Chodov – Bohemians 7:8 (kon.) | Vítkovice – Bulldogs 3:6 (kon.) | Královské Vinohrady – Tatran 1:13 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
3:6 (2:1, 1:3, 0:2)
Bulldogs Brno
Neděle 09.11.2014, 17:15 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    55:58
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Vítkovice spalují jednu šanci za druhou, zato Brnu stačí jeden rychlý protiútok ke skórování. Do zakončení se dostal ALEŠ JAKŮBEK a střelou po zemi do protipohybu překonal Součka. Asistence: Vít Hrubý.
     
    40:17
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    S návratem Heczka z trestné lavice se k dorážce dostal JAKUB MENDREK a posílá Brno do dvougólového vedení. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    39:01
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Bauer přihrál od levého mantinelu JIŘÍMU JUHAŇÁKOVI, který se napřáhl a zakončil pod ruku Součka. Asistence: Jiří Bauer.
     
    31:49
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A je opět vyrovnáno! Po standardní situaci se pro střelu rozhodl MARTIN KOUTNÝ a propálil vše před sebou. Asistence: Lukáš Jalový.
     
    25:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po rychlé kombinaci se do koncovky dostal JAKUB HUBÁLEK a využil dvojnásobnou přesilovou hru. Asistence: Lukáš Veltšmíd.
     
    20:52
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Z nenápadné akce se rozhodl pro střelu těsně za polovinou hřiště ALEŠ JAKŮBEK, a ta skončila až za zády Součka. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    17:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráči přesilovou hru využívají po necelé půlminutě hry. PAVEL BRUS se s míčkem vytočil do střelecké pozice a svou příležitost proměnil. Asistence: David Matúš.
     
    13:59
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Po standardní situaci se ke střele dostal JIŘÍ BAUER a míček prošel pomaličku mezi nohama Součka. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    03:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Kejík si připsal další zákrok po střele Šebesty, ale míček jen vyrazil před branku. Tam se jej ujal JAKUB HUBÁLEK, proběhl za brankou a vyběhl si do střelecké pozice. Svou střelu umístil přesně pod víko a posílá Vítkovice do vedení. Asistence: Jan Šebesta.

    Zuzana Košťálová

    Branky a nahrávky: 4. Hubálek (Šebesta), 18. Brus (Matúš), 26. Hubálek (Veltšmíd) – 14. Bauer (Juhaňák), 21. Jakůbek (Juhaňák), 32. M. Koutný (Jalový), 40. Juhaňák (Bauer), 41. Mendrek (Juhaňák), 56. Jakůbek (V. Hrubý)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Rataj) – L. Hrubý, Petr Jankulár, Brus, Heczko, Žydel, Šebesta, Řezanina, Gál, Zbořil, Hájek, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Matejčík, Delong, Jousi, Matúš
    Bulldogs Brno: Kejík (Bábíček) – Brom, Kadlec, Jalový, Fuchs, Coufal, Juhaňák, V. Hrubý, Jeski, J. Koutný, Komenda, Hrazdira, M. Koutný, Mendrek, Bauer, Veselý, Žižka, Ondráček, Jakůbek

    Rozhodčí: Pavel Hála a Martin Kotala

    Diváci: 303