PSG – Nice 1:0 (kon.) | Caen – Montpellier 1:1 (kon.) | Lens – Méty 2:0 (kon.)
Remeš – Bastia 2:1 (kon.) | Rennes – Monaco 2:0 (kon.) | Toulouse – Lorient 2:3 (kon.)
konec
Racing Lens
2:0 (0:0)
FC Méty
Sobota 29.11.2014, 20:00 • Stade de la Licorne, Amiens • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Francouzská Ligue 1 má na programá své patnácté kolo. V jeho rámci změří síly celky Racing Club De Lens a FC Metz. Úvodní výkop je ve středovém kruhu Stade Bollaert-Delelis, tedy domovském stánku Lensu, naplánován na 20:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Lens momentálně neprožívá vůbec dobré období, nachází se na poslední pozici, přičemž má na svém kontě pouhých 11 bodů. Ve svém posledním ligovém duelu padl Racing Club na půdě Lorientu těsně 0:1.

    Celek FC Metz se pohybuje v klidném středu tabulky, doposud posbíral18 bodů, což jej řadí na dvanácté místo. Mužstvo v předchozím kole nestačilo na slavné Paris Saint-Germain, kterému podlehlo 2:3.
    Stade de la Licorne je připraven ke startu duelu

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Racing Club De Lens: Riou – Baal, Kantari, Gbamin, Cavare – Valdivia, Le Moigne, Bourigeaud – El Jadeyaoui, Coulibaly, Chavarría.
    Náhradníci: Belon – Ba, Sylla, Touzghar, Nomenjanahary, Cyprien, Guillaume.

    FC Metz: J. Carrasso – Métanire, Milan, Marchal, Bussmann – Kashi, N´Daw – Krivec, Malouda, Lejeune – Maïga.
    Náhradníci: Mfa – Palomino, Rocchi, Doukouré, B. Sarr, Ngbakoto, Falcon.

    Rozhodčí: Kalt – Chevreux, Lamoute.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní sudí nařizuje volný kop pro domácí, neboť byl středopolař Lensu zastaven nedovoleným způsobem. Vše ale proběhne v dostatečné vzdálenosti od hostující svatyně.
     
    2
    Centr nakonec doputoval do zámezí, a tak bude následovat výkop od branky, o který se postará Carrasso. Domácí působí v úvodních okamžicích živějším dojmem.
     
    3
    Hnedle vzápětí další standardní situace, tentokráte z pravé strany hrací plochy. Prudký pas tentokráte odhlavičkoval Milan. Hosutjící defenziva zatím odolává bez větších obtíží.
     
    4
    Méty se prakticky poprvé pokusili vydat kupředu, což učinili po pravé straně. Tam jim ale vystavil stopku Baal. Domácí navíc získali výhodu autového vhazování.
     
    5
    Oba celky se zatím spíše oťukávají, k viděná nebyla žádná větší branková příležitost. Uvidíme, co přinesou následující minuty. Momentálně se bojuje převážně v okolí středového kruhu.
     
    6
    Krivets bojoval o balon těsně před velkým vápnem. Nakonec ale míč získali domácí, kteří se ihned vydali do protiofenzivy.
     
    7
    Po Bussmanově nevybíravém zákroku bude Lens rozehrávat přímý kop ze třiadvaceti metrů, což je velmi nebezpečná pozice. Jak s ní domácí naloží?
     
    8
    Prachbídně, balon orazítkoval pouze ideálně postavenou zeď hostující ekipy. Méty se tak osvobodily. Následná protiofenziva měla jepičí život.
     
    9
    Coulibaly se pokusil proniknout po levé straně, ovšem následný centr hosté zblokovali. Rohový kop poté nepřinesl žádné nebezepečí.
     
    10
    Tak to byla obrovská příležitost domácího celku. Chavarría se dostal do velkého vápna, kde se octl před zcela sám před hostujícím brankářem. Carrassa se mu sice podařilo přehodit, leč balon zamířil do břevna!
    Chavarríova příležitost
     
    11
    Domácí branka nakopla, Lens se stále pohybuje v blízkosti svatyně Mét, kde soupeři značně zatápí. Nyní domácí vybojovali další rohový kop.
     
