Fiorentina – Lazio 0:2 (kon.) | Atalanta BC – Parma 1:0 (kon.) | Cagliari – Sampdoria 2:2 (kon.)
Hellas Verona – AC Milán 1:3 (kon.) | Palermo – Cesena 2:1 (kon.) | Turín – Udinese 1:0 (kon.)
Inter – Neapol 2:2 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
0:2 (0:1)
S. S. Lazio
Neděle 19.10.2014, 12:30Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Je konec. Lazio si odváží ze hřiště Fiorentiny tři body. Ve druhé části byl ze začátku lepší domácí fotbalisté. Ti si i vypracovali obrovskou šanci ke srovnání, ale nádherné nůžky Candevry při standardní situaci skončili pouze na tyči. V následné pasáži museli domácí riskovat a to se jim vymstilo. V nastavení přidal uklidňující gól Lucič. To je ode mne vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (14:34:13)
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Už sde ale si nic nestane. Kulatý nesmysl je na středu hrací plochy a ani domácí již nikam nepospíchají.
     
    90+6
    K balónu se dostal Cavanda, který jej z první přeposlal na útočnou polovinu. Domácí tak musejí začít opět od začátku.
     
    90+5
    V této chvíli by Fiorentinu mohl spasit už jen zázrak. Domácí se ještě snaží s výsledkem něco udělat, ale mají na to už jen minimum času.
    Senad LULIć - 0:2
     
    90+3
    Lazio právě vstřelilo branku!
    A z následného protiútoku přidává definitivní pojistku vítězství SENAD LUCIČ. Ten se dostal do přečíslení tři na jednoho společně s Candrevou a s Onazim. Právě Candreva měl míč, který přeposlal v pokutovém území na kopačku osamoceného Luciče, jenž s přehledem usměrrnil míč za záda bezmocného Neta.
     
    90+2
    Zajímavou standardní situaci ale domácí nevyužili, jelikož pas z kopačky Candrevy byl zastaven ještě před velkým vápnem.
     
    90
    Hlavní arbitr nastavuje celkem osm minut! To je velé množství času na to, aby Fiorentina s výsledkem ještě něco udělala.
     
    89
    Přichází taktické střídání hostujícího týmu. Ze hřiště je stažen Djordjevič. Na jeho pozici přichází Klose.
     
    88
    Přeci jen ale podél pravé strany utekl Lulič, který měl před sebou hodně prostoru. Ke střele se ale nepropracoval, protože se stihl vrátit Svič, jenž mu výborným skluzem ránu zablokoval.
     
    87
    V této fázi hry Lazio už neriskuje ani případný protiútok. Zatáhlo se před své vápno a soustředí se jen a jen na defenzivní činnnost.
     
    86
    Valero kroužil v pokutovém území. Z něj byl ale vytlačen, a tak se alespoň pokusil odcentrovat. Svým pasem našel jen rukavice hostujícícho brankaře.
     
    85
    Hráčů, kteří mají po vzájemných soubojích přibývá. Dalším z nich byl Marchetti, jenž špatně dopadl. Po krátkém ošetření se vrací do brány.
     
    84
    Kulatý nesmysl si vzal na starost sám faulovaný. Ten svým pasem našel na bližší tyči obránce Lazia, který míč odpálil do bezpečí.
     
    83
    Podél pravé strany založil Fernándéz útočnou akci, ale podle rozhodčího byl faulován Luličem, kterému se tento verdikt vůbec nelíbil.
     
    82
    Nicméně domácí začínají čím dál tím více riskovat, čímž otevírají střed hřiště. Lazio by tak z rychlých brejků mohlo rozhodnout.
     
    81
    Rychlý protiútok hostů neskončil ničím zajímavý. Přečíslení čtyři na tři se snažil zužitkovat Djordjevič, ale jeho rána Netovi nezpůsobila žádné potíže.
     
    79
    Aquilani má pro dnešek své odpracováno. Do hry se místo něj podívá Bernardeschi.

    Martin Doležal

    Branky: 35. Djordjević (Candreva), 90+3. Lulić (Candreva)

    Karty:   25. D. Pizarro (FIO) – 31. Djordjević (LAZ), 38. Parolo (LAZ), 45+1. Cavanda (LAZ), 53. Marchetti (LAZ), 71. Radu (LAZ)


    ACF Fiorentina: Neto – Alonso, Savić, Rodríguez, Tomović – Kurtić (46. Valero), D. Pizarro, Aquilani (79. Bernardeschi) – Fernández, Cuadrado – Babacar (67. Iličić).
    Náhradníci: Tătăruşanu – Richards, Hegazy, Pasqual, Badelj, Iličić, Joaquín, Valero, Vargas, Bernardeschi.

    S. S. Lazio: Marchetti – Cavanda, de Vrij, Ciani, Radu – Parolo, Biglia, Mauri (58. Onazi) – Candreva, Djordjević (89. Klose), Lulić.
    Náhradníci: Berisha – Braafheid, Pereirinha, Novaretti, Ederson, González, Onazi, Ledesma, Klose.

    Rozhodčí: Peruzzo – Padovan, Tasso
    bahis siteleri