Třinec – Liberec 2:3 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Pardubice 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:2 (kon.)
Sparta – Slavia 0:1 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 5:6 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:2)
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 02.11.2014, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Rotha fauloval Tomáš Voráček (LIB) a je vyloučen na dvě minuty za hákování. Třinec si tedy ještě v poslední minutě zahraje přesilovku.
     
    49:28
    Za stejný prohřešek jako Výtisk musí na trestnou lavici Kamil Kreps (TRI). Odsedí si tedy dvě minuty za držení protihráče, jmenovitě Kicy.
     
    46:20
    Jan Výtisk (LIB) si v souboji s Orsavou u mantinelu pomohl faulem a je potrestán dvěma minutami za držení protihráče. Přesilová hra Třince započne po skončení komerční přestávky a menší úpravy ledu.
     
    38:38
    Do dalšího zakončení se středem tlačil Nosek a Bílí Tygři museli faulovat. Jmenovitě to byl Petr Vampola (LIB), který si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    22:29
    Ale Bílí Tygři si v početní výhodě moc dlouho nezahráli, Tomáš Urban (LIB) u mantinelu poslal k ledu Rákose a je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    22:09
    Teď je zase vše opačně a přesilovku si zahraje Liberec. Marek Trončinský (TRI) je vyloučen na dvě minuty za hákování. Vhazuje se po pravici Hrubce.
     
    19:42
    Hned z protiútoku vyrazil po pravém křídle Filippi, ale tvrdým příklepem bránu minul. Při dalším přerušení byl vyloučen Petr Ulrych (LIB) na dvě minuty za vysokou hůl. Následovala menší potyčka, ale další tresty rozdány nebyly.
     
    17:36
    Zbytečným faulem v útoku se prezentoval Martin Bakoš (LIB), který si odpyká dvě minuty za hákování. Bakoš fauloval třineckého Kleslu.
     
    13:15
    Počet hráčů na ledě se na dvacet sekund vyrovná. Na trestnou lavici musí Adam Dlouhý (LIB), který si odpyká dvě minuty za libereckou střídačku, Bílí Tygři totiž hráli v šesti.
     
    11:35
    Bílí Tygři dostávají možnost druhé přesilové hry. Tentokrát je vyloučen kapitán Třince Rostislav Klesla (TRI) na dvě minuty za zdržování hry – vystřelení puku mimo hřiště.
     
    04:52
    Přesilovou hru si poprvé zahrají i Oceláři. Petr Ulrych (LIB) byl vyloučen na dvě minuty za podražení poté, co u hrazení fauloval domácího Krepse.
     
    01:15
    Třinec se sice nastěhoval do útočného pásma, ale nakonec musí do čtyř. V útočné fázi si faulem pomohl David Nosek (TRI) a je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 38. Irgl (Roth), 46. Plíhal (Roth) – 33. Bulík (Šimek, Bartek), 58. Bakoš (Radivojevič), rozh. náj. Bartek

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Polanský (TRI)
    0:1   Bartek (LIB)
    2. série:
    0:1   Irgl (TRI)
    0:2   Radivojevič (LIB)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Klesla (C), Galvas, M. Doudera, Nosek, Linhart, Trončinský – Kreps, Plíhal, Dravecký – Irgl, Polanský (A), Adamský – Rákos, Jašek, Orsava – Chmielewski, Kindl, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Šimek, Výtisk (C), Vitásek, Kolmann, Ulrych, Voráček – Bakoš, Jelínek, Radivojevič – Bartek (A), Vampola (A), Bulík – Bulíř, Filippi, Valský – Dlouhý, Urban, Kica. Trenér: Rostislav Čada.

    Rozhodčí: Robert Čech, Robin Šír – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 5061
    bahis siteleri