    12
    Ani tentokráte ale domácí ze standardní situace zmatek do řad hostí nevnesli. Carrasso balon odkopl do klidných vod. Hrát ale mohou opět fotbalisté Racingu.
     
    14
    Po delší době se hosté podívali na útočnou polovinu. Jejich pobyt zde aloe velmi brzo skončil, neboť byli o balon připraveni.
     
    15
    Racing je nadále lepším mužstvem. nyní se pohybuje v okolí půlící čáry, kde v poklidu kombinuje. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
     
    16
    Stále stejný obraz hry. Fotbalisté v oranžovo-červené kombinaci okupují polovinu soupeře. Méty zatím tempu své soka nestíhají.
     
    17
    Baal si u levé ppostranní čáry pomohl nedovoleným způsobem, čímž daroval soupeři volný kop. Centr byl nakonec zblokovaný na aut. Hosté přesto zůstavají v blízkosti domácí svatyně.
     
    18
    Dlouhý aut se pokusil hlavičkou zužitkovat Maïga. Balon se ale snesl vysoko nad. Následovat bude pouze odkop od branky v podání Rioua.
     
    19
    Baalův střelecký pokus končí v Carrassově náručí. Hostující muž s rukavicdemi s rozehrávkou příliš nepospíchá, je si vědom toho, že je potřeba hru uklidnit.
     
    20
    Další rohový kop žádné nebezpečí nepřinesl. Utkání je navíc přerušeno, neboť byla na hrací plochu vhozena dýmovnice. Jak dlouhé bude zdržení?
     
    20
    Na trávník létají další dýmovnice. "Inteligentní" příznivci se opět projevují měrou vrchovatou. Hlavní arbitr pozastavil čas.
     
    21
    Vše se uklidnilo a hra pokračuje. Zdržení nakonec nebylo příliš dlouhé. Doufejme, že se fanoušci podobných excesů již vyvarují.
    Řádění fanoušků, které přerušilo hru

     
    22
    Valdiviův dalekonosný pokus skončil vysoko na tribuně. Následovat tak bude odkop od hostující svatyně. Racing je nadále lepším mužstvem.
     
    23
    Poměrně velký zmatek před brankou Mét! Nejprve zlikvidoval Chavarríův pokus Carrasso, následně poslal Baal míč vysoko nad. Stále sledujeme bezbrankové utkání.
     
    25
    Další nepříliš ostrý pokus, který vyslal Coulibaly. Carrasso si letící balon v poklidu uschvoval do své moci a poté bleskově rozehrál.
     
    26
    Domácí byli zastaveni při průniku po levé straně. Dostanou tak přiležitost v podobě volného kopu, a to z poměrně zajímavé pozice.
     
    27
    Le Moigneho centr doplachtil na spoluhráčovu hlavu, ovšem od ní se odrazil do zámezí. Méty tak budou vykopávat od branky, konkrétně Carrasso.
     
    28
    Další nádherný fotbalový moment! Chavarría se zhruba třicet metrů od branky srovnal balon a tvrdě vypálil. Razantní projektil nakonec orazítkoval opět břevno. Útočník Lensu má velkou smůlu.
    Chavarríova povedená dělovka
     
    29
    Lens je nadále lepším mužstvem, což se ale zatím neprojevilo na výsledkové tabuli. stále čekáme na úvodní branku duelu, k níž měl nejblíže Chavarría. Domácí forvard trefil dvakrát břevno.
     
    31
    Dlouhé vhazování domácím kýžené ovoce nepřineslo, balon se odrazil pouze na kopačky hostí. Méty si pak blaon pohlídali. Nakonec se bude přece jenom kopat od hostující branky.
     
    32
    Domácí pokračují v ofenzivě. Tentokráte jejich průnik podél levé lajny zastavil povedeným skluzem Lejeune. Pokud bude utkání takto vypadat i nadále, je pouze otázkou času, kdy padne branka.
     
