Česko – Švýcarsko 10:3 (kon.)
konec
Česko
10:3 (2:1, 2:2, 6:0)
Švýcarsko
Neděle 09.11.2014, 13:00 • Písek • Reprezentace do 17 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě z píseckého zimního stadionu vše. S přáním příjemně prožitého zbytku dnešního dne a úspěšného startu do nového týdne se loučí Petr Košatka. Na shledanou. (15:15:55)
     
    Je dobojováno. Češi svého soupeře v závěrečném měření sil konečně porazili, a to přesvědčivým výsledkem 10:3! Celé dvě třetiny diváci na zimním stadionu v Písku sledovali vyrovnaný zápas, ve třetí části ale Češi nastříleli do branky soupeře rovný půtucet gólů a zcela jendoznačně rozhodli o osudu utkání. Nejlepším hráčem Švýcarska vyhlášen kapitán Marco Miranda (v utkání 1+1), za český výběr pak přebírá stejné ocenění zlínský útočník Jiří Karafiát (v utkání 3+0).
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Zápas se dohrává za potlesku diváků, kteří dnes viděli z pohledu českého týmu nejpovedenější z trojice přípravných utkání se Švýcarskem.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty utkání.
     
    57:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi dokonale rozebrali obranu soupeřova týmu a VÁCLAV ZÍDEK se zasluhuje o to, že jeho tým dnes odejde z utkání s dvouciferným vítězstvím. Asistence: Martin Havelka, Matyáš Kantner.
     
    56:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se nejtěsněji přibližují pověstné desítce. Po pěkně sehrané kombinaci přidává devátý zápas ONDŘEJ NAJMAN. Asistence: Daniel Novák, Filip Haman.
     
    55:51
    Výběr Roberta Reichela se dral do další útočné akce, přechod přes modrou čáru se ale nevydařil a odpískán je ofsajd.
     
    55:20
    Domácí tým se opět v plném počtu. Přesilová hra Švýcarů byla zcela pod kontrolou českého národního týmu.
     
    54:32
    Výběr Česka dnes hraje v ohromné pohodě. Svědčí o tom i poslední střídaní českých mladáků, během kterého dokázali v oslabení vybojovat vhazování v útočném pásmu.
     
    54:00
    Švýcaři se neshodli při kombinaci ve třetině českého týmu a domácím tým tak může v poklidu vyklidit pásmo.
     
    53:20
    Hostující tým si zahraje možná poslední početní výhodu. Ondřej Vála putuje k menšímu trestu za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    52:34
    Hráči obou mužstev zašplápli kotouč v útočné třetině českého týmu a vhazovat se bude u modré čáry blíže švýcarskému pásmu.
     
    51:41
    Na hokejce Zwisslera se ocitl odražený kotouč a na švýcarského útočníka zívala prázdná branka, kotouč ale ku překvapení všech namířil jen do ležícího brankáře České republiky.
     
    50:50
    Češi ale rovněž nepolevují. Na dobrou minutu dobývali pásmo před brankářem Wüthrichem, zdlouhavé kombinaci ale chybělo zakončení.
     
    49:50
    Hosté i přes rozhodnutý stav utkání srdnatě bojují. Individuálně se nsažil projít obranou českého týmu Berni, proti dvěma českým obráncům měl ale příliš složitou úlohu.
     
    46:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Najman vyslal do nájezdu RADOVANA PAVLÍKA, který se kličkou do bekhendu nemýlil a přidává čtvrtý gól českého týmu ve třetí třetině. Asistence: Ondřej Najman.
     
    45:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec však přichází další využití české výberu. Svůj hattrick v utkání završuje JIŘÍ KARAFIÁT. Asistence: Tomáš Šmerha, David Kofroň.

    Petr Košatka

    Petr Eliáš

    Branky a nahrávky: 14. Zídek (Havelka), 15. Reichel (Haman), 25. Karafiát (Šmerha), 30. Karafiát (Kofroň), 41. Najman (Kachyňa, Janda), 44. Kodýtek (Pavlík), 46. Karafiát (Šmerha, Kofroň), 47. Pavlík (Najman), 57. Najman (Novák, Haman), 58. Zídek (Havelka, Kantner) – 11. Brantschen (Suter), 22. Suter (Miranda, Noll), 37. Miranda (Brantschen, Puntus)


    Česko: Klouček – Vála, Hrdinka, Janda, Kachyňa, Haman, Novák, Mroz – Chalupa, Kačírek, Reichel, Zachar, Najman, Kodýtek, Pavlík, Kofroň, Karafiát, Šmerha, Havelka, Zídek, Kantner
    Švýcarsko: Wüthrich – Öjemark, Steinmann, Gerber, Riva, Brantschen, Breiter, Noll, Roberts,Hischier, Lerch, Miranda, Suter, Puntus, Berni, Weder, Plüss, Oehen, Heim, Zwiessler

    Rozhodčí: Šindler, Svoboda – Jelínek, Pešek
    bahis siteleri