Česko – Německo 10:4 (kon.)
konec
Česko
10:4 (4:1, 1:1, 5:2)
Německo
Neděle 09.11.2014, 10:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    Ode mě je to z víkendu v Roudnici nad Labem všechno. Děkuji Vám za pozornost, nezapomeňte sledovat další přenosy z ženského hokeje. Někdy příště se s Vámi zase těším na počtenou! (12:12:38)
     
    Nejlepšími hráčkami jsou vyhlášeny Franziska Brendelová a Magdalena Erbenová.
     
    Je konec! Ženská reprezentace do 15 let po včerejší výhře nad Německem 6:3 přidává výsledek 10:4. Musím říct, že se mi dnešní zápas moc líbil, i když to samozřejmě vzadu někdy nebylo ono. Ale naše holky předváděly šedesát minut obrovskou chuť, touhu, zkrátka na takový hokej je radost se dívat! Němky navíc v Roudnici prokázaly, že jdou stále nahoru, a rozhodně nám byly důstojným soupeřem.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:58
    Němky se ani teď nevzdávají. Oba soupeři ze sebe stále vydávají sto procent, sledujeme hodně kvalitní partii. Na to, že jde o konec druhého zápasu během 20 hodin!
     
    57:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a je to tady, upřímná česká radost propukla na roudnickém zimáku podesáté! V další nepřehledné situaci se nejlépe zorientovala VERONIKA LORENCOVÁ, která dopravila puk na místo určení – 10:4! Asistence: Natálie Mlýnková, Kristýna Kaltounková.
     
    57:17
    Desítka už mohla být na světě, před německou brankou vznikl obrovský závar. Sabina Matoušková ale nedotlačila puk za čáru!
     
    55:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    Brankostroj nekončí, teď se do něj v přesilovce znovu zapojují i německé hokejistky. Předvedly vynikající kombinaci, když rozhodily českou sestavu, která nechala před brankou volnou SARAH KUBICZEKOVOU. Ta dostala pas od Röcklové a z první ho nekompromisně poslala za záda české gólmanky – 9:4. Asistence: Sarah Röcklová, Celina Haiderová.
     
    55:23
    Teď už se hraje v našem pásmu, Teplá musela zasahovat. Nedaří se nám osvobodit.
     
    54:55
    Češky vzápětí špatně střídaly a znovu budou hrát ve čtyřech. Trest za příliš mnoho hráček na ledě odsedí Karolína Hrdinová (CZE).
     
    54:38
    Teď už je Kotounová zpátky na ledě. Němky jsme v našem oslabení nepustili za červenou čáru!
     
    53:43
    Popravdě to ale vypadalo na českou přesilovku! Naše čtveřice famózně sevřela soupeře, až z toho byla gólová pozice před prázdnou brankou. Kaltounková ale s příspěním německé hokejky poslala puk do ochranné sítě!
     
    52:16
    Anna Kotounová (CZE) přibrousila u hrazení a odpyká si menší trest. Jdeme do čtyř.
     
    52:06
    Lena Schurrová uháněla dopředu sama, ale Teplá její kličku vybruslila a německá útočnice střílela vedle!
     
    51:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už jenom jeden gól nám chybí do desítky! Němky teď hodně protestovaly, protože se zdálo, že jsme po nahození od modré čáry gólu dosáhli rukou, ale trefa nakonec platí. Její autorkou je označena PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ – 9:3! Bez asistence.
     
    51:29
    Už už se holky dokázaly s pukem dostat do třetiny, ale soupeřky se rychle osvobozují.
     
    50:39
    Práci má ovšem Kateřina Teplá, která zkontrolovala puk a před dojíždějící Němkou ho byla nucená přikrýt.
     
    50:12
    Dva německé fauly v rychlém sledu, rozhodčí ovšem našla odvahu na odpískání jediného. Celina Haiderová (GER) zahákovala Karolínu Hornickou, jdeme na přesilovku.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Kaltounková (Mlýnková), 3. Dýcková (Horáková), 6. Erbenová (Hornická, Matoušková), 15. Mlýnková (Kaltounková), 26. Erbenová (Hornická), 42. Dýcková (Matoušková), 45. Kaltounková, 48. Mlýnková (Kaltounková), 52. Škorpíková, 58. Lorencová (Mlýnková, Kaltounková) – 20. Schwambornová (Kaiserová), 38. Botthofová, 46. Kaiserová, 56. Kubiczeková (Röcklová, Haiderová)


    Česko: Teplá (Bláhová) – Krčková, Vlková, Horáková, Hrůšová, Kotounová, Hrdinová, Jandušíková, Erbenová "C" – Škorpíková, Lorencová, Mlýnková, Kaltounková, Hornická, Dýcková, Sarnovská, Fabšicová, Pejšová, Matoušková, Veselá, Exnerová. Trenér: Rudolf Valla.
    Německo: Förgová (Klömpgesová) – Brendelová, Botthofová, Gawronová, Klingerová, Herzmannová, Nickischová, Glossmanová, Ledergerberová – Bärová, Haiderová, Bamannová, Kubiczeková, Ebertová, Kaiserová, Hofmannová, Röcklová, Schurrová, Jekelová, Schwambornová, Ketzerová. Trenér: Robert Geml.
    bahis siteleri