    33
    Po nepovedené akci následuje další odkop od hostující branky. Lens má skutečně vlekou převahu. Kromě dvou Chavarríových břeven si ale větší příležitost nevypracoval.
     
    34
    Po delší době se Méty opět podívaly na útočnou polovinu. Příliš vzrušení zde ale nepředvedly a balon ihned odevzdaly soupeři. Hrát tak může Lens.
     
    35
    Přece jenom o sobě hosté dali vědět. Lejeune centroval z pravé strany hrací plochy pouze na hlavy domácích obránců. Ti si s lehkým balonem poradili.
     
    36
    První žlutá karta utkání, kterou za dostává za filmování Coulibaly (LNS). V okolí středového kruhu budou rozehrávat hostující fobtalisté.
     
    37
    A hnedle vzápětí další karetní napomenutí, tentokráte pro Kantariho (LNS). Domácí stoper svého soka podťal jako dobře rostlý dub. Méty budou navíc rozehrávat volný kop.
     
    38
    Přímý kop opět nepřidělal Riouovi žádné vážnější starosti, balon doplachtil do zámezí. Domácí brankář se posléze postará o výkop.
     
    39
    Na stadionu panuje vynikající atmosféra, domácí fanoušci směle povzbuzují své oblíbence. Zatím se dočkali kvalitní hry, leč bez vstřelené branky.
     
    40
    Na hrací ploše se značně přiostřilo, další trest dostává zkušený Florent Malouda (MTZ). S Bourigeaudem to nevypadá příliš dobře. Uvidíme, zda bude po ošetření schopen pokračovat ve hře.
     
    42
    První půle se pomalu, ale jistě chýlí ke svému závěru. Na výsledkové tabuli svítí bezbrankový stav. a to i přes fakt, že má Lens obrovskou převahu.
     
    43
    Neuvěřitelné, co nyní spálil Coulibaly. Po rychlé akci zela před domácím forvardem zcela odkrytá brána. Fotbalista s číslem devět na zádech ale přestřelil, čehož evidentně sám velice lituje.
    Coulibalyho tutovka
     
    44
    Méty se vydali kupředu, načež chtěli odcentrovat z pravé strany trávníku. Pas byl ale sražen do zámezí, a tak budou mít hosté k dispozici autové vhazování.
     
    45
    K základní hrací době úvodní půle se bude nastavovat jedna minuta. Přinese něco zajímavého?
     
    45+1
    Hosté rozehrávali rohový kop, který ale neměl naději na úspěch. Krivec odcentroval pouze do Riouova náručí.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi úvodní poločas, který branku nepřinesl. Obrovskou převahu však měla domácí družina, která spálila několik velkých šancí. Dvakrát pálil do břevna Chavarría, v závěru půle selhal Coulibaly. Stav je tak stále nerozhodný. Jak se bude klání vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 2:0
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Carrasso musel likvidovat centr z levé strany hrací plochy, což se mu povedlo náramně. Poté ihned rozehrál mezi své spoluhráče. Momentálně se hraje v okolí středového kruhu.
     
    47
    Domácí poprvé v utkání střídají. Místo Chavarríi naskočí do hry Guillaume.
     
    48
    Na trávníku je k vidění podobný herní obraz jako v prvním poločase. Domácí fotbalisté jsou nastěhování na útočné polovině, kde ale zatím soupeři žádné starosti nepřidělávají.
     
    49
    Po dlouhém vhazování Lensu se hosté vydali do protiútoku, který byl ale zastaven, neboť Krivec zasáhl balon rukou. Rozehrávat tak bude Racing Club.
     
    50
    El Jadeyaoui si sěbehl do velkého vápna, kde chtěl poté ještě přihrávat. Nakonec vybojoval alespoň další nebezpečné autové vhazování.
     
    51
    Aut domácích žádný větší zmatek nepřinesl. Protiútok Mét byl ale zastaven Kantarim, který podrazil soupeře. Nakonec může být rád, že nedostal druhou žlutou kartu a nemusí předčasně do sprch.
     
