Buffalo – Edmonton 2:3 (kon.) | Carolina – Columbus 3:2 (po pr.) | Detroit – New Jersey 4:2 (kon.)
Chicago – Washington 2:3 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | Florida – Calgary 4:6 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Sobota 08.11.2014, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    LINDHOLM - 3:2
     
    64:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    Dvakrát Columbus propadl ve středním pásmu. Poprvé se předvedl McElhinney, podruhé získali domácí přesilovku, kterou právě využívají. Staal získal ve středním pásmu kotouč, posunul jej na ELIASE LINDHOLMA, a ten v situaci dva na jednoho uklízí puk k levé tyči McElhinneyho pod lapačku gólmana Columbusu. Asistence: Eric Staal, Viktor Rask.
    RASK - 2:2
     
    52:08
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí rozpoutali před brankou McElhinneyho pořádný kolotoč a zaslouženě srovnávají. Gerbe si vyměnil puk s VIKTOREM RASKEM, který si vybruslil z pravé strany přímo k pravému kruhu, vystřelil zápěstím a propálil gólmana Columbusu, který toho zřejmě příliš neviděl. Asistence: Nathan Gerbe, Alexander Sjomin.
    HARTNELL - 1:2
     
    38:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš, dalo by se říct. Skinner svojí šanci nevyužil, zahrozilo tak na druhé straně. Jenner se výborně protáhl po pravé straně před branku, kde jeho střelu ještě zlikvidoval Ward, ale na dorážku SCOTTA HARTNELLA již nedosáhl. Asistence: Boone Jenner, Cam Atkinson.
    HARTNELL - 1:1
     
    31:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    SCOTT HARTNELL měl v dnešním dni spoustu příležitostí ke skórování, ale prosazuje se až nyní, a to po své snad páté střele na branku. St-Denis poslal kotouč na Jennera, který si vybruslil zpoza klece, poté přihrál puk před branku na volného Hartnella a pro něj již nebyl problém trefit volnou část klece. Asistence: Boone Jenner, Fréderic St-Denis
    SKINNER - 1:0
     
    22:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nyní už ale gól domácích platí. JEFF SKINNER se dostal před McElhinneym k puku, nezazmatkoval, popotáhl si jej k pravé straně a poté bezpečně překonal gólmana Columbusu.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 23. Skinner, 53. Rask (Gerbe, Sjomin), 65. Lindholm (Staal, Rask) – 32. Hartnell (Jenner, St-Denis), 39. Hartnell (Jenner, Atkinson)


    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Sekera, Faulk, Liles, Harrison, Hainsey, Bellemore – Tlustý, E. Staal, Sjomin – Gerbe, Nash, Lindholm – Terry, Rask, Boychuk – Skinner, McClement, Dwyer. Trenér: Bill Peters.
    Columbus Blue Jackets: McElhinney (Forsberg) – Tjutin, Savard, Erixon, Wisniewski, St-Denis, Prout – Gibbons, Johansen, Foligno – Hartnell, Jenner, Atkinson – Calvert, Wennberg, Skille – Tropp, Chaput, Boll. Trenér:Todd Richards.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Tom Chmielewski – Matt MacPherson, Bryan Pancich

    Diváci: 11540
    bahis siteleri