Podbrezová – Ružomberok 1:2 (kon.) | Trnava – Košice 3:1 (kon.) | Dunajská Streda – B. Bystrica 0:0 (kon.)
Trenčín – Senica 3:1 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:0 (0:0)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Sobota 22.11.2014, 16:30 • Štadión DAC Dunajská Streda • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Už sa nič nezmení, Dunajská Streda premárnila svoje šance a presilovku o jediného muža a s Banskou Bystricou iba remizuje 0:0. S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme krásny zvyšok večera. (18:23:44)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Hosťujúci gólman to urobil umne a poriadne ponaťahoval čas. Dukla v oslabení siaha na bod, ostáva už iba jediná minúta!
     
    90+1
    Dunajská Streda začala nadstavený čas veľkým náporom, avšak opäť sme nevideli presné zakončenie a rozohrávať bude iba Boroš.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 3 minúty.
     
    89
    Hosťujúca Dukla ale ešte stále môže prekvapiť. Ak by sa jej to podarilo, domáci fanúšikovia by po premárnených šanciach zrejme zinfarktovali.
     
    87
    Banská Bystrica nemá nad čím premýšľať a každú loptu sa snaží dostať čo najďalej od svojej bránky. Hostia v oslabení nemajú nad čím premýšľať.
     
    86
    Hostia majú v tomto zápase poriadny kus šťastia. Domáci tím totiž už niekoľkokrát zahodil jasné gólové momenty, a tak sa šťastena presťahovala na opačnú polovicu trávnika.
     
    85
    Domáci fanúšikovia sa chytajú za hlavu! Sabler našiel v čistej šanci Horvátha, no ten nepochopiteľne z približne dvojmetrovej vzdialenosti prepálil priestor troch žrdí.
     
    84
    Hosťujúci gólman sa s rozohrávkou vôbec nepomáhal, ale nemôžeme sa mu diviť. Loptu poslal cez celú polovicu trávnika a nazbieral cenné sekundy pre svoj tím.
     
    83
    Domáci tím to už skúša aj z väčších vzdialeností. Krišto pálil z pár metrov spoza šestnástky, ale jeho pokus tesne minul pravú žrď.
     
    81
    Už-už to vyzeralo na prvý gól tohto zápasu, ale napokon je všetko inak. Brašeň síce zakončil do siete, ale iba z ofsajdu.
     
    80
    Pred nami je posledných desať minút tohto zápasu a ešte stále nie je o ničom rozhodnuté. Domáci tím premárnil niekoľko stopercentných príležitostí, ktoré by ho v závere ešte mohli mrzieť.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Marek Šovčík, prichádza David Střihavka.
     
    78
    Hostia využili priamy kop od svojej bránky na upokojenie situácie a loptu dostali tak ďaleko od svojej bránky, ako to len bolo možné.
     
    77
    Domáci sa ale tentokrát do zakončenia nedostali a dokonca sa následne dopustili aj útočného faulu. Rozohrávať bude Banská Bystrica.
     
    76
    Domáci tím po predchádzajúcej situácii vybojoval rohový kop. K nemu sa už tradične postaví Szabó.
     
    75
    Dunajská Streda sa ubránila a podnikla rýchly brejk. Tam domáci poslali opäť dobrý center pred bránku, ale po ňom skvele zasiahol Boroš.
     
    74
    Loptu si k rohovej zástavke postavil Dolný a nemyslel to vôbec zle. Naprieč celou šestnástkou ju poslal až k Peňaškovi, no jeho strelu Pernecký dobre videl a s prehľadom ju pokryl.
     
    73
    Hostia sa po dlhom čase vymanili spod tlaku súpera. Banskobystrickí futbalisti sa presunuli na útočnú polovicu a dokonca aj vybojovali rohový kop.

    Dávid Švec

    Branky:

    Karty:   26. Szarka (DUN), 40. Szabó (DUN) – 17. Vajda (BBY), 35. Peňaška (BBY), 39. Šovčík (BBY), 61. Mazan (BBY)   48. Vajda (BBY)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Pernecký – Ujlaky (71. Sabler), Szabó, Saláta, Krišto – Horváth, Brašeň, Štepanovský, Majerník (C) – Černák (55. Jurčo), Szarka.
    Náhradníci: Penksa – Tóth, Šnirc, Struhár, Boya, Sabler, Jurčo.

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš (C) – Vajda, Savič, Adámik (24. de Vito), Polievka (59. Lipták) – Ľupták, Peňaška, Šovčík (79. Střihavka), Neušel – Dolný, Mazan.
    Náhradníci: Budinský – Kupec, de Vito, Lipták, Faško, Střihavka, Seye.

    Rozhodčí: Pavlík – Bolló, Roszbeck

    Diváci: 2385
    bahis siteleri