Skopje – Minsk 3:6 (kon.) | Paříž – Chrudim 6:4 (kon.)
konec
KMF Zelezarec Skopje
3:6 (1:2)
FC Stalitsa Minsk
Pátek 03.10.2014, 17:30 • Zimní stadion Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    Ve vzájemném souboji běloruského a makedonského mistra si tři body do tabulky připisuje Stolitsa Minsk, která díky tomu skončí na třetí příčce. Skopje pojede domů do Makedonie bez zisku jediného bodu. (19:00:01)
     
    Konec zápasu.
     
    39:35
    Minsk drží míč a očekává konec zápasu. V tabulce Main round jistě skončí na třetí, však nepostupové, pozici.
     
    38:57
    Také již Makedonci pochopili, že to s jejich vítězstvím nevypadá reálně, Minsk totiž v klidu kombinuje na útočné polovině.
     
    38:20
    Po špatné rozehrávce Černika trefuje Ismaili od půlící čáry břevno! Velká smůla pro Železarec!
     
    37:24
    Levus vzápětí sází na hru bez gólmana, hráči Minsku se budou snažit co nejdéle udržet míč a dotáhnout zápas k vítězství bez jakýchkoliv komplikací.
     
    37:24
    Trenér Stolitsy Minsk Vladimir Levus se snaží uklidnit své hráče, z toho důvodu si běloruský tým vyžádal time out.
     
    37:14
    Navíc má Stolitsa na svém kontě již pět akumulovaných faulů, každý další přinese pokutový kop pro Skopje. Mnoho času do konce zápasu však již nezbývá.
     
    36:06
    Skopje právě vstřelilo branku!
    S brankami se nám v posledních minutách trochu roztrhl pytel, ránu Micevskiho si nešťastným způsobem srazil do vlastní sítě SERGEJ PILECKI (vlastní), který tak vykřesal pro makedonského mistra drobnou naději – 3:6!
     
    35:39
    Minsk právě vstřelil branku!
    To již je pro makedonského mistra poměrně kruté! JEVGENIJ JUNAKOV obral u postranní čáry o míč Leveskiho a ranou přes celé hřiště trefil odkrytou branku Zelezarce Skopje – 2:6!
     
    34:58
    Minsk právě vstřelil branku!
    Běloruský tým je hodně blízko premiérovým bodům v Main round! OLEG GORBENKO se na pravé straně s ničím nepáral a tvrdou ranou o tyč překonal Leveskiho, který jako hrající brankář neměl šanci – 2:5!
     
    34:38
    Stolitsa se brání naprosto ukázkově a svého soupeře nepouští do žádné nebezpečné příležitosti. Uvidíme, jak dlouho jí to ještě vydrží.
     
    34:00
    Kombinace makedonského týmu je zatím velmi roztržitá, nedaří se mu pevně udržet míč na svých nohách.
     
    32:56
    Zelezarec střílí ze všech možných pozic a nyní se jeho převaha ještě zvedne. Todorovski si bere rozlišovací dres, Skopje hraje bez brankáře!
     
    31:52
    Aktivní Leveskiho znovu vyzkoušel štěstí od levé postranní čáry, tentokrát byl jeho přízemní pokus včas zablokován.
     
    31:31
    V posledních minutách střídá šance šanci, nyní se může Stolitsa těšit ze dvou rohových kopů.
     
    31:11
    Neméně pěkný a důležitý zásah ukázal na druhé straně Zrubovič, který lvím skokem zastavil míč při cestě do branky. Ranou z první ho prověřil Leveski!
     
    30:49
    Další Leveskiho ztráta nabídla dobrou příležitost pro Gorbenka, který od půlky hřiště postupoval sám na brankáře! Josimovič však vytáhl ze svého repertoáru vytáhl vynikající zákrok, kterým udržel makedonský tým ve hře!
     
    30:22
    Křižná přihrávka Agušiho byla sražena, Skopje to tak musí zkoušet znovu od začátku.
     
    29:36
    Minsk se nyní stále do defenzívy, Zelezarec se snaží střílet z každé pozice. Bohužel pro něj, většinou střela skončí na bránících hráčích a ke gólmanovi se ani nedostane.
     
    29:23
    Tyč zaduněla i na straně druhé poté, co ji z levé strany napálil Gligorov! Utkání začíná s blížícím se závěrem nabírat na tempu!
     
    28:58
    Další blesková kombinace běloruského týmu končí na noze Denise Gumenjuka, který ranou do odkryté klece trefil pouze vzdálenější tyč!
     
    28:26
    Minsk právě vstřelil branku!
    Hrubá chyba Zorana Leveskiho znovu nabízí Stolitse dvoubrankové vedení! Kapitán týmu Skopje ztratil míč na půlící čáře, protiútok dva na jednoho zužitkoval přihrávkou na ALEXANDERA ČIBISOVA Silčenko, jehož spoluhráč neomylně zavěsil do prázdné branky – 2:4!
     
