Buffalo – Edmonton 2:3 (kon.) | Carolina – Columbus 3:2 (po pr.) | Detroit – New Jersey 4:2 (kon.)
Chicago – Washington 2:3 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | Florida – Calgary 4:6 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:3 (1:0, 1:3, 0:0)
Washington Capitals
Sobota 08.11.2014, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    WARD - 2:3
     
    39:55
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné! Washington obrací skóre! Od modré vystřelil Matt Niskanen a před Crawfordem tečoval JOEL WARD! Neskutečný závěr druhé třetiny! Asistence: Matt Niskanen, Karl Alzner.
    JOHANSSON - 2:2
     
    39:13
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington vyrovnává skóre! MARKUS JOHANSSON z otočky prostřeluje Crawforda! Asistence: Matt Niskanen, Andre Burakovsky.
    Andre BURAKOVSKY - 2:1
     
    35:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak už se můžou z branky radovat i hosté. ANDRE BURAKOVSKY dostal kolmici do středního pásma, odkud se hnal spolu se svým spoluhráčem dva na jednoho, ale místo přihrávky zvolil střelu. Udělal dobře jeho přesná střela pod horní růžek znamená pro Capitals kontaktní gól.. Asistence: Marcus Johansson.
    Duncan KEITH - 2:0
     
    20:56
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec početní výhodu využívají. DUNCAN KEITH se dostal k odraženému puku ve středu pravého kruhu a střelou z první se trefil přesně mezi tři tyče. Asistence: Brad Richards, Jonathan Toews.
    Brandon SAAD - 1:0
     
    17:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A přeci jen se v první třetině dočkáváme branky. Hossa vybojoval kotouč ve vlastním obranném pásmu, a poté unikl spolu se Saadem. BRANDON SAAD dostal přesnou přihrávku na hranici levého kruhu, odkud se střelou z první nemýlil. Asistence: Marian Hossa, Andrew Shaw

    Adam Soukup

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 18. Saad (Hossa, Shaw), 21. Keith (Richards, Toews) – 36. Burakovsky (Johansson), 40. Johansson (Niskanen, Burakovsky), 40. Ward (Niskanen, Alzner)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Van Rimsdyk, Rundblad – Smith, Toews, Kane – Saad, Shaw, Hossa – Bickell, Kruger, Versteeg – Regin, Richards, Morin
    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Orpik, Green, Alzner, Niskanen, Schmidt, Carlson – Ovečkin, Bäckström, Wilson – Johannsson, Burakovsky, Brouwer – Chimera, Laich, Ward – O'Brien, Latta, Beagle

    Rozhodčí: L´Ecuyer, Peel – Driscoll, McElman
    bahis siteleri