Poprad – Košice 0:1 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:7 (kon.) | Martin – Zvolen 3:8 (kon.)
Piešťany – Žilina 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:7 (1:3, 1:1, 2:3)
HK Nitra
sk Pátek 21.11.2014, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    STUMPEL - 4:7
     
    59:46
    Nitra dala gól!
    Gól Nitry v presilovke platí. Nahodenie od modrej tečoval pred Nagyom JOZEF STUMPEL a brankár nemal šancu zasiahnuť. Hostia tak pečatia svoje zaslúžené víťazstvo.
    Asistencie: Mezei, L.Novák
     
    58:17
    Dudáš reagoval podráždene a zostrelil dvoch hráčov Nitry bez puku, najprv proti Slovákovi a potom proti Mezeiovi, rozhodcovia mu okamžite udelili trest 5+DKZ. Celkovo mu svieti na tabuli 7 minút.
    Dudáš, 2 min podrazenie + 5+DKZ za nedovol.bránenie
     
    57:29
    Mikula, Dukla, 2 min – seknutie
     
    55:24
    E.Bednár, Nitra, 2 min – podrazenie
     
    52:51
    Milo, Nitra, 2 min – nedovolené bránenie
    NEMEC - 4:6
     
    52:28
    Trenčín dal gól!
    Dukla presilovku okamžite využila. Od modrej nahodil puk Bokroš a VLADIMÍR NEMEC podobne ako predtým tečoval za bezmocného brankára.
    Asistencie Bokroš, Kozák
     
    52:16
    Ordzovenský, Nitra, 2 min – hákovanie
    NEMEC - 3:6
     
    49:47
    Trenčín dal gól!
    Habšuda napriahol od modrej a pred brankárom vložil do puku hokejku VLADIMÍR NEMEC a tečoval popod bezmocného gólmana Lakosila.
    Asistencia: Habšuda
     
    44:46
    Hlinka, Dukla, 2 min – podrazenie
     
    43:17
    Po šiestom góle nahradil Konráda v domácej bránke Nagy.
    MEZEI - 2:6
     
    43:17
    Nitra dala gól!
    Obrana Dukly opäť rozhádzaná a tak keď dostal puk na ľavú stranu obranca BRANISLAV MEZEI, bol sám zoči-voči Konrádovi. Strela hráčovi hostí nesadla ideálne, ale puk následne prešiel popod betón brankára.
    Asistencie: Pupák, Tománek
    L.NOVÁK - 2:5
     
    42:48
    Nitra dala gól!
    Zrejme je rozhodnuté. Obrana Dukly sa len pozerala na Stumpela, ktorý podržal puk, ideálne naservíroval pred prázdnu bránu LUKÁŠOVI NOVÁKOVI, ktorý nemal problém skórovať.
    Asistencia: J,Stumpel
     
    42:35
    Veľký priestor dostal v útočnej tretine Melichárek, jeho strela spoza kruhov mierila len do stredu brány.
     
    35:44
    Prečíslenie pre Trenčanov. Mikula z ľavej strany nabil Petrovickému, tomu však strela spomedzi kruhov nesadla a tak nevyužil možnosť na kontaktný gól.
    HLINKA - 2:4
     
    35:24
    Trenčín dal gól!
    Dukla zapla trochu na vyššie obrátky a pred hosťujúcou bránou to viackrát začalo byť nebezpečné. Keď Habšuda nahodil puk pred bránu, stlmil si ho MICHAL HLINKA a na dvakrát znížil.
    Asistencie: Habšuda, Melichárek
     
    31:01
    Dukla, 2 min – príliš veľa hráčov
     
    29:46
    J.Cíger, Dukla, 2 min – držanie
     
    26:20
    Filo, Dukla, 2 min – nebezp.hra so zdvih.hokejkou
     
    23:29
    Kuzma, Nitra, držanie
    M.SLOVÁK - 1:4
     
    23:11
    Nitra dala gól!
    Stantien nechal nitrianskeho hráča pohodlne rozohrať z obranného pásma na rozbehnutého MAREKA SLOVÁKA, ktorý tak nabral rýchlosť na pravom krídle a z pravého kruhu vystrelil ponad Konrádovu vyrážačku do vinkla.
    Asistencie: H.Ručkay, Milo
     
    19:05
    Milo, Nitra, 2 min – hákovanie
     
    19:02
    Filovu aktivitu zabrzdili hostia pred svojou bránou iba za cenu faulu, pri ponechanej výhode nastreľoval puk do klbka hráčov Habšuda, no Lakosil dobre zasiahol.
     