    27:27
    V Chrudimi je i na odpoledním utkání poměrně slušná návštěva, všichni se již chystají na večerní šlágr mezi ERA-PACKem a Sportingem Paříž.
     
    27:11
    Todorovskiho další rána sice mířila do protipohybu brankáře, který neměl šanci zasáhnout, naštěstí pro Minsk se ale balon mezi tři tyče nevešel!
     
    27:05
    Rozhodčí se žlutými kartami rozhodně nešetří, potrestán je Jevgenij Junakov.
     
    26:14
    Skopje po druhé vstřelené brance ožilo a nyní se zběsile snaží o vyrovnání, před Stolitsou stojí ještě hodně práce.
     
    25:26
    V dalším zakončení Zelezarce zklamal Todorovski, který se tu v Chrudimi rozhodně s nejlepší formou nepotkal. Z voleje se opřel do balonu, rána mu ale příliš nesedla a skončila příliš vysoko.
     
    24:43
    Skopje právě vstřelilo branku!
    Tentokrát si již Zoran Leveski počínal mnohem lépe, po ukázkovém průniku podél levé postranní čáry nahrál na ALEXANDERA GLIGOROVA, jenž z bezprostřední blízkosti dostal balon do sítě Minsku – 2:3!
     
    24:10
    Po závaru před brankou Zelezarce muselo dojít k rychlému ošetření Josimoviče, vypadá to však, že makedonský gólman bude moci pokračovat v dnešním utkání.
     
    23:49
    Leveski se znovu prodíral do střelecké pozice, míč se mu nakonec zamotal mezi nohama, a tak nedokázal kloudně zakončit.
     
    23:00
    Minsk právě vstřelil branku!
    Ukázková kombinace běloruského mistra přináší důležitou třetí branku v síti Zelezarcu Skopje! SERGEJ PILECKI si narazil na jeden dotek se Ždanovičem a tvrdou ranou pod břevno překonal bezmocného Josimoviče – 1:3!
     
    22:41
    Zoran Leveski chtěl oslavit dnešní narozeniny vstřelenou brankou, jeho pokus zpoza pokutového území ale brankáři Zruboviči mnoho starostí nenadělal.
     
    22:06
    Tempo hry zatím diktují hráči Stolitsy, zakončení Pileckiho bylo sraženo na rohový kop. Z něho však běloruský celek nic zajímavé nevytěžil.
     
    21:12
    Silčenko se dobře vytočil z rohu hřiště do střelecké pozice, vzdálenější tyč Josimovičovy branky ale minul.
     
    20:57
    Na druhé straně se samostatnou akcí snažil do zakončení prodrat Černik, obránci makedonského týmu ho však do předbrankového prostoru nepustili.
     
    20:23
    Zelezarec vstoupil do druhého poločasu aktivněji, rychlá kombinace ale skončila nepřesnou přihrávkou Leveskiho.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodní poločas závěrečného hracího dne přinesl poměrně zajímavý futsal. Hraje se poměrně vyrovnané utkání, herně navrch má makedonský Zelezarec, nicméně v konečném součtu mu to není nic platné. Stolitsa vede po proměněné penaltě Černika 2:1. Druhá půle začne asi v 18:20.
     
    První poločas skončil.
     
    19:30
    Rázem nasbíral Zelezarec za poslední minuty dohromady čtyři akumulované fauly, za ten poslední obdržel žlutý kartónek kapitán Zoran Leveski.
     
    19:19
    První poločas se chýlí ke svému konci, makedonský mistr se ještě snaží o vstřelení vyrovnávací branky.
     
    18:59
    Dmitrij Silčenko je také za faul oceněn žlutou kartou.
     
    18:43
    Aktivní Krstevski vyslal na branku Stolitsy další nebezpečnou střelu, mírný padáček nakonec těsně přeletěl břevno Zrubovičovy klece.
     
    17:56
    Novakovič se mohl podruhé v zápase postarat o vyrovnání, když skvěle obral o míč poslední hráče Minsku! Následně však zazmatkoval v situaci proti brankáři a napálil míč mimo branku!
     
    17:23
    Běloruský tým znovu v klidu kombinuje v okolí půlící čáry a snaží se dostat do další příležitosti.
     
    16:42
    Minsk právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltový puntík naprosto neomylně postavil ALEXANDER ČERNIK, který tvrdou ranou pod břevno nedal Josimovičovi žádnou šanci zasáhnout – 1:2!
     
    16:41
    Leveski nejprve dvakrát za sebou vychytal obrovskou příležitost Minsku, následně byla po faulu Todorovskiho nařízena penalta pro Minsk!
     
