Třinec – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Sparta – Olomouc 3:1 (kon.) | K. Vary – Slavia 4:2 (kon.)
Vítkovice – Liberec 2:3 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 5:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Neděle 28.09.2014, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    BROŠ - 5:2
     
    57:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav ještě jednou snižuje! Orsavu vychytal v samostatném úniku Valent a hosté vyrazili dopředu. Klimenta prostrčil puk mezi třineckými obránci na MICHALA BROŠE a zkušený útočník pověsil puk pod břevno Hrubcovy svatyně – 5:2! Asistence: Tomáš Klimenta, Milan Mikulík.
    POLANSKÝ - 5:1
     
    55:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ovšem odpovídají překrásnou gólovou kombinací, kterou zaútočí na gólové hitparády! Nosek si zpracoval přihrávku od Polanského, nabruslil si před Valenta, puk svému spoluhráči předložil zpět a JIŘÍ POLANSKÝ rozvlnil síť prázdné branky – 5:1! Asistence: David Nosek.
    LENC - 4:1
     
    54:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav se poprvé v utkání prosazuje! RADAN LENC si zpracoval přihrávku od Robara, pronikl na levé křídlo a střelou na lapačku překonal gólmana Hrubce! O využitou přesilovku se ale nejedná, M. Doudera už byl dvě sekundy na ledě. Do konce zbývá pět minut, Třinec stále vede o tři branky – 4:1! Asistence: Mitja Robar, David Výborný.
    ADAMSKÝ - 4:0
     
    32:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná efektivita Ocelářů! Hrubec zastavil střelu Výborného, do rány Klimenty pak obětavě padl Galvas a puk šel od jeho noh přímo k vracejícímu se MARTINU ADAMSKÉMU. Ten jel z trestné lavice sám na Ritticha a dokázal ho prostřelit – 4:0! Asistence: Lukáš Galvas.
    RÁKOS - 3:0
     
    30:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ve druhém zápase v řadě se Třinečtí prosazují i během oslabení! Pabiška v útočném pásmu namazal do úniku DANIELU RÁKOSOVI, ten zkušeně pronikl až před Ritticha, stáhl si puk na středovou osu a našel škvíru mezi betony gólmana hostí – 3:0! Bez asistence.
    ROTH - 2:0
     
    24:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nakonec Třinečtí přesilovku přece jenom využívají! Kreps vybojoval puk v rohu za brankou Boleslavi a nabil na modrou VLADIMÍRU ROTHOVI. Jeho rána prošla díky clonícímu Irglovi až za Rittichova záda – 2:0! Asistence: Kamil Kreps, Zbyněk Irgl.
    ADAMSKÝ - 1:0
     
    10:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zavřeli na chvilku Mladou Boleslav před Rittichem a je z toho první branka utkání! Ve zmatku před bránou posunul Galvas s přispěním teče hostujícího hráče puk k MARTINU ADAMSKÉMU, jenž se trefil z kruhu přímo do horního růžku branky – 1:0! Asistence: Jiří Polanský.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 11. Adamský (Polanský), 25. Roth (Kreps, Irgl), 31. Rákos, 33. Adamský (Galvas), 56. Polanský (Nosek) – 55. Lenc (Robar, Výborný), 58. Broš (Klimenta, Mikulík)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, M. Doudera, Trončinský, Linhart, Nosek, Galvas – Adamský, Polanský (A), Irgl – Dravecký, Kreps, Rufer – Orsava, Žejdl, Rákos – Kindl, Růžička, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    BK Mladá Boleslav: Rittich (33. Valent) – Hruška, Kučný, Stříteský, Trška, Robar, Widmar, Čermák – Pacovský, Výborný (C), Pabiška – Mikulík, Broš (A), Klimenta – Hyka, Musil, Lenc – Květoň, Vrbata, Bárta. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Hradil, Šír – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 4071
    bahis siteleri