    52
    Ve druhé půli je k vidění o něco málo pomalejší tempo než v dějství předchozím. Doufejme, že se atraktivita utkání opět pozvedne.
     
    53
    Hosté předvedli velmi aktivní napadání, díky kterému vybojovali alespoň rohový kop z pravé strany hrací plochy. Jak s touto příležitostí naloží?
     
    54
    Nikterak povedeně, Riou vyskočil a letící balon si stáhl ze vzduchu. Poté ihned rozehrál mezi své spoluhráče, kteří se vydali kupředu.
     
    56
    Volný kop pro Racing, nedovoleným způsobem byl zastaven Guillaume. Podaří se domácí ekipě konečně otevřít skóre duelu?
     
    57
    Zatím to tak příliš nevypadá. Balon sice nadělal ve velkém vápně drobné zmatky, ovšem o větší příležitosti se hovořit nedá. Méty poté míč odkoply do klidných vod.
     
    58
    Lens je opět na polovině soupeře, kde přidělává defenzivě hostí starosti. Valdivia nakonec vyobojoval rohový kop, čemuž nezabránil ani obětavý skluz Milana.
     
    59
    Kop od rohového praporku byl v podání domácích fotbalistů mizerný. Přízemní centr se vůbec nepovedl, a tak může opět hrát hostující celek.
     
    59
    Bude se udělovat další žlutá karta. Za příliš vysokou nohu je potrestán Maïga (MTZ).
     
    60
    Je za námi hodina čistého času. Ve druhém poločase zatím k vidění nic zajímavého nebylo. Na světelné tabuli svítí stále bezbrankový stav.
     
    61
    Malouda se individuálně dostal až na polovinu soupeře, ovšem tam také bleskurychle skončil. Na střídačce Mét se chystá první výměna sil.
     
    62
    Je tomu tak. Trávník opouští Maïga, místo kterého naskočí do hry Falcon.
     
    63
    Maloudovi se dostává domluvy od hlavního arbtira. Zkušený záložník byl nespokojen s výrokem sudího, což ale na jeho rozhodnutí vůbec nic nezmění.
    Navzdory bezbrankovému stavu panuje v ochozech Stade de la Licorne vynikající atmosféra

     
    65
    Lens právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté se přece jenom dočkali! Nakrátko rozehraný rohový kop je zužitkován. Následný centr z levé strany hrací plochy dopravil za Carrassova záda ALHARBI EL JADEYAOUI. Hostující brankář neměl sebemenší nárok zasáhnout.
    Alharbi El JADEYAOUI - 1:0
     
    66
    Domácí pokračují v aktivním výkonu, ovšem zatím se do další brankových příležitostí nedostávají. Vstřelený gól je ale patřičně nakopl.
     
    67
    Z poměrně velké vzdálenosti páli neúspěšně Krivec. Následovat bude pouze odkop od domácí svatyně. V ochozech stánku je ještě veseleji.
     
    69
    Krivec je dnes velice aktivní. Z hranice velkého vápna nyní poslal míč pouze doprostřed brány, což Riou v poklidu zlikvidoval. S rozehrávkou poté nikterak nepospíchal.
     
    70
    Domácí byli při svém průniku zastaveni nedovoleným způsobem. Rozehrávat tak budou volný kop z levé strany hrací plochy.
     
    71
    Balon se snesl do velkého vápna, kde jej ale lapil pohotový Carrasso. Dlouhý výkop se poté hostujícímu muži s rukavicemi příliš nepovedl.
     