    16:24
    Feri Aguši si počínal nedovoleně, za ostrý faul u levé postranní čáry mu rozhodčí okamžitě ukázal žlutou kartu.
     
    16:03
    Běloruský kouč Levus není spokojen s hrou svého týmu a vyžádal si oddechový čas.
     
    15:50
    Micevski se objevil úplně volný na zadní tyči, ve skluzu se pokusil o vstřelení vedoucího týmu, jenže nakonec míč zasáhnout nedokázal! To byla po delší době zase nadějná příležitost na straně Skopje!
     
    15:10
    Silčenkův pokus byl sražen na rohový kop.
     
    15:06
    Přihrávku Todorovskiho zastavil Junakov, na druhé straně byl následně faulován Gumenjuk, podaří se Minsku něco vytěžit ze standardní situace?
     
    14:22
    Leveski se nyní hodně zlobí na své spoluhráče, byl totiž dvakrát naprosto volný před brankou, nikdo si ho ale nevšiml. Makedonský mistr má v současné době silný tlak.
     
    14:06
    Micevski dostal pěknou přihrávkou vzduchem do střelecké pozice, příliš dlouho si ale zpracovával míč, a tak se nakonec k zakončení nedostal.
     
    13:41
    Ztráta Gumenjuka další nebezpečnou akcí makedonského týmu neskončila, Skopje se snaží v těchto chvílích o definitivní zvrat nepříznivého stavu.
     
    12:32
    Gorbenkovo zakončení po kličce do středu trefilo pouze záda jednoho z makedonských hráčů, Stolitsa bude moci pokračovat v útočné akci.
     
    11:49
    Skopje právě vstřelilo branku!
    Vedení však běloruskému týmu vydrželo pouhé dvě minuty! Todorovski vynikající přihrávkou mezi obránce našel rozběhlého MARKA NOVAKOVIČE, který jemnou tečí překvapil brankáře Zruboviče a vyrovnal – 1:1!
     
    11:18
    Na druhé straně zakončil rychlý protiútok střelou nad branku běloruský Čibisov.
     
    11:01
    Todorovski dělovku z voleje v poklidu vyboxoval na rohový kop brankář Zrubovič, z následné standardní situace se již makedonskému týmu svého soka ohrozit nepovedlo.
     
    10:41
    Stolitsa rázem přebírá aktivitu v utkání, Ždanovičův lob zabíhajícího Gumenjuka nenašel.
     
    09:49
    Minsk právě vstřelil branku!
    V polovině úvodní dvacetiminutovky zde máme vedoucí branku dnešního střetnutí! U pravé postranní čáry se ukázkově uvolnil JEVGENIJ JUNAKOV, který nekompromisní ranou rozvlnil síť za gólmanem Josimovičem – 0:1!
     
    09:24
    Až na prahu desáté minuty zde máme první akumulovaný faul dnešního zápasu, na konto Minsku ho připsal kapitán Černik.
     
    09:12
    Skopje se zatím potýká s nepřesnostmi ve finální fázi, do předbrankového prostoru neprošla ani přihrávka Gligorova.
     
    08:32
    Protiútok Zelezarce končí na tragické přihrávce Zorana Leveskiho, rozehrávat bude brankář Zrubovič.
     
    07:59
    Na druhé straně to velmi chytře udělal Junakov, který vymyslel skrytou kličku do středu hřiště. Následné zakončení jen o chlup minulo pravou tyč Josimovičovy branky!
     
    07:01
    Z ničeho nic se do balonu pravou nohou opřel Arsovski, běloruského mistra zachránilo břevno!
     
    06:40
    Skopje má v posledních minutách viditelně navrch a snaží se o otevření střeleckého účtu. Herní převaha ale v žádné stoprocentní příležitost neplyne.
     
    05:52
    Rychlá útočná akce Stolitsy skončila na nepřesné patičce Denise Gumenjuka.
     
    05:33
    Dnes zřejmě podobnou přestřelku jako ve středečním odpoledním utkání neuvidíme, oba celky se prozatím soustředí spíše na hru v defenzívě.
     
    04:47
    Krstevski měl na noze vedoucí branku Skopje, zůstal naprosto sám před Zrubovičem! Leveskiho přihrávku však nedokázal ideálně trefit, míč se nakonec mezi tři tyče nevešel!
     
    04:03
    Z velké vzdálenosti zkusil štěstí Čibisov, rána z voleje mu ale vůbec nesedla a málem se otřela o střechu chrudimského zimního stadionu.
     
    03:53
    Oba celky hrají velmi rozpačitě, nedaří se jim vypracovat kloudnější střeleckou příležitost.
     
    02:28
    Rozhodčí nyní rozdílným rozhodnutím vnesli do hry trochu zmatků, míč nakonec bude patřit makedonským hráčům.
     
