Jokerit – Riga 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Soči 4:1 (kon.) | HC Slovan – Minsk 3:2 (2:0 po s.n.)
Záhřeb – Petrohrad 1:5 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Pondělí 29.09.2014, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Ještě jedna přesilová hra pro Záhřeb. Igor Makarov dostal dvouminutový trest ve hře a navrch desetiminutový "osobák" za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    55:52
    Nyní se navíc Anthony Stewart dopustil zbytečného zákroku na Igora Makarova, za což si půjde odpykat dvouminutový trest.
     
    52:38
    Přesilový hra pro domácí, na trestnou lavicí zamířil Alexej Semjonov, který dostal dvě minuty za podražení.
     
    52:23
    Hosté vstřelili šestou branku, kterou však rozhodčí po poradě s videem neuznal. Kotouč totiž za Dekanichova záda poslal Kovalčuk zcela jednoznačně bruslí.
     
    52:07
    Hosté hráli v defenzívě hodně laxně, Mike Hedden dostal jako na zlatém podnose dobrou šanci, kterou ale neproměnil.
    DADONOV - 1:5
     
    47:50
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté zřejmě definitivně rozhodují o svém dnešním vítězství, Jurij Alexandrov uvolnil nádherným pasem přes dvě čáry JEVGENIJE DADONOVA, který se řítil sám na Dekaniche a svůj únik zakončil efektivním blafákem. Asistence: Jurij Alexandrov, Vadim Šipačjov.
     
    45:11
    Výtečný zákrok vytáhl proti Dadonovovi Dekanich.
     
    44:16
    Nyní dostal dvouminutový trest domácí brankář Mark Dekanich, ten se s kotoučem za bránou mazlil tak dlouho, až se jej od puku snažil odstavit Thoresen, domácí gólman mu však zatarasil cestu nedovoleným způsobem a od rozhodčího dostal dvouminutový trest za nedovolení bránění.
     
    42:05
    Nyní si Medveščak zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za sekání dostal autor první branky Petrohradu v dnešním zápase Patrik Thoresen.
     
    40:20
    Výtečný zákrok Dekaniche proti Tichonovovi, který se prosmýkl po vhazování do dobré pozice, Dekanich vykryl prvotní střelu i následnou dorážku ruského útočníka.
    MARTENSSON - 1:4
     
    35:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do tříbrankového vedení. Po obrovské chybě Carleho, který poslal kotouč zcela nepochopitelně od mantinelu na osu hřiště, se ke kotouči dostal TONY MARTENSSON. Jeho první ránu srazil Mark Flood. Odražený kotouč poslal švédský útočník bekhendem neomylně do brány. Bez asistence.
     
    34:13
    Po dlouhé době domácí pořádně zaměstnali brankáře Petrohradu. Ani Palushaj, ani dorážející Hedden však Saláka nepřekonali.
     
    33:17
    Sebevědomí si nyní zdvihl Mark Dekanich, který vychytal v dobré šanci nacházejícího se Šipačjova.
     
    31:09
    Bill Thomas narušil poklidnou druhou třetinu svým útočným výpadem po levém křídle, jeho bekhendový pokus zastavilo břevno Salákovy brány.
     
    27:39
    Vzájemný souboj mezi Markem Floodem a Viktorem Tichonovem končí vyloučením obou horkých hlav, rozhodčí jim udělil dvě minuty za hrubost.
    MARTENSSON - 1:3
     
    24:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A prakticky hned poté, co naskočil pátý muž Petrohradu do hry, se hosté prosazují, TONY MARTENSSON pálil z levého kruhu a Dekanich inkasoval lacinou branku, když mu kotouč proletěl mezi vyrážečkou a betonem. Asistence: Patrick Thoresen, Jevgenij Dadonov.
     
    22:37
    Domácí se dožadovali branky ale marně. Pascal Pelletier se snažil dostat na osu hřiště a když se mu to přes dvojici hráčů nepovedlo, přihrál Segalovi, který bekhendem pálil v blízkosti Saláka, český gólman stačil kotouč zastavit vleže ještě před brankovou čárou.
     
    22:15
    Domácí hrají v plném počtu a začíná jím déle než dvě a půl minuty trvající přesilová hra.
     