    72
    Mohlo být vyrovnáno! Krivec se skvěle individuálně protáhl až do velkého vápna, načež poslal přihrávku Falconovi. Nově příchozí borec měl ale míč na dlouhou nohu, a tak nemohl optimálně zakončit.
    Falconova možnost
     
    73
    Hosté hned dvakrát střídají. Místo aktivního Krivece naskočí do hry Ngbakoto.
     
    73
    Lejeuneho pak nahradí Sarr.
     
    75
    Hosté byli ve středu hrací plochy zastaveni nedovoleným způsobem, a tak bude následovat volný kop.
     
    76
    Velmi rychlá akce Mét končí v zámezí, hosté zatím nemohou nalézt optimální pohodu ve finální fázi. Opět se bude pouze kopat od domácí branky.
     
    77
    Coulibaly si seběhl do středu hrací plochy, odkud vyslal jedovatou střelou. Dělovka nakonec zamířila vysoko nad branku. O rozehrávku se tak postará Carrasso.
     
    78
    Coulibaly si znovu dělal prostor pro zakončení, ovšem nyní se mu nepovedla dostat do zakončení.
     
    79
    Lens právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují své vedení. Na centr z levé strany trávníku si naskočil a balon poté přesnou hlavičkou k pravé tyči usměrnil BENJAMIN BOURIGEAUD. Nádherný fotbalový moment.
    Benjamin BOURIGEAUD - 2:0
     
    81
    Hosté měli po nedovoleném zákroku příležitost v podobě volného kopu. Malouda se pokusil ihned zakončit, ovšem balon zamířil vysoko nad. Bude se tak kopat od branky.
     
    82
    Domácí stále pokračují na vítězné vlně, v poklidu kombinují na útočné polovině a soupeře téměř k ničemu nepouštějí. Uvidíme, co přinesou závěrěčné minuty.
     
    84
    Domácí se řítili do dalšího slibného zakončení, ovšem zastavilo je postavení mimo hru, po kterém budou rozehrávat hosté. V táboře Lensu se chystá další střídání.
     
    85
    Z hrací plochy odchází Valdivia, kterého nahradí Touzghar.
     
    86
    Utkání se v poklidu dohrává v okolí středového kruhu, zatím nedochází k žádnému závěrečnému tlaku ze strany hostujících Mét.
     
    87
    Bourigeaud se velmi obtížně zvedal z trávníku, ovšem nakonec bude schopen pokračovat ve hře, zranění není vážnějšího charakteru.
     
    88
    Falcon zakončoval další slibnou šanci Mét. Ani tentokráte si ale dalekonosná střela cestu mezi tři tyče nenašla. Riou se postará o odkop od branky.
     
    90
    Utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke svému závěru. O vítězi je s největší pravděpodobností rozhodnuto. K základní hrací době se budou nastavovat dvě minuty.
     
    90+1
    Domácí měli k dispozici volný kop, ovšem jeho exekuci neprovedli příliš optimálně. Balon zblokovala dobře postavená zeď hostující ekipy.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Ve druhém poločase se domácí konečně dočkali branky. Nejprve se prosadil El Jadeyaoui, následně navýšil vedení Bourigeaud. Lens tak po výborném výkonu zaslouženě zdolal klub FC Metz 2:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 4:1 (21:53:38)

    Libor Kucza

    Branky: 65. El Jadeyaoui (Bourigeaud), 79. Bourigeaud (Baal)

    Karty:   36. Coulibaly (LNS), 37. Kantari (LNS) – 40. Malouda (MTZ), 59. Maïga (MTZ)


    Racing Lens: Riou – Baal, Kantari, Gbamin, Cavare – Valdivia (85. Touzghar), Le Moigne, Bourigeaud – El Jadeyaoui, Coulibaly, Chavarría (47. Guillaume).
    Náhradníci: Belon – Ba, Sylla, Touzghar, Nomenjanahary, Cyprien, Guillaume.

    FC Méty: J. Carrasso – Métanire, Milan, Marchal, Bussmann – Kashi, N´Daw – Krivec (73. Ngbakoto), Malouda, Lejeune (73. B. Sarr) – Maïga (62. Falcon).
    Náhradníci: Mfa – Palomino, Rocchi, Doukouré, B. Sarr, Ngbakoto, Falcon.

    Rozhodčí: Kalt – Chevreux, Lamoute
    bahis siteleri