NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 0:5 (kon.) | Boston – St. Louis 2:0 (kon.)
Buffalo – San Jose 4:1 (kon.) | Toronto – Nashville 2:9 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 0:4 (kon.)
Winnipeg – New Jersey 3:1 (kon.) | Dallas – Carolina 4:6 (kon.) | Calgary – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.)
Arizona – Washington 1:2 (po pr.) | Los Angeles – Florida 5:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:6 (2:0, 0:4, 2:2)
Carolina Hurricanes
Středa 19.11.2014, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    STAAL - 4:6
     
    56:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jenže hosté se dostali do úniku dvou na jednoho, kde Nash přihrál ERICU STAALOVI, jenž poslal puk přesně mezi betony domácího brankáře. Asistence: Riley Nash.
    SEGUIN - 4:5
     
    52:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě hodně zajímavé! Eakin objel bránu, aby následně nahrál na modrou Klindbergovi, jenž ihned vystřelil a jeho pokus před Wardem opět tečoval TYLER SEGUIN. Asistence: John Klindberg, Cody Eakin.
    EAKIN - 3:5
     
    42:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se prosazují ve vlastním oslabení! Domácí ujeli do rychlého protiútoku, kde chtěl Ja. Benn přihrát na Eakina, jenže jeho pas byl sražen na dojíždějícího Goligoského, který ihned vystřelil a trefil ještě v brankovišti stojícího CODYHO EAKINA, od kterého se touš odrazil do brány Canes. Asistence: Alex Goligoski, Jamie Benn.
    STAAL - 2:5
     
    40:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Třetí třetina pomalu ani nezačala a Stars už inkasují další branku. ERIC STAAL se celkem lehce dostal až za obranu Dallasu, kde nejdříve jeho první zakončení Lindback vyrazil, jenže hostující útočník se dostal ještě k dorážce, která už skončila za zády švédského brankáře. Asistence: Justin Faulk, Andrej Sekera.
    TLUSTÝ - 2:4
     
    35:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    JIŘÍ TLUSTÝ tečoval touš přesně před Lehtonenem, kterému následně puk proklouzl mezi jeho bruslí a tyčí, a tak se Canes dostávají už do dvoubrankového vedení. Asistence: Elias Lindholm, Eric Staal.
    RASK - 2:3
     
    28:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes využívají přesilovou hru! ERIC RASK dostal nabito přesně do středu pravého kruhu, odkud ihned vypálil a jeho střela skončila až v sítí Dallasu! Carolině se tedy během krátkého okamžiku podařilo otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. Asistence: John-Michael Liles, Nathan Gerbe.
    DWYER - 2:2
     
    27:00
    Carolina právě vstřelila branku!
    Která je nakonec i gólová, protože dlouhý pas sice zastavil Jo. Benn, jenže k puku se poté dostal PATRICK DWYER, jenž mířil zcela sám na Lehtonena, kterého překonal se svou kličkou do bekhendu. Asistence: John-Michael Liles.
    SKINNER - 2:1
     
    22:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    JEFF SKINNER dostal přihrávku do útočného pásma, kde následně i vystřelil z levého kruhu a jeho střela přesně zapadla k vzdálenější tyči domácí klece. Asistence: Jay McClement.
    SEGUIN - 2:0
     
    16:34
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vyhráli následné vhazování a touš se dostal na modrou čáru ke Klindbergovi, jenž vypálil a před bránou ještě tečoval touš TYLER SEGUIN, který tak posílá domácí do dvoubrankového vedení. Asistence: John Klindberg, Jason Spezza.
    Ja. BENN - 1:0
     
    01:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Oleksiak zavezl touš do útočného pásma, kde jej nahrál za bránu Fiddlerovi, který bez váhání poslal puk před bránu Canes, kde byl zcela volný JAMIE BENN, jenž už jej pouze trefil do odkryté části Wardovy brány. Asistence: Vernon Fiddler, Jamie Oleksiak.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Ja. Benn (Fiddler, Oleksiak), 17. Seguin (Klindberg, Spezza), 43. Eakin (Goligoski, Ja. Benn), 53. Seguin (Klindberg, Eakin) – 23. Skinner (McClement), 27. Dwyer (Liles), 29. Rask (Liles, Gerbe), 36. Tlustý (Lindholm, Staal), 41. Staal (Faulk, Sekera), 57. Staal (Nash)


    Dallas Stars: Lehtonen (36. Lindback) – Goligoski, Daley, Dillon, Klindberg, Oleksiak, Jo. Benn – Ja. Benn, Eakin, Seguin – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Fiddler, Sceviour – McKenzie, Horcoff, Moen.
    Carolina Hurricanes: Ward (Khudobin) – Sekera, Faulk, Liles, Gleason, Bellemore, Hainsey – Tlustý, Staal, Lindholm – Gerbe, Nash, Semin – Skinner, Rask, Terry – Dwyer, McClement, Boychuk.

    Rozhodčí: O´Halloran, Hebert – Murchison, Barton

    Diváci: 15 678
    bahis siteleri