Třinec – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Sparta – Olomouc 3:1 (kon.) | K. Vary – Slavia 4:2 (kon.)
Vítkovice – Liberec 2:3 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 5:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HC Slavia Praha
Neděle 28.09.2014, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    VACHOVEC - 4:2
     
    52:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    MICHAL VACHOVEC dostal vyhranou buly za levý kruh, napřáhl ke stropu a zvyšuje vedení svého týmu na 4:2! To byla rána jak z děla! Je to jeho druhá branka dnešního večera. Asistence: Jaromír Kverka.
    TOMEČEK V. - 3:2
     
    43:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to bylo rychlé využití přesilové hry. Z dorážky po nepřehledné situaci v brankovišti se prosadil mladý VOJTĚCH TOMEČEK a vrací Energii vedení! Asistence: Radim Hruška, Jekabs Redlihhs.
    VALACH - 2:2
     
    32:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    JURAJ VALACH se dostal v levém kruhu ke kotouči, napřahuje a střílí vyrovnávací branku! Na tuhle střelu neměl Závorka šanci zareagovat. Asistence: Jaroslav Bednář, Marek Tomica.
    PŠURNÝ - 2:1
     
    29:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Rozhodčí nechal očividné zakázané uvolnění běžet dál a nepřerušil. Publikum se pískotem snažilo donutit rozhodčího písknout, ale toho využil po nahrávce ROMAN PŠURNÝ, který se dostal s pukem až před Furcha a zakončil gólově. Asistence: Radek Duda, Jekabs Redlihs.
    POLETÍN - 1:1
     
    27:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hostům stačilo pouhých 12 vteřin na zužitkování přesilové hry. Bednář našel MICHALA POLETÍNA, který prostřeluje svižnou střelou Tomáše Závorku. Asistence: Jaroslav Bednář, Tomáš Vlasák.
    VACHOVEC - 1:0
     
    10:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    První branka večera a jsou to domácí, kteří otevírají skóre dnešního utkání. MICHAL VACHOVEC na hranici pravého kruhu napřáhl a tvrdou střelou nedal Furchovi šanci! Asistence: Radek Duda, Vojtěch Tomeček.
    Marken.cz

    Jaroslav Kubricht

    Branky a nahrávky: 11. Vachovec (Duda, V. Tomeček), 30. Pšurný (Duda, Redlihs), 44. V. Tomeček (R. Hruška, Redlihs), 53. Vachovec (Kverka) – 28. Poletín (Bednář, Vlasák), 33. Valach (Bednář, Tomica)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Sičák, Harant, Redlihs, Tomeček J., Deyl, Šmach, Dvořák – Vachovec, Kverka, Duda – Pšurný, Balán, Hruška D. – Heizer, Skuhravý, Tomeček V. – Koblasa, Hruška R., Flek – Gorčík.
    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) Krejčí, Kolařík, Holub, Valach, Štich, Knot, Barák – Tomica, Vlasák, Bednář – Sklenář, Klhüfek, Stránský – Micka, Vas, Weissmann – Poletín, Andres, Tomek.

    Rozhodčí: Fraňo, Pavlovič – Komárek, Ondráček

    Diváci: 3202
    bahis siteleri