Bratislava – Dina Moskva 1:4 (kon.) | Araz – Chrudim 0:6 (kon.)
konec
Slov-Matic Bratislava
1:4 (0:2)
Dina Moskva
Pátek 21.11.2014, 15:30 • Arena Pardubice • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    38:39
    Seidler našel křižnou přihrávkou Tomáše Drahovský, který byl úplně před Zujevem! Bohužel pro slovenského mistra ale nasměroval balon pouze do boční sítě!
     
    36:39
    Haľkova rána byla gólmanem Zujevem vyražena k Mikitovi, slovenský kapitán ale míč za záda ruského gólman neprocpal!
     
    33:46
    Carlinhos mohl vzápětí definitivně rozhodnout o výhře ruského klubu, z dobré pozice ale trestuhodně minul prostor mezi třemi tyčemi!
    CARLINHOS - 1:4
     
    33:06
    Dina Moskva právě vstřelila branku!
    Rozehrávka v power-play slovenskému celku tentokrát nevyšla, přes celé hřiště trefil balon do prázdné branky Brazilec CARLINHOS – 1:4!
     
    31:46
    Autor jediné branky Bratislavy Ladislav Mikita trefil stříleným centrem tyčku branky moskevské Diny!
     
    30:50
    Esquerdinha prosvištěl přes dva slovenské protihráče, dostal se před gólmana Brndiara, jenže místo pasu na nabíhajícího Alemaa napálil pouze slovenského brankáře! Alemao vyčítavým pohledem svého spoluhráče nepochválil.
     
    29:34
    Dina Moskva právě vstřelila branku!
    Moskevský tým si v polovině druhého poločasu bere své dvoubrankové vedení nazpět! Chamadijev ukázal svůj přehled, když z levé strany neomylně našel ESQUERDINHU, který ranou do poloprázdné branky rozjásal fanoušky Diny – 1:3!
    MIKITA - 1:2
     
    24:05
    Slov-Matic právě vstřelil branku!
    Jenže rázem je všechno jinak, slovenský mistr se dostává na dostřel! LADISLAV MIKITA z levé strany vyslal neomylnou ránu pod břevno a vrátil Bratislavu zpátky do hry o postup – 1:2!
     
    19:48
    Krátce před koncem první půle si Slov-Matic připsal třetí akumulovaný faul, Dina má na kontě jen jeden.
     
    19:17
    Marek Bahna byl úplně sám před brankářem Zujevem, jenže svoji obrovskou příležitost neproměnil! Ruský gólman výběhem zmenšil úhel a následně ránu slovenského hráče vytěsnil mimo!
    KUTUZOV - 0:2
     
    18:00
    Dina Moskva právě vstřelila branku!
    Ruský mistr se stále více přibližuje k postupu mezi čtyři nejlepší týmy starého kontinentu! Rozehrávka rohového kopu skončila na noze Prudnikova, jehož ránu těsně před brankářem ideálně tečoval DANIIL KUTUZOV! Brankář Brndiar neměl šanci zareagovat včas – 0:2!
     
    16:21
    Kozár křižným pasem našel Michala Seidlera, který byl prakticky sám na zadní tyči! Zakončení mu ale nevyšlo, a tak se míč dokutálel mimo tři tyče! Velké štěstí pro Dinu.
    CHAMADIJEV - 0:1
     
    12:58
    Dina Moskva právě vstřelila branku!
    Favorit duelu se dostává po třinácti minutách hry do vedení! Mikita nedokázal pohlídat v předbrankovém prostoru DAMIRA CHAMADIJEVA, jenž o tyčku posílá Dinu do očekávaného vedení – 0:1!
     
    10:12
    Slovenský kouč zkouší hru bez brankáře! Dočká se Slov-Matic vedoucí branky?
     
    10:08
    Ján Janík se snaží ukončit vzrůstající převahu Diny oddychovým časem!
     
    07:59
    Carlinhos se z první opřel do balonu, jeho rána prosvištěla jen centimetry od levé tyče branky Petera Brndiara!
     
    07:09
    Hrdina Peter Brndiar podržel Bratislavu! Sergej Sytin se totiž dostal dvakrát za sebou do stoprocentní příležitosti, pokaždé si ale vylámal zuby na slovenském brankáři!
     
    03:59
    Naopak jsme viděli největší příležitost Bratislavy! Peter Haľko přesně odcentroval na nabíhajícího Mikitu, kapitán slovenského mistra ale z bezprostřední blízkosti přestřelil branku Diny Moskva!
     
    01:23
    A další souboj dvojice Prudnikov – Brndiar! Také tentokrát si gólman Slov-Maticu Bratislava připsal vynikající zákrok a podržel slovenské mistra ve hře!

    Petr Dejnožka

    Branky: 25. Mikita (Kozár) – 13. Chamadijev (Kuzenok), 18. Kutuzov (Prudnikov), 30. Esquerdinha (Chamadijev), 34. Carlinhos


    Slov-Matic Bratislava: Brndiar (Gašparovič) – Kozár, Haľko, Mikita (C), Seidler – Rick, Drahovský, Kyjovský, Brunovský, Fehervári, Bahna, Bartošek.
    Dina Moskva: Zujev (Truškin, Fajzulin) – Carlinhos, Esquerdinha, Alemao, Prudnikov (C) – Zabolonkov, Chamadijev, Mišarin, Kutuzov, Kuzenok, Glavackich, Sytin

    Rozhodčí: Gutierrez (Španělsko), Benazzi (Nizozemsko) – Christou (Kypr)
    bahis siteleri