Marseille – Toulouse 2:0 (kon.) | Bordeaux – Caen 1:1 (kon.) | Lyon – Montpellier 5:1 (kon.)
konec
Olympique Lyon
5:1 (2:0)
Montpellier HSC
Neděle 19.10.2014, 21:00 • Stade de Gerland, Lyon • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Lyon si po Lille vyšlápl na domácím Stade de Gerland na Montpellier, do jehož sítě nasázel pět gólů. V prvním poločase se prosadili Gourcuff a Fékir. Krátce po přestávce se hosté ocitli v nedbalkách a Gourcuff vstřelil svůj druhý gól v zápase. Poté jako by se hráči Montpellier probudili a šance střídala šanci, z nichž jednu využil Tiéné, který se parádně trefil z volného přímého kopu. Více už ale nepředvedli a tečku za zápasem udělali Lacazette a střídající Malbranque. Konečné skóre. Lyon 5 Montpellier 1. (22:58:03)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Lyon rozehrál rohový kop, který hosté odvrátili a vyrazili do protiútoku, vzápětí však zahrál rukou Mounier a v dnešním zápase se už nic nestane.
     
    90+2
    Njie mohl nyní vstřelit gól, v tváří v tvář Jourdrenovi ale neuspěl! Brankář Montpellier předvedl skvělý zákrok a jeho střelu vyrazil na rohový kop.
     
    90+2
    Nad rámec zápasu byly nastaveny 3 minuty, z nichž jedna už uplynula.
     
    90+1
    Njie střílí gól a prožívá satisfakci! Tak nakonec ne, po centru Jalleta se totiž ocitl v ofsajdu.
     
    90+1
    Njie má vykulené oči jako by tomu ani nechtěl věřit, pokud se ale podíváte na skóre, tak se až zas tolik nestalo. Penalta to však byla.
     
    90
    Njie byl sražen v šestnáctce tvrdě k zemi a rozhodčí už si vložil píšťalku do pusy, nakonec ale penaltu neodpískal!
     
    89
    Daza se snaží alespoň o zkorigování skóre a na levé straně vybojoval pro svůj tým proti dvojnásobné přesile autové vhazování.
    Steed MALBRANQUE - 5:1
     
    88
    Lyon právě vstřelil branku!
    STEED MALBRANQUE střílí svůj druhý gól v letošní sezóně Ligue 1 a zvyšuje již na 5:1!! Malbranque si před šestnáctkou skvěle narazil míč s Lacazettem a poté přízemní diagonální střelou zamířil přesně k pravé tyči.
     
    87
    Mounier stihl míč po velkém sprintu na hrací ploše a poté odcentroval, jeho centr byl ale na přední tyči odvrácen.
     
    86
    Lyon se usadil na polovině soupeře a u levého praporku mohl vhazovat Bedimo.
     
    85
    Před námi je sice ještě 6 minut plus nastavení, ale troufám si tvrdit, že Lyon už v dnešním zápase o výhru nic nepřipraví. A pokud snad něco ano, tak to může být jen zázrak.
     
    84
    Fanoušci Lyonu jsou ve varu a oslavují vítězství svých hráčů v dnešním zápase.
     
    83
    Montpellier bylo téměř celý druhý poločas lepší, jenže nevyužilo své šance a nyní za to pyká.
    Alexandre LACAZETTE - 4:1
     
    82
    Lyon právě vstřelil branku!
    ALEXANDRE LACAZETTE dává razítko na výhru Lyonu!! Mladíci Lyonu rozjeli parádní dynamický protiútok, po kterém Njie zatáhl míč do šestnáctky a poté ho předložil z druhé vlny nabíhajícmu Lacazettemu, který ze značky pokutového kopu zamířil do prázdné brány. Jourdren byl venku z brány a nemohl zasáhnout. Nádherná akce.

    Tomáš Reiner

    Branky: 36. Gourcuff, 38. Fékir (Lacazette), 47. Gourcuff (Jallet), 82. Lacazette (Njie), 88. Malbranque (Lacazette) – 54. Tiéné

    Karty:   21. Gonalons (LYO), 53. Umtiti (LYO), 60. Fékir (LYO), 63. Jallet (LYO), 65. Bisevac (LYO), 71. Lacazette (LYO) – 27. Congré (MON), 48. Martin (MON), 55. El Kaoutari (MON)


    Olympique Lyon: Lopes – Bedimo, Bisevac, Umtiti, Jallet – Tolisso, Gourcuff (77. Malbranque), Ferri (81. Mvuemba), Gonalons, Fékir (68. Njie) – Lacazette.
    Náhradníci: Gorgelin – Koné, Malbranque, Mvuemba, Yattara, Njie, Zeffane.

    Montpellier HSC: Jourdren – Congré, Hilton, El Kaoutari, Tiéné – Martin, Lasne (46. Montaño), Sanson – Mounier, Bérigaud (78. Deza), Barrios (46. Camara).
    Náhradníci: Pionnier – Jebbour, Marveaux, Dabo, Montaño, Camara, Deza.

    Rozhodčí: Varela – Benech, Panont
    bahis siteleri