HC Litvínov – Chomutov 1:5 (kon.) | Jihlava – Sparta 0:6 (kon.) | Hr. Králové – Č. Budějovice 6:0 (kon.)
Kladno – Slavia 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 2:4 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 8:1 (kon.)
Liberec – Písek 9:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:3 (kon.) | Třinec – Havířov 6:2 (kon.)
K. Vary – Letňany 3:0 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:3 (2:0, 1:3, 2:0)
HC Slavia Praha
Pátek 21.11.2014, 16:00 • ČEZ stadion Kladno • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Za odraženým pukem se vydal KRYŠTOF HRABÍK, puk dojel, přejel do útočného pásma a trefil odkrytou klec hostů. Bez asistence.
     
    46:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    KRYŠTOF HRABÍK se dostal v brankovišti k odraženému puku, který důrazně poslal za záda hostujícího gólmana. Asistence: Štěpán Bláha.
     
    33:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vildumetz objel bránu domácích a naservíroval černou gumu do předbrankového prostoru, odkud DENIS HELDÁK překonal strážce domácí svatyně. Asitence: Tomáš Vildumetz, Aleš Mareček.
     
    26:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Prudkou Mušovu střelu od modré vyrazil Stahl betonem před sebe, kde stál DAVID ŠTEINER, který zasunul puk do domácí brány. Asistence: Ivan Mušo, Dominik Valík.
     
    23:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je sníženo! Heldák našel na pravém kruhu osamoceného TOMÁŠE VILDUMETZE, který prudkou střelou prostřelil Stahla. Asistence: Denis Heldák.
     
    20:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup do druhé třetiny předvedlo Kladno! Únik 2 na 1 řešil Čermák přihrávkou na YUYU OKEGAWU, který rozvlnil síť v bráně hostů střelou nad lapačku. Asistence: Jakub Čermák.
     
    07:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Do samostatného úniku se doslat ŠTĚPÁN BLÁHA a se štěstím prostřelil Štefku mezi betony. Asistence: Adam Kubík.
     
    04:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Za bránou puk vybojoval Bláha, který ho poslal do předbrankového prostoru na volného ADAMA KUBÍKA, který bez problémů překonal hostujícího brankáře. Asistence: Štěpán Bláha, Kryštof Hrabík.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 5. Kubík (Bláha, Hrabík), 8. Bláha (Kubík), 21. Okegawa (Čermák), 47. Hrabík (Bláha), 60. Hrabík – 24. Vildumetz (Heldák), 27. Šteiner (Mušo, Valík), 34. Heldák (Vildumetz, Mareček)


    Rytíři Kladno: Stahl (Jiroušek) – Havelka, Malý, Šíma, Balcar, Zelingr, Chládek, Smrž – Řepka, Sagan, Patyk, Okegawa, Keszi, Čermák, Janeček, Hrabík, Borkovec, Bláha, Čečetka, Kubík, Pejchal
    HC Slavia Praha: Štefka (Petřík) – Zderadička, Bušek, Hejda, Příkop, Šmíd, Valík – Hradil, Vildumetz, Šteiner, Heldák, Šergl, Fiala, Matějka, Kolář, Mušo, Mareček, Šmerha
    bahis siteleri