Přerov – Opava 3:2 (kon.) | Břeclav – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:5 (kon.)
SHK Hodonín – SK Karviná 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 0:1 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Baník Sokolov
Středa 12.11.2014, 18:002. liga skupina Západ
Partner:
     
    Toto je již pro dnešek ode mne vše, děkuji za pozornost a u dalšího přenosu na shledanou. (20:40:22)
     
    A domácí závěrečným vyhozením kotouče z jejich obranného pásma rozhodli o přídělu bodů – všechny dne získává Jablonec, nicméně utkání bylo velmi vyrovnané, nakonec rozhodl vyšší počet trestů, kteří hosté za svoje prohřešky obdrželi. Vlci tak porazili první celek tabulky a pokračují v jejich vítězné sérii, naopak hosté se zřejmě se samotným vrcholem tabulky budou muset rozloučit.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Stejskal prozatím odolává!
     
    59:00
    Hruška na střídačce, Sokolov to zkouší v šesti.
     
    58:32
    Hosté si vyžádali oddychový čas.
     
    58:32
    Přeci jen ještě není rozhodnuto, dvě minuty za vysokou hůl totiž dostává Kamil Bříška (JBL).
     
    58:07
    Domácí se osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    57:30
    Vlci právě vstřelili branku!
    A tento trest se hostům nevyplatil. Tečovaná střela LUKÁŠE ABRAHÁMA doskákala až za Hrušku a k radosti všech domácích fanoušků, jde celek ze severu Čech necelé tři minuty před koncem zápasu do vedení. Asistence: Tomáš Zeman.
     
    56:05
    To co se především v druhé a třetí třetině na stadiónu v Jablonci odehrává, je nevídané. Tresty opravdu padají po desítkách, již čtyři hráči do konce zápasu s jistotou nezasáhnou.
     
    56:05
    Dnes se musejí rozhodčí opravdu činit. Další dvě minuty dostává Martin Kečkeč (SOK) za hákování, následně si desetiminutové tresty vysloužili Tomáš Sýkora (SOK) a Tomáš Brokeš (JBL), oba si v dnešním tedy již nezahrají.
     
    55:36
    Pavlů však na útočné modré čáře nezachytil přihrávku od svého spoluhráče, který se nacházel za brankou hostí a musel zvolit netradiční přihrávku na brankáře, Stejskal následně kotouč raději před dotírajícími hráči přikryl.
     
    54:08
    A další trest na 2+10 tentokrát pro Martina Rohana (SOK), který na hrazení zezadu narazil protihráče. Jablonečtí tedy budou mít k dispozici další přesilovku.
     
    51:59
    Baník právě vstřelil branku!
    Hostující hráči skórují v oslabení. JAKUB Flek vsítil svoji druhou branku v utkání a vyrovnává na 2:2, konec zápasu bude ještě velmi zajímavý. Asistence: Lukáš Vrána, Pavel Kuběna.
     
    51:13
    Již v době kdy trestnou lavici opustil Přindiš, fauloval hostující Tomáš Rohan (SOK) útočícího hráče a obdržel trest menší trest+ osobní desetiminutový trest, následně se opět strhla potyčka, nyní však nebyla nikterak rozsáhlá a rozhodčí ji stihli včas rozpustit. Menší trest odpyká Martin Gombár.
     
    50:58
    Petrmichlovu střelu hostující gólman dokázal eliminovat, bude se vhazovat po jeho levici.
     
    49:05
    Dnes již opravdu tradiční počin – vyloučení. Petr Přindiš (SOK) ve vlastním obranném pásmu najel do Šulce, který ještě při cestě na střídačku vypadal otřesený. Uvidíme tedy další početní výhodu Jablonce, ten má šanci odskočit do dvoubrankového vedení.
     
    48:29
    Přihrávku do výborné pozice dostal Martin Rohan, oba jeho pokusy však dokázal Stejskal zlikvidovat a udržel tak jednobrankové vedení svého týmu.

    RR

    Branky a nahrávky: 25. Brokeš (Pulec), 43. Mulač (Abraham, Brokeš), 58. Abraham (Zeman) – 16. Flek (Vaněk), 52. Flek (Vrána, Kuběna)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (Bouška) – Petrmichl, Pilař, Čechura, Pavlů, Zeman, Abraham – Šulc, Bříška, Tondr L. – Nevyhoštěný, Demel (C), Homolka – Pulec, Brokeš, Frk – Mulač, Šír
    HC Baník Sokolov: Hruška (Honzík) – Rohan M., Přindiš, Schusser, Troška, Novák, Kečkeč, Gombár – Sýkora, Dobřemysl (C),Švec – Vrána, Flek, Vaněk – Rohan T., Kuběna, Csamango – Říha, Račanský, Škop

    Rozhodčí: Lučko – Beránek, Klouček
    bahis siteleri