San Jose – Buffalo 1:2 (kon.) | Ottawa – New Jersey 2:3 (po pr.) | Philadelphia – Detroit 4:2 (kon.)
Montreal – NY Rangers 3:1 (kon.) | NY Islanders – Dallas 7:5 (kon.) | Toronto – Boston 1:4 (kon.)
St. Louis – Chicago 3:2 (kon.) | Minnesota – Tampa 7:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Arizona – Florida 2:1 (po pr.) | Calgary – Washington 1:3 (kon.) | Winnipeg – Colorado 2:1 (po pr.)
Los Angeles – Columbus 5:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
7:2 (4:1, 2:1, 1:0)
Tampa Bay Lightning
Neděle 26.10.2014, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:47
    Tampa si zahraje ještě jednu přesilovku. Ryan Carter za katrem stráví za podražení Tylera Johnsona dvě minuty.
    Jason ZUCKER - 7:2
     
    53:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tampa přesilovku nevyužívá, naopak přichází gól v oslabení, jehož autorem je JASON ZUCKER. Americký útočník zachytil Scandellův oblouček, přebruslil obránce Bolts ,aby následně bekendovým blafákem překonal Bena Bishopa. Asistence: Marco Scandella
     
    52:26
    Bolts můžou ještě lehce zdramatizovat vývoj utkání. Po faulu Nata Prossera si totiž zahrají přesilovku.
     
    51:47
    Přece jen teď musel Bishop vytáhnout skvělý zákrok proti kapitánovi domácích. Koivu dostal na pravé křídlo přesnou přihrávku, americký gólman ve službách Tampy se však bleskurychle sklouzl po brankovišti a střelu finského forwarda chytil do lapačky.
     
    44:07
    Tampa ztrácí drahocenný čas. Svůj tým na dvě minuty oslabuje Brian Boyle, který si od rozhodčích vysloužil dvě minuty za napadení.
     
    40:04
    Tampa může hned na začátku třetí třetiny snížit .Zahraje si totiž zhruba třicet sekund pět na tři. Hned po vhazování zahrál vysokou holí Matt Cooke.
     
    38:33
    Bolts si zahrají vůbec první přesilovku v utkání. Proti pravidlům se provinil Erik Haula, který hákoval pronikajícího Tylera Johnsona.
    Nikita KUČEROV - 6:2
     
    36:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts snižují zásluhou NIKITY KUČEROVA na 2:6. Ruský forward dokázal šikovně před Kruemperem ztečovat ránu od modré čáry, kterou vyslal Anton Stralman, obránce s číslem 6. Asistence: Anton Stralman
    Jared SPURGEON - 6:1
     
    31:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tohle vypadá na pořádný výprask. Minesota vede po skvěle vyřešené situaci dva na jednoho již o pět branek. Thomas Vanek našel přes padajícího obránce přesně hokejku JAREDA SPURGEONA, který kotouč jednoduše umístil za Bishopova záda. Asistence: Thomas Vanek, Cahrlie Coyle.
     
    29:09
    Naměstikov po srážce s jedním z domácích opustil s bolestivou grimasou hřiště a zamířil do kabin.
    Zach PARISE - 5:1
     
    22:10
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak ani Ben Bishop se dneska moc dobře nevyspal a poprvé v utkání inkasuje i on. Jason Pominville vyslal zpoza brány přesnou přihrávku na ZACHA PARISE, který nadvakrát prostřelil kolem pravé tyče sedmadvacetiletého amerického gólmana. Asistence: Jason Pominville, Ryan Suter.
     
    17:15
    Nabokov po necelých osmnácti minutách opouští brankoviště. Mezi třemi tyčemi ho nahradí Ben Bishop.
    Jason ZUCKER - 4:1
     
    17:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Naprostou minela od Nabokova. Po vyhraném vhazování ve středním pásmu se kotouč dostal do obranného pásma Tampy. Tam se jej v rohu ujal JASON ZUCKER, který lehkou střelou překonává Nabokova již počtvrté v utkání. Kazašský gólman na pokus amerického útočníka prakticky nezareagoval. Asistence: Matt Cooke, Ryan Carter.
    Erik HAULA - 3:1
     
    12:41
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A kanonáda pokračuje i nadále. Nabokov inskasuje již potřetí během pěti minut a opět po chybě beků Tampy. Ti ztratili pod tlakem napadajícího Niederreitera kotouč, který dokázal před bránu nahrát přesně na holi ERIKA HAULA. Finský forward prudkou střelou do horní poloviny branky nedal kazašskému gólmanu ve službách Lighting nejmenší šanci. Asistence: Nino Niederreiter.
     
    12:08
    Po Gudasově střele se v rohu kluziště strhla bitka. Na trestné lavici si pět minut odsedí Marco Scandella (MIN) a Brian Boyle (TBL).
     
    12:07
    Už mohlo být srovnáno. Dělovka Radka Gudase skončila pouze na brankové konstrukci, odkud se odrazila do ochranné sítě.
    Anton STRALMAN - 2:1
     
    11:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    S góly se teď na hřišti roztrhl pytel. Bolts zásluhou ANTONA STRALMANA snižují. Švédský bek po přihrávce Brewera od modré udělal bekendovou kličku a procedil kotouč mezi Kumperovými betony. Asistence: Eric Brewer, Tyler Johnson.
    Mikku KOIVU - 2:0
     
    8:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Neuběhla ani minuta a Wilds vedou již o dvě branky. Po chybné rozehrávce Bolts zachytil kotouč Thomas Vanek. Přihrávku od něj obdržel MIKKO KOIVU, který se po několika sekundách, kdy míchal kotoučem, rozhodl pro střelu z úhlu, která k překvapení všech prošla mezi levou tyčí a Nabokovem až do brány. Asistence: Thomas Vanek.
    Marco SCANDELLA - 1:0
     
    7:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wilds otevírají účet dnešního utkání a ujímá se vedení 1:0. Pěknou individuální akcí se blýskl bek domácích MARCO SCANDELLA, který nabral ve středním pásmu rychlost, obdržel od Pominvilleho přesnou přihrávku, obhodil si jednou rukou domácí obránce a mezi betony Nabokova protlačil kotouč až do sítě. Asistence: Jason Pominville, Zach Parise.

    Miroslav Vozdecký

    Branky a nahrávky: 8. Scandella (Pominville, Parise), 9. Koivu (Vanek), 13. Haula (Niederreiter), 18. Zucker (Cooke, Carter), 23. Parise (Pominville, Suter), 32. Spurgeon (Vanek, Coyle), 54. Zucker (Scandella) – 12. Stralman (Brewer, Johnson), 37. Kučerov (Stralman)


    Minnesota Wild: Kuemper (Backstrom) – Suter, Brodin, Scandella, Spurgeon, Dumba, Prosser – Parise, Granlund, Pominville – Vanek, Koivu, Coyle – Fontaine, Haula, Niederreiter, – Zucker, Carter, Cooke – Brozdiak
    Tampa Bay Lightning: Nabokov (od 18. Bishop) – Carle, Stralman, Gudas, Garrison, Šustr, Brewer – Stamkos, Filpulla, Drouin – Palát, Johnson, Audy-Marchessault – Paquette, Naměstnikov, Kučerov – Blunden, Boyle, Morrow

    Rozhodčí: Chris Lee, Tom Chmielewski, Brad Lazarowich, Mark Shewchyk

    Diváci: 18 884
    bahis siteleri