K. Vary – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Plzeň – Zlín 5:2 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 6:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 0:4 (kon.) | Litvínov – Olomouc 3:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 4:2 (kon.)
Sparta – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
Mountfield HK
Neděle 05.10.2014, 17:15 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    ADAMSKÝ - 6:0
     
    49:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hattrick je tady a zaznamenal jej MARTIN ADAMSKÝ! Polanský ukázal divákům, jak moc si se svým spoluhráčem rozumí, našel ho krásnou přihrávkou zpoza branky a Adamský uklízel znovu do prázdné brány za bezmocného Pavelku – 6:0! Asistence: Jiří Polanský.
    ADAMSKÝ - 5:0
     
    47:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ale Oceláři rychle ujeli dopředu a přidali pátý zásah! Irglovu střelu tečoval Dietz tak nešťastně, že puk vyplaval přímo před volným MARTINEM ADAMSKÝM a ten doklepával do prázdné klece! Druhý zásah Adamského znamená pro Třinec pětibrankové vedení – 5:0! Asistence: Zbyněk Irgl.
    ADAMSKÝ - 4:0
     
    33:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři dalším povedeným zásahem zvyšují svůj náskok! Nejdříve zachytili chybnou rozehrávku hostí, Trončinský si pak za bránou Pavelky pohrál s Pláňkem, přihrál MARTINU ADAMSKÉMU a ten ranou z první překonal gólmana Mountfieldu – 4:0! Asistence: Marek Trončinský.
    ORSAVA - 3:0
     
    11:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zatím je to v Třinci krasojízda domácích Ocelářů! Žejdlova střela Kacetlovi vypadla, protože kotouč viděl až na poslední chvíli, a na brankovišti parkující JAKUB ORSAVA dorážel do odkryté klece – 3:0! Hradec Králové je už o tři branky pozadu! Asistence: Lukáš Žejdl, Daniel Rákos.
    RŮŽIČKA - 2:0
     
    07:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je skvělý začátek pro domácí Oceláře! Ti se hned po skončení oslabení nastěhovali před Kacetla, Rufer našel přesnou přihrávkou od mantinelu MARKA RŮŽIČKU, toho si nedokázal pohlídat Pláněk a mladý třinecký útočník vstřelil zasunutím do prázdné brány svůj druhý gól – 2:0! Asistence: Adam Rufer, David Nosek.
    RŮŽIČKA - 1:0
     
    04:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z další akce už ale Oceláři udeřili a ujímají se vedení! MAREK RŮŽIČKA si na levém křídle zpracoval přihrávku Kindla, pronikl kolem hostujícího obránce a svižnou střelou se trefil přesně k tyči – 1:0! Asistence: Denis Kindl, Tomáš Linhart.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 5. Růžička (Kindl, Linhart), 8. Růžička (Rufer, Nosek), 12. Orsava (Žejdl, Rákos), 34. Adamský (Trončinský), 48. Adamský (Irgl), 50. Adamský (Polanský)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, M. Doudera, Trončinský, Linhart, Nosek, Galvas – Adamský, Polanský (A), Irgl – Rufer, Kreps, Dravecký – Orsava, Žejdl, Rákos – Kindl, Růžička, Jašek. Trenér: Jiří Kalous.
    Mountfield HK: Kacetl (od 21. Pavelka) – Vydarený (A), Slovák, Frühauf, Pláněk, Dietz, Jank, Piegl – Šimánek (C), Mertl, Kudrna – Dej (A), Knotek, Pospíšil – Červený, Kukumberg, Skokan – Valcourt, Nedvídek, Beránek – Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Polák, Svoboda – Flegl, Polonyi

    Diváci: 3976
    bahis siteleri