Rádio Krokodýl Brno – Nasan Brno 11:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:2 (kon.)
konec
FC Rádio Krokodýl Brno
11:4 (7:0)
Nasan Okruh Brno
Pátek 21.11.2014, 19:15 • SH Brno, Bohunice • 2. Futsal liga východ
     
    38:05
    Nasan Brno právě vstřelil branku!
    Míč se v síti zatřepotal poté, co se do jeho dráhy vložil PAVEL BARTŮNĚK a na tečovanou střelu neměl Sýkora šanci odpovědět žádným zásahem. Asistence: Martin Hoffmann.
     
    37:55
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Nyní se spolupráce už domácím povedla. Pavel Outrata v situaci 2 na nikoho vybídl k ráně LUĎKA PROCHÁZKU a ten z několika metrů nezklamal. Asistence: Pavel Outrata.
     
    37:24
    Outrata s Procházkou předvedli svůj nacvičený signál. O zakončení se pokoušel druhý jmenovaný, ale jen do těla brankáře.
     
    37:11
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Desítka byla završena. PAVEL OUTRATA nedal brankáři šanci, ránu poslal po zemi do dolního rohu. Tygří skok Volejníčka byl zbytečný. Bez asistence.
     
    35:20
    Tomáš Mica se neohroženě rozběhl, míč však orazítkoval jen horní brankovou konstrukci!
     
    32:35
    Nasan Brno právě vstřelil branku!
    Jednu jedovku Sýkora zneškodnil, na tu další už byl krátký. DAVID RAMPULA z těžkého úhlu nasměroval balon mimo dosah gólmana a oslavuje trefu. Asistence: Martin Kramoliš.
     
    30:53
    Do samostatného úniku se dostal Miroslav Trčka. Sýkora už ležel na zemi, ale míč rozvlnil jen boční síť brány!
     
    27:28
    Volejníček se nechal přelobovat a brankář Nasanu se nestíhal vracet zpátky, rána letí kousek nad horní konstrukci.
     
    27:21
    Trčka neváhal a chtěl nasměrovat míč do levého růžku, ten jde ve finále jen těsně vedle původně chtěného místa!
     
    26:07
    Nasan Brno právě vstřelil branku!
    Chvilková nepozornost v obraně domácích měla gólové vyústění. Rychlý sprint ukázal LUKÁŠ ČEJKA, zbavil se všech protihráčů a zavěsil. Asistence: Miroslav Trčka.
     
    24:58
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že defenzivní blok hostů zamezil pokračování útočné příležitosti, ovšem celá situace se nakonec vyvinula úplně jinak. Útočníci Agromeli byli nekompromisní a vybojovali míč na PAVLA OUTRATU, který našel mezírku mezi nohama Volejníčka. Asistence: Tomáš Mica.
     
    21:36
    Nasan Brno právě vstřelil branku!
    Sýkora musí skousnout ztrátu čistého konta, nepřipraveného jej nachytal ALOIS JAŠA svým důrazným pokusem pod břevno. Hosté to sehráli zkušeně, strážce Agromeli neměl čas zareagovat. Asistence: Lukáš Čejka.
     
    21:08
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Pohledně sehraná standardní situace v podání Agromeli přinesla završení hattricku PAVLA OUTRATY, domácí střelec se po rozehrání najednou zjevil v těsné blízkosti brány a zamířil přesně. Asistence: Tomáš Mica.
     
    19:36
    Sýkora musel nadvakrát krotit štípavé střely Nasanu! Brankář Agromeli nejdříve sice jen vyrazil k nabíhajícímu protihráči, jenže hned poté lapil balon do dlaní.
     
    19:17
    Spolupráce Outrata-Procházka znovu předvedla, že dokáže protivníkům prvotřídně zatopit. Oba futsalisté se tak dlouho vybízeli nahrávkami ke střele, až se Outrata rozhodl pro zakončení, ale projektil do vymezeného prostoru nezamířil!
     
    16:39
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Volejníček musí ze své klece vytáhnout další míč. LUKÁŠ MATYSKA se zorientoval na obranné půlce hostů velmi rychle a brankář se nestačil přesunout do odkrytého místa. Bez asistence.
     
    15:49
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Skóre vypadá opět o něco lépe pro Agromeli. Balón se dostal do moci ONDŘEJE FORGÁČE, který z několika metrů nezaváhal a překonal strážce svatyně přízemním dělem. Bez asistence.
     
    15:12
    Hoffmann chtěl využít domácího zaváhání a uháněl před Sýkoru, kde byl naprosto volný míč. Útočník nebyl daleko od snížení, avšak Sýkora v poslední možné chvílí odkopl za půlku!
     
    12:00
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Nasan Okruh si nepohlídal TOMÁŠE MICU, což se mu v závěrečném zúčtování nevyplatilo. Střelec se dostal k odraženému míči a jeho povedený projektil z pravé strany dokráčel za Volejníčka. Bez asistence.
     
    10:51
    Sýkora si pohlídal důraznou střelu, ta se v následující chvíli dostala do zámezí a brankář Agromeli si po zásluze poslechl potlesk publika.
     
    09:25
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Skóre mluví zatím hodně jasně pro hráče Agromeli. Po několika přihrávkách se balon ocitl v držení PAVLA OUTRATY, ten už neměl téměř žádné problémy a slaví druhý dnešní zásah. Asistence: Luděk Procházka.
     
    09:13
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí útok byl opět zakončen gólovou tečkou. Volejníček se marně zkoušel přemístit do dráhy střely, TOMÁŠ MICA byl neomylný a přízemní střelou se zvládl prosadit. Bez asistence.
     
    06:40
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    O navýšení rozdílu se postaral PAVEL OUTRATA, jenž ze své pozice nalevo od branky dokázal překonat Volejníčka a vypálil na něj nechytatelně do vzdálenějšího rohu. Asistence: Luděk Procházka.
     
    02:59
    Tentokrát pro změnu hrozilo Agromeli, Volejníček v brance Nasanu zblokoval dělovou ránu vysoko nad břevno skvělým zákrokem!
     
    02:33
    Hosté nedokázali dostat balon přes pozorného Sýkoru, ten již byl sesunutý na zemi a s notnou dávkou štěstí vyráží mimo.
     
    01:09
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Otevření gólového účtu si vzal na starost důrazný JIŘÍ NEDĚLNÍK. Střelec pozorně střežil prostor před gólmanem a pouze došťouchl míč za čáru. Asistence: Tomáš Mica.

    Tadeáš Mima

    Branky: 2. Nedělník (Mica), 7. Outrata (Procházka), 10. Mica, 10. Outrata (Procházka), 12. Mica, 16. Forgáč, 17. Matyska, 22. Outrata (Mica), 25. Outrata (Mica), 38. Outrata, 38. Procházka (Outrata) – 22. Jaša (Čejka), 27. Čejka (Trčka), 33. Rampula (Kramoliš), 39. Bartůněk (Hoffmann)


    FC Rádio Krokodýl Brno: Sýkora – Vrána, Nedělník, Outrata, Mica, Procházka, Veselovský, Matyska, Forgáč
    Nasan Okruh Brno: Volejníček – Rampula, Čejka, Kramoliš, Hoffmann, Trčka, Jaša, Bartůněk, Nesvadba
    bahis siteleri