    01:31
    I přesto, že ani jeden z týmů nemá již šanci postoupit do dalšího kola letošního UEFA Futsal Cupu, hraje se zde také o potřebný koeficient do další sezóny. I z toho důvodu se dnes hraje o důležité tři body.
     
    01:16
    Sražená Černikova rána nadělala Josimovičovi velké potíže, brankáře Zelezarce míč se štěstím vytěsnil nad břevno.
     
    01:05
    Nyní již musel brankář Zrubovič na hrací plochu, když skokem sebral míč z nohy kapitán Leveskiho.
     
    00:29
    Po ztrátě Čibisova se Skopje vydalo do rychlého protiútoku, v zakončení si ale vedlo velmi bídně.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    KMF Zelezarec Skopje: Josimovič – Leveski (C), Gligorov, Leovski, Todorovski – Ismaili, Krstevski, Arsovski, Ivanov, Jovanovski, Micevski, Novakovič

    FC Stolitsa Minsk: Zrubovič (Poljakov) – Čibisov, Černik (C), Gorbenko, Silčenko – Junakov, Ivaško, Gumenjuk, Kuzněcov, Černějko, Pilecki, Ždanovič

    Rozhodčí: Boškovič (Černá Hora), Roure Ramirez (Andorra) – Bogalho (Portugalsko).
     
    Středeční zápasy:

    FC Stolitsa Minsk – Sporting Paříž 7:10 (3:5)

    Branky:
    7. Černik, 12. Čibisov (Černik), 16. Kuzněcov, 27. Gumenjuk (Silčenko), 34. Ždanovič (Gorbenko), 35. Gorbenko, 35. Junakov (Silčenko) – 7. Roninho (Chaulet), 13. Café, 15. Vita Nzaka (Roninho), 18. Hamdoud, 20. Café, 23. Roninho, 32. Hamdoud, 34. Roninho, 39. Roninho (Café), 40. Miraglia

    FC Stolitsa Minsk: Poljakov – Junakov, Silčenko, Ivaško, Gumenjuk – Čibisov, Kuzněcov, Černějko, Pilecki, Černik (C), Ždanovič, Gorbenko

    Sporting Paříž: Miraglia – Pupa, Teixeira (C), Café, Augusto – Gasmi, Chaulet, Hamdoud, Vita Nzaka, Diniz Pinheiro, N'Gala, Roninho


    FK ERA-PACK Chrudim – Zelezarec Skopje 4:2 (2:2)
    Branky a nahrávky:
    1. Max (Slováček), 8. Alvarito, 31. Max (M. Mareš), 40. Max – 2. Leovski (Gligorov), 13. Novakovič

    FK ERA-PACK Chrudim:
    Ton – Alvarito, Max, Rešetár (C), Slováček – M. Mareš, Felipe, Koudelka, Chmelík, Kilmer

    KMF Zelezarec Skopje: Josimovič – Leveski (C), Gligorov, Leovski, Todorovski – Ismaili, Krstevski, Arsovski, Ivanov, Jovanovski, Micevski, Novakovič
     
    Poslední hrací den UEFA Futsal Cupu je zde! Program od startuje duelem o čest, ve kterém si to o konečné třetí místo rozdá Zelezarec Skopje a Stolitsy Minsk. Oba celky zatím prohráli své dva zápasy na turnaji, všechna utkání ale byla velmi vyrovnaná, běloruský ani makedonský mistr se tak nemusí za své vystoupení na východě Čech stydět. Nyní si to v zajímavém souboji rozdají o premiérové body v letošním Main round futsalové Ligy mistrů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Petr Dejnožka

    Branky: 12. Novakovič (Todorovski), 25. Gligorov (Leveski), 37. Pilecki (Micevski) (vla.) – 10. Junakov (Ždanovič), 17. Černik (pen.), 23. Pilecki (Ždanovič), 29. Čibisov (Silčenko), 35. Gorbenko, 36. Junakov

    Karty:   17. Aguši (ZEL), 20. Leveski (ZEL) – 19. Silčenko (MIN), 28. Junakov (MIN)


    KMF Zelezarec Skopje: Josimovič – Leveski (C), Gligorov, Leovski, Todorovski – Ismaili, Krstevski, Arsovski, Ivanov, Jovanovski, Micevski, Novakovič
    FC Stalitsa Minsk: Zrubovič (Poljakov) – Čibisov, Černik (C), Gorbenko, Silčenko – Junakov, Ivaško, Gumenjuk, Kuzněcov, Černějko, Pilecki, Ždanovič

    Rozhodčí: Boškovič (Černá Hora), Roure Ramirez (Andorra) – Bogalho (Portugalsko)
    bahis siteleri