Omsk – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Barys – Chabarovsk 5:0 (kon.) | Ufa – Novokuzněck 3:0 (kon.)
Jaroslavl – Čerepovec 5:3 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 2:6 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 3:2 (kon.)
Minsk – Atlant 2:3 (1:2 po s.n.) | Záhřeb – HC Slovan 1:0 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:2 (0:1, 0:1, 3:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 14.10.2014, 17:30 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Čechov právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Domácí šest vteřin před koncem třetí třetiny využívají početní výhodu zásluhou přesné trefy MAXIMA AFINOGENOVA a dokonale tak otáčí skóre utkání ve svůj prospěch! Bez asistence.
     
    55:03
    Čechov právě vstřelil branku!
    Viťazu se daří vyrovnat, MATHIAS PORSELAND se prosazuje střelou z dálky, Kasutin nebude mít při této brance svědomí úplně čisté! Asistence: Roman Horák, Denis Grebeškov.
     
    49:09
    Čechov právě vstřelil branku!
    Domácí zadělávají na drama ve třetí třetině! Makejev zachytil špatnou náhravku hostí v obranném pásmu, perfektním pasem našel volného ROMANA HORÁKA a ten již neměl se zakončením do odkryté branky Torpeda nejmenší problém! Asistence: Alexej Makejev.
     
    37:29
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen! Už už to vypadalo že ani z této početní výhody nic nebude, čtyři vteřiny před návratem vyloučeného Jakubova se ale střelecky prosazuje VADIM KRASNOSLOBODCEV a zvyšuje tak vedení svého týmu! Bez asistence.
     
    08:03
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nižnij Novgorod jde do vedení, skóre otevřel navrátilec z trestné lavice WOJTEK WOLSKI. Asistence: Jarkko Immonen, Sakari Salminen.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 50. Horák (Makejev), 56. Porseland (Horák, Grebeškov), 60. Afinogenov – 9. Wolski (Immonen, Salminen), 38. Krasnoslobodcev


    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri – Pörseland, Grebeškov, Selezjov, Golovkov, Vereščagin, Berdjukov, Klimontov, Grišin – Cyganov, Horák, Kučerjavenko – Kousal, Šitikov, Jakubov – Afinogenov, Ziazov, Makejev – Soloduchin, Kokšarov, Ivanov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin – Hietanen, Bernackij, Osipov, Melevič, Grigorev, Chromickij, Valentěnko – Wolski, Salminen, Immonen – Drugov, Kazionov, Kuljomin – Nokelainen, Dvurečenskij, Potapov – Galuzin, Krasnoslobodcev, Jamkin.

    Rozhodčí: Zacharov, Naumov – Morozov, Fatějev

    Diváci: 3000
    bahis siteleri