Chodov – Bohemians 7:8 (kon.) | Vítkovice – Bulldogs 3:6 (kon.) | Královské Vinohrady – Tatran 1:13 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
1:13 (0:5, 0:2, 1:6)
ESA logistika Tatran Střešovice
Neděle 09.11.2014, 17:30 • TJ Sokol Vinohrady • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:25
    Tatran právě vstřelil branku!
    Prokleté třináctka teď svítí na ukazateli skóre Královským Vinohradům. Jejich hru bez brankáře potrestal žabičkou do prázdné branky MAREK VÁVRA. Asistence: Petr Heřmanský.
     
    56:54
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tři minuty před koncem přichází Tomáš Kafka o čisté konto. JAKUB RENČÍN byl sice nejprve zablokován, ale jeho skákává střela přeskočila hostujícího gólmana a skončila v brance. Asistence: Milan Bína.
     
    53:32
    Tatran právě vstřelil branku!
    JAN NATOV vůbec na nic nečekal a po přihrávce Richtera vzal všechno sám na sebe a přišpedlil míček pod břevno. Asistence: MArtin Richter.
     
    50:30
    Tatran právě vstřelil branku!
    Kombinace střešovických florbalistů končí gólově. Akci na jeden dotek zakončil na velkém brankovišti střelou do horní poloviny branky volný MAREK VÁVRA, kterého našel Kolísko zpoza branky. Asistence: Jan Kolísko.
     
    44:53
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vzápětí přichází z protiútoku Střešovic jejich jubilejní desátá branka v zápase. Po přihrávce Kolíska se prosazuje MAREK VÁVRA. Asistence: Jan Kolísko.
     
    43:47
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla florbalová paráda. Fridrich chvilku počkal a poté poslal krosovou přihrávku mezi nohy domácího obránce přímo na velké brankoviště, kde stačilo nabíhajícímu MIROSLAVU MAYEROVI pouze nastavit hůl a usměrnit míček do prázdné branky. Asistence: Milan Fridrich.
     
    40:23
    Tatran právě vstřelil branku!
    Rychlá rota R+R, neboli Richter našel na levé straně volného ONDŘEJE RIEBAUERA a ten se trefil přesně na bližší tyč a pod břevno. Mrkos bez šance. Asistence: Martin Richter.
     
    32:18
    Tatran právě vstřelil branku!
    Time out Střešovicím evidentně prospěl, poněvadž kombinaci Tatranu do poloodkryté klece zakončuje z velkého brankoviště JAN ZAVADIL. Asistence: Marek Beneš.
     
    24:15
    Tatran právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ NUSHART dostal až moc prostoru a od mantinelu pronikl až před Mrkose, kterého následně elegantním obloučkem přehodil. Asistence: Jan Zavadil.
     
    14:21
    Tatran právě vstřelil branku!
    Další povedená kombinace Střešovic končí gólem v podání zakončujícího JAKUBA GRUBERA do prázdné brány. Mrkos si sice na balónek sáhl, ale nedokázal jej už vytěsnit mimo branku. Asistence: Tomáš Nushart.
     
    12:44
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté neproměněnou šanci SKV okamžitě trestají. Mayer poslal přihrávku do běhu JANU NATOVOVI a ten za pomocí kličky poslal míček do domácí branky pod padajícím Mrkosem. Asistence: Miroslav Mayer.
     
    10:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    Z protiútoku přidávají Střešovice svou třetí branku v zápase. Mayer našel parádně křižnou přihrávkou JANA NATOVA a ten z první překonal marně snažícího se Mrkose. Asistence: Miroslav Mayer.
     
    07:02
    Tatran právě vstřelil branku!
    K odraženému míčku se ale dostal FILIP ULLMANN, jenž překonal bezmocně ležícího Mrkose. Asistence: Jan Natov.
     
    02:30
    Tatran právě vstřelil branku!
    První vážnější kombinace Střešovic a je z toho úvodní gól zápasu. Kolísko si počkal v rohu až mu naběhne z druhé vlny ONDŘEJ RIEBAUER a ten z velkého brankoviště neměl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Jan Kolísko.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 57. Renčín (Bína) – 3. Riebauer (Kolísko), 8. Ullmann (Natov), 11. Natov (Mayer), 13. Natov (Mayer), 15. Gruber (Nushart), 25. Nushart (Zavadil), 33. Zavadil (Beneš), 41. Riebauer (Richter), 44. Mayer (Fridrich), 45. Vávra (Kolísko), 51. Vávra (Kolíska), 54. Natov (Richter), 60. Vávra (Heřmanský)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Mrkos (Buchta) – Houra, Beran, Gregor, Š. Raiter, Rossi, Mareš, Smutný, M. Raiter, Michalík, Lanc, Bína, Svoboda (C), Dolejš, Záň, Zezulka, Z. Stuhclík, O. Stuchlík, Renčín. Trenér: Jan Pazdera.
    ESA logistika Tatran Střešovice: Kafka (Rebro) – Heřmanský, Deutsch (C), Fořt, Syrovátko, Řehoř – Nushart, Natov, Mayer, Richter, Riebauer, Kolísko, Vávra, Vašíček, Gruber, Fridrich, Zavadil, Beneš, Ullmann. Trenér: Jiří Jakoubek.

    Rozhodčí: Pangerl František, Vlastimil Šolc

    Diváci: 211