IFK Helsinky – Fribourg 3:1 (kon.) | SaiPa – Ženeva 5:2 (2:0 po s.n.) | Rauma – TPS 3:4 (kon.)
Linköping – Sparta 2:2 (kon.) | Skellefteå – JYP 4:2 (3:2 po s.n.) | Vienna Capitals – Kärpät 2:3 (kon.)
Salzburg – Luleå 5:8 (0:1 po s.n.) | Frölunda – Tappara 4:2 (kon.)
konec
Lukko Rauma
3:4 (0:2, 0:0, 3:2)
TPS Turku
Úterý 11.11.2014, 17:30 • Kivikylän Areena • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
    LASCH - 3:4
     
    50:58
    TPS právě vstřelilo branku!
    TPS opět vede! RYAN LASCH se protáhl po pravé straně až před branku, kde udělal kličku Tikkanenovi a krásně zakončuje! Asistence: Jakub Nakládal.
    GAGNON - 3:3
     
    48:17
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! Využitá přesilovka pro Raumu.Třetí branku Raumy střílí AARON GAGNON, který chtěl přes brankoviště přihrát spoluhráči do prázdné branky, jeho přihrávku zblokoval obránce a Gagnon už puk došoural do branky. Asistence: Teemu Nurmi, Juho Tommila.
    VAHALAHTI - 2:3
     
    42:03
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Domácí ale v zápětí opět snižují na rozdíl jediné branky. Hostující obraně ujel VILLE VAHALAHTI, který překonal Lassilu. Bez asistence.
    SMOLEňÁK - 1:3
     
    41:30
    TPS právě vstřelilo branku!
    Hosté se ale nezvdávají a využívají přesilovku 5 na 3! Perfektní pas od Lasche před branku využil RADEK SMOLEŇÁK, který střílí druhou branku v zápase. Asistence: Ryan Lasch, Niclas Lucenius.
    SIPILAINEN - 1:2
     
    40:52
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Domácí střílí branku a zřejmě definitivně ztvrzují svůj postup! OLLI SIPILAINEN dostal dobrou přihrávku do jízdy, přebruslil obránce a s velkou dávkou štěstí překonává Lassilu! Asistence: Jesse Virtanen.
     
    11:20
    TPS právě vstřelilo branku!
    Hosté dramatizují celý dvojzápas. Přihrávku před branku dostal RADEK SMOLEŇÁK, který zvyšuje vedení Turku už na 2:0! Asistence: Matias Sointu
    LASCH - 0:1
     
    08:58
    TPS právě vstřelilo branku!
    Ve skrumáži na brankovišti se nejlépe zorientoval RYAN LASCH a dává vedoucí branku hostujícího týmu! Asistence: Simon Gysbers.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 41. Sipilainen (Virtanen), 43. Vahalahti, 49. Gagnon (Nurmi, Tommila) – 9. Lasch (Gysbers), 12. Smoleňák (Sointu), 42. Smoleňák (Lasch, Lucenius), 51. Lasch (Nakládal)


    Lukko Rauma: Setanen – Koua, Mikkola, Tikkanen, Niskala, Virtanen, Forsberg, Jaatinen, Tommila – Vahalahti, Ahtola, Gagnon – Koivisto H., Piitulainen, Koivisto T – Vauhkonen, Nurmi, Virtanen – Sipilainen, Riska, Nieminen.
    TPS Turku: Lassila – Gysbers, Seigo, Nakládal, Vittasmaki, Lehtonen, Friman, Karvinen – Pikkarainen, Lucenius, Lasch – Smoleňák, Koskiranta, Sointu – Rantanen, Siiki, Kumeliauskas, Eronen, Kulmala, Virtala.

    Rozhodčí: Stricker, Vinnerborg – Nieminen, Saha
    bahis siteleri