Dynamo Moskva – Soči 2:1 (po pr.) | Kazaň – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 3:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Neděle 05.10.2014, 15:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    MOLLER - 2:1
     
    44:01
    Kazaň vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš opět platí. Do samostatného úniku se dostal jeden z hostujících hráčů, ale branku vůbec netrefil. Z rychlého protiútoku se prosazují domácí zásluhou OSCARA MOLLERA, který propálil Kováře mezi tělem a rukou. Asistence: Kirill Petrov, Alexader Burmistrov.
    PETRUŽÁLEK - 1:1
     
    12:19
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají početní výhodu. Ke kotouči se dostal na pravé straně JAKUB PETRUŽÁLEK, který překonává střelou tahem Anderse Nilssena přesně mezi betony. Asistence: Viktor Postnikov, Alexei Simakov.
    LUKOJANOV - 1:0
     
    10:27
    Kazaň vstřelila branku!
    Na útočné modré přihrával zadovkou Sviton na volného ARŤJOMA LUKOJANOVA, který se dostal do úniku a sám proti Kováři uspěl bekhendovým pokusem. Asistence: Alexander Svitov.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 11. Lukojanov (Svitov), 45. Moller (Petrov, Burmistrov) – 13. Petružálek (Postnikov, Simakov)


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Denisov, Nikulin, Kornějev, Heshka, Rylov, Musin, Medvěděv, Paigin – Mirnov, Bodrov, Svitov, Varnakov, Pesonen, Obuchov, Moller, Azevedo, Burmistrov, Kostitsyn, Lukojanov, Petrov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Fomin) – Žuravljov, Postnikov, Trjamkin, Lepisto, Megalinskij, Metljuk, Jegin, Antonov – Brule, Solomonov, Lewandowski, Simakov, Golyšev, Komarov, Michnov, Garejev, Jemelin, Bumagin, Petružálek, Jemelejev

    Rozhodčí: Jeřábek, Ravodin – Menšich, Sazonov
    bahis siteleri