    20:15
    A pozor, hosté budou hrát výhodnou přesilovou hru čtyři na tři, dvě minuty za hákování dostal Pelletier.
     
    19:41
    Přesilová hra hostů končí velice brzy po jejím začátku, Ařtjemj Panarin se dopustil hodně zákeřného zákroku, když zřejmě píchl holí do choulostivých míst Mica Glumaca, který ho předtím počastoval čistým hitem. Panarin obdržel za nesportovní zákrok trest pět minut plus do konce utkání. Daný trest si za Panarina, pro něhož dnešní zápas skončil, půjde odpykat Igor Makarov.
     
    19:28
    Bill Thomas vyhodil kotouč z vlastního obranného pásma do hlediště, za což logicky dostal dvě minuty za zdržování hry.
    ŠIPAČJOV - 1:2
     
    17:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté ještě před koncem úvodní dvacetiminutovky otáčejí stav utkání. Za podivných okolností. Samotné brance předcházel ostrý zákrok Dadonova na Branislava Mezeie, který se jen těžko zvedal z ledu. Dadonov přihrál kotouč na Panarina, který našel před bránou odkrytého VADIMA ŠIPAČJOVA, jenž kotouč nekompromisně zavěsil nad ležícího Dekaniche. Asistence: Aťjemj Panarin, Jevgenij Dadonov.
     
    12:16
    Nyní si zahrají domácí druhou přesilovou hru, Jevgenij Dadonov si počínal nedovoleně u mantinelu při souboji se Stewartem. Kanadského útočníka zasáhl hokejkou do tváře a jelikož se objevil krvavý šrám, Petrohrad čeká čtyřminutové oslabení.
    THORESEN - 1:1
     
    07:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají po hodně netypické brance v přesilové hře, Viktor Tichonov se dostal společně s PATRICKEM THORESENEM do přečíslení dva na jednoho. Ruský útočník vrátil kotouč Norovi a ten neměl problém v bezprostřední blízkosti překonat Dekaniche. Asistence: Viktor Tichonov.
     
    06:30
    Výtečný zákrok Dekaniche, který se výborně natáhl k pravé tyči a zhatil obrovskou šanci jednoho z hostujících útočníků.
     
    06:16
    Ilja Kovalčuk se v současné formě zastavuje jen těžce, o čemž se teď přesvědčili domácí fanoušci, Saša Martinovič zastavil ruského kanonýra jen za cenu faulu a poprvé v dnešním zápase oslabí své mužstvo.
    ANDERSON - 1:0
     
    02:23
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí hned úvodní přesilovou hru využívají a skvěle začínají dnešní utkání. MAT ANDERSON zkusil štěstí střelou bekhendem z levého kruhu a propálil všechno před sebou včetně brankáře Alexandra Saláka. Výbornou práci udělal před bránou clonící Aaron Palushaj. Bez asistence.
     
    00:26
    A máme tu první vyloučení hned zkraje utkání, Jimmie Ericsson dostal dvě minuty za nedovolené bránění a na úvod zápasu oslabuje své mužstvo.
     
    Medveščak Záhřeb musel před utkáním řešit velkou komplikaci. Trenér Chuck Weber má k dispozici momentálně jen pět klasických obránců. Shaone Morrisonn a Mark Popovic jsou zranění, Andrew Hutchinson si zase odpykává disciplinární trest. Roli obránce si tak dnes zřejmě zkusí Anthony Stewart.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 3. Anderson – 8. Thoresen (Tichonov), 18. Šipačjov (Panarin, Dadonov), 25. Martensson (Thoresen, Dadonov), 36. Martensson, 48. Dadonov (Alexandrov, Šipačjov)


    Medveščak Záhřeb: Dekanich (Brust)- Martinovič, Flood, Mezei, Carle, Katic- Glumac, Bjorkstrand, Murray- Pelletier, Segal, St. Pierre- Thomas, Stewart, Anderson- Hedden, Wright, Perkovich
    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov)- Kalinin, Judin, Alexandrov, Kutejkin, Čudinov, Bělov, Jermakov, Semjonov- Tichonov, Kovalčuk, Ericsson- Dadonov, Panarin, Šipačjov- Thoresen, Červenka, Martensson- Makarov, Kablukov, Burdasov

    Rozhodčí: Ravodin, Romasko- Golovljov, Fatejev
    bahis siteleri