Chabarovsk – Atlant 0:2 (kon.) | Vladivostok – Minsk 6:3 (kon.) | Novokuzněck – Záhřeb 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Riga 3:0 (kon.) | Barys – HC Slovan 6:1 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
HC Slovan Bratislava
Pátek 07.11.2014, 14:00 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání končí vysokým vítězstvím Barysu Astana 6:1. Domácí Belasé předčili především v důrazu před oběma brankami. Zatímco hráči Barysu za góly šli, hosté zkoušeli svého krajana v domácí brance, Jána Laca, především střelami ze střední a větší vzdálenosti. Ve třetí části se kazašský celek prosadil ještě dvakrát. Nejprve se v přesilovce trefil Starčenko a skóre utkání uzavřel v 54. minutě Romanov.

    Střely na branku ve 3. třetině – 9:6, celkem – 26:28 (16:24:34)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Zápas se dohrává v domácí obranné třetině.
     
    58:46
    Oboustranné vyloučení. Potrestán byl domácí brankář Ján Laco, který podrazil protihráče, jenž projížděl jeho brankovištěm a na hostující straně je vyloučen Ladislav Nagy za filmování.
     
    57:56
    Po přejetí modré čáry to zkoušel Nedorost, mířil nad.
     
    57:22
    Surového střelu vyrazil Laco a o zbytek se postarali jeho obránci.
     
    57:00
    Bez ranky nejsou branky. Z přesilovky Slovanu stála za zmínku snad jen střela Baranky a dorážka Bližňáka. Barys v plném počtu.
     
    56:23
    Hosté jsou v útočném pásmu, ale spíše si nahrávají, než že by se snažili střílet.
     
    54:57
    Ibraibekov si dvě minuty posedí na trestné lavici. Příležitost pro hosty alespoň korigovat vysoce nepříznivý stav.
    Konstantin ROMANOV - 6:1
     
    53:55
    Astana právě vstřelila branku!
    Již šestý gól v síti Slovanu. Špatné hostující střídání potrestal KONSTANTIN ROMANOV, který z pravé strany vlétl do útočného pásma a povedenou střelou k protější tyči zvýšil na 6:1. Asistence: Konstantin Puškarjov.
     
    52:15
    O osudu zápasu je prakticky rozhodnuto. Astana vede o čtyři góly a hosté již vypadají smířeni s porážkou.
    Roman STARČENKO - 5:1
     
    50:46
    Astana právě vstřelila branku!
    Třetí využitá přesilovka domácích v dnešním zápase! Od modré vypálil Roman Savčenko, Backlund kotouč s námahou vyrazil pouze před sebe a ROMAN STARČENKO dorážel do odkryté branky. Asistence: Konstantin Ruděnko a Roman Savčenko.
     
    49:18
    Kevin Dallman mohl definitivně rozhřešit tento duel. Sjel si až před branku, dostal přihrávku a z gólové pozice vypálil těsně vedle. Backlund by neměl šanci.
     
    48:58
    Konstantin Puškarjov se natlačil před Ivana Baranku, který mu skočil pod nohy a tím jej fauloval. Přesilová hra pro Barys.
     
    48:15
    Icing domácích, hra se vrací před Laca.
     
    47:16
    Ladislav Nagy měl na holi snížení! Po přihrávce Bartoviče byl před brankovištěm zcela volný, ale nepřekonal Laca, který se stačil hodně rychle přesunout.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Savčenko (Ruděnko, Bartulis), 23. Puškarjov, 24. Dallman (Bochenski, Boyd), 37. Ruděnko (Savčenko, Starčenko), 51. Starčenko (Ruděnko, Savčenko), 54. Romanov (Puškarjov, Blochin) – 26. Nedorost (Bartovič, Surový)


    Barys Nur-Sultan: Laco (Polujetkov) – Lundin, Dallman, Savčenko, Bartulis, Cerenok, Blochin, Ryspajev, Ibrajbekov – Dawes, Boyd, Bochenski – Ruděnko, Upper, Starčenko – Žajlauov, Gavrilin, Puškarjov – Popovič, Romanov, Rachmanov.
    HC Slovan Bratislava: Janus (16. až 17. a 24. Backlund) – Sigalet, Brejčák, Baranka, Sersen, Mihálik, Štajnoch, Luža – Bartovič, Surový, Rachůnek – Vondrka, Nedorost, Netík – Jeglič, Tičar, Hudáček – White, Bližňák, Šťastný.

    Rozhodčí: Dejev, Cyplakov – Kučava, Novikov

    Diváci: 4011
    bahis siteleri