Lipt. Mikuláš – Trnava 4:0 (kon.) | Bardejov – Pov. Bystrica 5:0 (kont.) | Prešov – Michalovce 4:3 (kon.)
Topoľčany – Prievidza 4:2 (kon.) | Detva – SR 18 5:1 (kon.) | Senica – Spišská N. Ves 2:3 (kon.)
konec
PHK Prešov
4:3 (1:0, 1:0, 2:3)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Středa 15.10.2014, 17:30 • ICE Arena • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:42:52)
     
    59:53
    Dukla dala gól!
    Sedem sekúnd pred koncom Michalovce znižujú, dostali po strele Šterbáka od modrej puk pred bránu, kde sa znova všemožne snažili doraziť puk, nakoniec sa to úspešne podarilo JAKUBOVI LINETOVI, ktorý prehodil betón Riečického!
     
    59:35
    Hosťom sa nedarí dostať do tlaku, Ivančo mohol zo stredu klziska skórovať do prázdnej brány, nakoniec ale zvolil istotu a len nahodil.
     
    59:15
    Potoček poslal puk do stredného pásma, Michalovce už nemajú veľa času.
     
    59:00
    Po vhadzovaní v strednom pásme sa Fedor vrátil do brány, po zakázanom uvoľnení Prešova sa už ale znova vráti na striedačku.
     
    Prebieha úprava ľadovej plochy, po jej skončení sa odohrajú najpodstatnejšie sekundy zápasu.
     
    58:43
    Čížek aj Chovan získali dvojminútové tresty za súboj pred bránkou Prešova.
     
    58:40
    Kubát vypálil tvrdú delovku od modrej, Riečický len vyrazil, po dorážke išiel Fajčák, snažil sa všemožne aj so spoluhráčmi na čele s Richardom Šechným, až v bráne skončil nie puk, ale Riečický.
     
    58:30
    Tomčák po súboji so Šechným leží na ľade, kapitán Dukly nevedel dostať cez neho hokejku a čo nejde rozumom, ide silou, nakoniec sa to Šechnému podarilo a Tomčák ostal na ľade. Nakoniec sa pri dotyku domácich hra prerušila a Jozef Tomčák ide na striedačku.
     
    58:20
    Michalovce majú buly v útočnom pásme a hrajú bez brankára.
     
    58:20
    Michalovce si berú oddychový čas, budú to mať ale s dvojgólovým mankom veľmi ťažké.
     
    58:20
    Hostia doslova zvalcovali teraz brankára Riečického, na ktorého sa zvalilo niekoľko hráčov pri snahe doraziť puk do siete!
     
    58:10
    Fedor je von z brány a Michalovce hrajú v šestici.
     
    57:55
    Domáci obrana zabránila pokusu súpera dostať sa k strele, zatiaľ sa Prešov šikovne bráni tlaku.
     
    57:30
    Dukla sa snažila ihneď založiť nejakú akciu, to sa jej nepodarilo, naopak sa do šance dostali domáci, do kruhu na buly dostal spätnú prihrávku Čopák, strelu k tyči ale nechal vyniknúť Fedora.
     
    56:47
    Prešov dáva gól! Tak to je parádna pomsta hráča, ktorý nedávno ležal otrasený na ľade! Marcel Pavlovský bol na mantineli rozhliadal sa, komu by prihral, videl, že FILIP PEKARČÍK je voľný v kruhu na buly, poslal mu milimetrovú prihrávku ktorú syn asiststenta trénera Prešova ihneď zúžitkoval na strelu do horného rohu, čím nedal žiadnu šancu Fedorovi!

    Asistencie: Tomčák, Pavlovský
     
    56:30
    Michalovce hrajú veľmi tvrdo na čo sa domáci hnevajú, no márne...
     
    56:10
    Dukla dostala puk do útočného pásma kde aj hru podržala, bránu Riečického avšak neohrozila.
     
    55:45
    Sabol bekhendom nahodil ideálnu strelu na teč, puk bol zblokovaný, pred bránkou sa najlepšie zorientoval Hájnik a poslal puk na bránu, ten však Fedor kryje a prerušuje hru!
     
    55:26
    Filip Pekarčík môže byť druhý out z hry, tentokrát ale po veľmi nešetrnom narazení Martina Drotára na mantinel, Pekarčík smeroval na mantinel hlavou, to by sa malo trestať viac ako dvoma minútami a možno aj dištancom, Pekarčík je riadne otrasený, sú z toho ale len dve minúty.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 8. Novický, 37. Tomčák (Chovan), 48. Kivader (Pekarčík), 57. Pekarčík (Tomčák, Pavlovský) – 46. Majerník (Podsedlý, Čížek), 49. Šechný (Fajčák, Šterbák), 60. Linet (Šterbák, Drotár)


    PHK Prešov: Riečický – Vartovník, Sabol, Ivančo, Kobeľa, Olejník, Komloš, Novický, Chovan – Pekarčík, Kivader, Pavlovský – Jaroš, Tomčák, Hájnik – Ferenc, Chalupa, Petroc – Potoček, Čopák
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor – Kubát, Šterbák, Briják, Urban, Tkáč, Šeliga – Fajčák, Šechný, Drotár – Čížek, Huňady, Podsedlý – Bánovský, Linet, Cmorej – Fedorko, Majerník, Schnelly – Halás

    Rozhodčí: Snášel – Gavalier, Šoltés
    bahis siteleri