    17:42
    Hostia sú lepší, majú presné prihrávky a nebezpečné brejky. Slovák presným pasom vyslal H.Ručkaya, ktorý z ľavého krídla strieľal. Konrád vytesnil puk ramenom.
    L.NOVÁK - 1:3
     
    16:32
    Nitra dala gól!
    Bokroš síce atakoval pri mantineli prenikajúceho Mráza, ten si však puk udržal na hokejke a posunul ho následne pred bránu, kde ho z prvej dostal za brankára LUKÁŠ NOVÁK.
    Asistencie: R.Mráz, Nádašdi
     
    15:37
    Štefanka videl periférne Tománeka, ako si hľadá priestor na pravom kruhu a skvelou zadovkou od mantinelu mu puk prichystal. Kanonier Nitry tentoraz na Konráda nevyzrel.
     
    14:09
    Dudáš, Dukla, 2 min – podrazenie
     
    13:37
    Hostia sa dostali do prečíslenia dvoch na jedného, Bajtekovu strelu vyrazil Konrád do výšky, Piačka pri druhej žrdke vysokou hokejkou sklepol puk do brány. Český rozhodca najprv rezolútne rozpažil, no následne si nechal zavolať videorozhodcu. Podľa očakávania vyšiel z boxu časomeračov s rozpažením.
    PUPÁK - 1:2
     
    12:28
    Nitra dala gól!
    Hostia okamžite opäť získali vedenie. Veľmi slabé bránenie štvrtej trenčianskej formácie. Absolútne nepokrytí dvaja nitrianski hráči pri žrdke, MIROSLAV PUPÁK tak mohol vziať puk, ktorý sa odrazil po Štefankovej strele od zadného mantinelu a nastreliť presúvajúceho sa Konráda.
    Asistencia: Štefanka.
    GAŠPAROVIČ - 1:1
     
    11:19
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa dostala do pásma hostí, od ľavého mantinelu pohotovo posunul do tandemu Šišovský a JAKUB GAŠPAROVIČ okamžite vystrelil, takže aj keď strela možno nebola najprudšia, presne zapadla za Lakosila.
    Asistencie Šišovský, Petrovický
    R.MRÁZ - 0:1
     
    07:40
    Nitra dala gól!
    Štvorminútovú presilovku síce hostia nevyužili, no ešte aj po návrate vylúčeného hráča sa udržali v pásme, Lukáš Novák poslal na ľavý kruh RICHARDOVI MRÁZOVI, ktorý švihom spoza obrancu trafil ľavý horný roh bránky.
    Asistencia: L.Novák
     
    06:35
    Lukáš Novák sa preháčkoval cez brániacich hráčov a z ľavého kruhu vystrelil švihom, Konrád pôsobí veľmi isto.
     
    03:33
    Zošiak, Dukla, 2+2 min – nebez.hra so zdvih.hokejkou
     
    00:32
    Mikula zatiahol puk poza nitriansku bránu, posunul na modrú Habšudovi, jeho nahodenie nebezpečne tečoval medzi kruhmi Melichárek, ale Lakosil bol dobre postavený.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 12. Gašparovič (Šišovský, Petrovický), 36. Hlinka (Habšuda, Melichárek), 50. Nemec (Habšuda), 53. Nemec (Bokroš, Kozák) – 8. R.Mráz (L.Novák), 13. Pupák (Štefanka), 17. L.Novák (R.Mráz, Nádašdi), 24. M.Slovák (H.Ručkay, Milo), 43. L.Novák (Stumpel), 44. Mezei (Pupák, Tománek), 60. Stumpel (Mezei, L.Novák)


    HK DUKLA Trenčín: Konrád (Nagy) – Kozák, Andersons, Habšuda, Bokroš, Dudáš, Zošiak, Palovič – Mikula, V. Nemec, Melichárek – P. Šišovský, Petrovický, Jakub Gašparovič – J. Cíger, Michal Hlinka, M. Filo – Daniška, P. Stantien, D. Hudec – J. Pardavý ml.
    HK Nitra: Lakosil (Kusý) – Nádašdi, Ordzovenský, E. Bednár, M. Novák, Mezei, Milo, Guoth, Kuzma – L. Novák, Stumpel, R. Mráz – H. Ručkay, M. Slovák, J. Ručkay – Pupák, J. Štefanka, Tománek – Bajtek, Lelkeš, Piačka

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Bednár, Stanzel
    bahis siteleri