Královské Vinohrady – Ne 2:14 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
2:14 (0:3, 1:7, 1:4)
Ne
Pátek 07.11.2014, 20:00 • TJ Sokol Vinohrady • ČEZ Extraliga žen
     
    Ode mne je to pro dnešek vše. Já se s Vámi loučím a ozvu se opět v neděli opět zde na Vinohradech, tentokrát při mužské extralize se zápasem Vinohrady – Tatran. (21:55:15)
     
    Nejlepšími hráčky zápasu jsou hráčky s čislem 11 na zádech Aneta Tvrzníková za SKV (2+0) a Jitka Procházková (3+0) v dresu Herbadentu.
     
    Herbadent v poslední periodě ještě navýšil skóre dalšími čtyřmi brankami a po reprezentační přestávce si tak připisuje povinné tři body do tabulky.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Hraje se ale před brankou Vinohrad. Košturiaková však samostatnou akci nedovedla do úspěšného konce.
     
    59:09
    Přesilovku, byť ne celou si vyzkouší také Vinohrady. Za špatné střídání je vykázána na 2 minuty Salvíková (HRB).
     
    57:56
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tantokrát už ale musí domácí brankářka lovit míček z branky. Po křižné přihrávce Ferencové neměla Kutnarová nárok na přízemní střely MARTINY ČAPKOVÉ. Asistence: Alexandra Ferencová.
     
    57:40
    Precizní kombinaci Herbadentu zastavila výborným přesunem Kutnarová.
     
    57:01
    Poslední tři minuty 3. třetiny.
     
    56:34
    Už to vypadalo, že zápas se odehraje bez vyloučení, ale na sedadlo hanby nakonec usedá Jiříčková (SKV) na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    54:25
    Herbadent právě vstřelil branku!
    SKV svítí na tabuli již nepříjemných prokletých a inkasovaných 13 branek na světelné tabuli. Po individuální akci se prosazuje BARBORA SÁDKOVÁ, která tak zkompletovává hattrick. Bez asistence.
     
    52:45
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Oranžové florbalistky z Prahy 11 však velice rychle přicházejí s odpovědí. Po přihrávce Košturiakové se prosazuje ZUZANA HUBÁČKOVÁ, která zaznamenává svůj druhý gól v zápase. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    50:32
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Nyní už je ale branka Vinohrad regulérní a pohledná. ANETA TVRZNÍKOVÁ se po přihrávce Strejcovské trefila milimětrově do horního růžku branky Pilařové. Brankářka Herbadentu se za míčkem poue ohlédla. Asistence: Karolína Strejcovská.
     
    49:43
    Domácí hráčky už se radovaly z druhé branky v zápase, ale předčasně. Gól byl dosažen jednak ve výskoku, ale také hlavně vysokou holí, proto nebyl uznán.
     
    49:00
    Na druhé straně z ničeho nic orazítkovala Komorousová ze střední vzdálenosti horní tyč Pilařové!
     
    46:03
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Již v uvolněném tempu přidává další branku hostujícího družstva z pozice beka MARTINA ČAPKOVÁ. Asistence: Barbora Sádková.
     
    45:32
    Střela Staré nadělala problémy Kutnarové.
     
    44:29
    Domácí obrana teď zamezila včas ve skórování Košturiakové.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 22. Tvrzníková, 51. Tvrzníková (Strejcovská) – 17. Sádková (Pilíková), 17. Košturiaková (Ferencová), 19. Slavíková (Steinbachová), 23. Hubáčková (Košturiaková), 27. Procházková (Kubišová), 32. Ziminová, 33. Steinbachová (Sádková), 35. Procházková (Kubišová), 37. Procházková (A. Polívková), 40. Sádková, 47. Čapková (Sádková), 53. Hubáčková (Košturiaková), 55. Sádková, 58. Čapková (Ferencová)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (31. Kutnarová) – Vejvodová, Petřeková, Tvrzníková, Hoznová, Javorská, Strejcovská, Trunečková, Jiříčková, Valášková, Komorousová, Šádková, Fialová.
    Ne: Červová (41. Pilařová) – B. Polívková, Hubáčková, Pilíková, Sádková, Procházková, Ziminová, Steinbachová, Slavíková, Kubišová, Košturiaková, Čapková, Šteglová, Stará, A. Polívková, Ferencová.

    Rozhodčí: Tomáš Kostínek, Martin Reichelt

    Diváci: 64