Lipt. Mikuláš – Trnava 4:0 (kon.) | Bardejov – Pov. Bystrica 5:0 (kont.) | Prešov – Michalovce 4:3 (kon.)
Topoľčany – Prievidza 4:2 (kon.) | Detva – SR 18 5:1 (kon.) | Senica – Spišská N. Ves 2:3 (kon.)
kontumace
HK Bardejov
5:0 (-:-, -:-, -:-)
HK 95 Považská Bystrica
sk Středa 15.10.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Bližšie sa pre TASR k situácii vyjadril generálny manažér Bardejova Andrej Gmitter. "O 15.30 h mi zavolal prezident Považskej Bystrice, že sa im pokazil autobus a uviazli pri Liptovskom Mikuláši. Dohodli sme sa, že do 16.00 sa nám ozvú, či sa im podarilo pohnúť sa. Keďže sa tak nestalo, oznámili sme im, že už nemusia cestovať. V prípade našej vzájomnej dohody by do úvahy pripadala dohrávka. Máme však plne vyťažený štadión podobne ako je nahustený program prvej ligy, budeme požadovať kontumáciu," uviedol Gmitter. (19:06:53)
     
    Zápas je odložený na neurčito, alebo uvidíme ako sa rozhodne za zeleným stolom.
     
    Hostia defenitívne na zápas nepricestuju.
     
    Oficiálne rozhodnutie či zápas bude zatiaľ nepadlo. Na štadióne čaká niečo okolo stovky divákov, či dnešný zápas začne.
     
    Domáci využívajú čakaciu dobu na tréning. O hosťoch nemáme zatiaľ žiadne informácie.
     
    Hostia by mali okolo piatej dať vedieť, že či sa im podarilo zohnať náhradný autobus a či stihnú pricestovať do Bardejova.
     
    Považská Bystrica mala na ceste do Bardejova poruchu autobusu a momentálne sa nachádzajú niekde medzi Liptovským Mikulášom a Popradom. Ak sa hosťom podarí zohnať odvoz a stihnú sa dostaviť na štadión do hodiny a pol, zápas sa začne. Zápas môže začať niekde medzi 17:30 až 19:00 !!!
     
    HC 46 Bardejov
    Bardejov presne pred týždňom prehral v derby proti Michalovciam a už piatok na ľade reprezentačnej osemnástky si snažili napraviť chuť po prehre a v dnešnom zápase s poslednou Považskou Bystricou to bude predpokladané o tom istom. Bardejov sa nachádza na treťom mieste za prvými Michalovcami a druhou Detvou. Bardejov a Detva strácajú zhodne bod na Michalovce, ale tie majú odohraný o jeden zápas viac. Bardejovu chýba oproti minule sezóny nejaký ten líder, ktorý by ich gólovo ťahal za víťazstvami, ani Hričina nemá takú fazónu akú mal v minulej sezóne. Andreanin ma perfektné čísla, no to zatiaľ nestačí a Bardejov v tejto sezóne ma kvalitne mužstvo, no výsledná hra neje taká, akú si fanúšikovia Bardejova predstavovali.

    HK 95 Považská Bystrica
    Považská Bystrica začala túto sezónu katastrofálne a momentálne to vyzerá, že Bystrica bude mať veľký problém sa udržať v tejto súťaži. Z deviatich zápasov vyhrali Považania iba JEDEN a ostatných osem prehrali. Jedným mužstvom koho Považania porazili sú naši mladíci z reprezentačnej osemnástky. V deviatich zápasoch Považská dostala 43 gólov, čo predstavuje takmer 5 gólov na zápas. Treba povedať, že Považská aj málo gólov strieľa, veď dala dvanásť gólov z deviatich stretnutí. Treba povedať,že v mužstve sa nachádza veľa hráčov, ktorí majú v priemere 20 rokov, no ale je tam aj veľa starších hráčov, ktorí by mali tým mladým dať čo najviacej zo svojich skúseností.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky:


    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takáč, Slimák, Hruška, Gajdoš, Devečka, Hopkovič, Macejko – Šimčák, Baláž, Vaško – Prokop, Segľa, S. Saliji – Sabol, Hričina, G. Saliji – Kohutiar, Hiňďoš, Česelka.
    HK 95 Považská Bystrica:

    Rozhodčí: Tornay – Riš, Vyšný
    bahis siteleri