel puk k RICHARDU CACHNÍNOVI, který z mezikruží zápěstím neomylně propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Marek Tecl, Tomáš Kohout.
     
    34:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hostům už není nakloněna ani paní Štěstěna, hodně smolně obdrželi už sedmý gól! Michal Teplý přiťukl puk do jízdy VOJTĚCHU HOLENDOVI, který se snažil z ostrého úhlu ještě svému parťákovi puk vrátit, jenže zasáhl jen brusle jindřichohradeckého obránce před brankovištěm, od kterého se puk odrazil za záda bezmocného gólmana Lietavce! Asistence: Michal Teplý.
     
    30:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Trápení totálně rozloženého Vajgaru nebere konců, Rebelové zasadili Jihočechům už šestý tvrdý úder! Úchvatnou individuální akci, která ladila oku hokejového fanouška, předvedl MAREK TECL, který se na pravém křídle ujal kotouče, několika krásnými kličkami si udělal z protihráčů slalomové tyčky, ocitl se sám před gólmanem Biernatem a bekhendem odrazem o jeho levou tyčku chladnokrevně skóroval! Bez asistence.
     
    28:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už ale hostům nic nepomohlo a při vlastní přesilovce inkasují popáté! Vojtěch Holenda vedl puk po pravé straně při přečíslení 2 na 1, sjel si až k brankovišti, naznačil střelu a přiťukl puk vedle sebe na najíždějícího JANA PETRŽÍLKA, který už měl snadnou úlohu uklidit zblízka puk k pravé Biernatově tyčce! Asistence: Vojtěch Holenda
     
    23:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí bojovníci z Kotliny pokračují ve svižném tempu a totální demolici svého soupeře! Od Vojtěcha Holendy putoval kotouč na hůl PAVLA ZVĚŘINY, který si v ostrém úhlu sjel blíže k brance a nadvakrát protlačil puk přes výstroj gólmana Biernata k přední tyčce! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    21:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny sevřel svého soka znovu do pevného objetí a slaví svůj třetí přesný zásah! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Radim Pejchal – Jiří Přibyl – JAKUB RUBNER a posledně jmenovaný krásnou střelou od modré čáry, jež byla ještě před brankou možná tečována jindřichohradeckým hráčem, zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Jiří Přibyl, Radim Pejchal.
     
    02:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jihočeši se ještě nestihli ani pořádně vzpamatovat a už nabrali dvoubrankové manko! V prostoru mezi kruhy si srovnal kotouč ideálně na hůl TOMÁŠ KOHOUT a sešteloval si svá mířidla naprosto dokonale, když svižnou ranou propálil gólmana Biernata, který se natahoval marně! Bez asistence.
     
    01:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dostali do útočného území a ujímají se rychlého vedení! Průnik Radima Pejchala po levém křídle ještě úspěch nepřinesl, jenže havlíčkobrodský útok pokračoval, od modré čáry tvrdě vypálil Jakub Rubner, brankář Biernat kotouč vyrazil před sebe a z bleskové dorážky uklidil puk do sítě JAKUB PETRŽÍLKA! Asistence: Jakub Rubner.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Petržílka (Rubner), 3. Kohout, 22. Rubner (Přibyl, Pejchal), 24. Zvěřina (Holenda), 29. Petržílek (Holenda), 31. Tecl, 35. Holenda (Teplý), 39. Cachnín (Tecl, Kohout), 48. Teplý (Holenda), 55. Pokorný (Petržílka, Rubner), 56. Teplý (Holenda), 60. Rubner


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Francuch) – Lachman, Krejčí, Zvěřina, Rubner, Horák, Škareda, Hart – Petržílek, Holenda, Teplý – Pejchal, Přibyl, Cachnín – Pokorný, Tecl, Petržílka – Kohout.
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Biernat (od 31. Lietavec) – Budín, J. Novák, Kubíček, Velíšek – Homolka, Stoiber, Tržil, Procházka, P. Novák, Houdek, Talíř, Schuppler.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Jaroslav Žák
    bahis siteleri