Anaheim – Chicago 1:4 (kon.) | Washington – NY Islanders 5:2 (kon.) | Boston – Winnipeg 2:1 (po pr.)
Buffalo – Montreal 2:1 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:5 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 2:4 (kon.)
Columbus – Vancouver 0:5 (kon.) | Florida – Ottawa 3:2 (kon.) | St. Louis – Edmonton 4:3 (po pr.)
Dallas – Minnesota 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Philadelphia 5:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
Ottawa Senators
Sobota 29.11.2014, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Boyes netrefil prázdnou bránu! Skvělý obranný zákrok Stonea.
     
    58:46
    Hosté se dostali do pásma a Anderson míří na střídačku!
     
    55:05
    Už mohlo být téměř rozhodnuto! Souboj Trocheck vs. Anderson však vyšel znovu ve prospěch Andersona a přesilovka domácích se blíží ke svému konci.
     
    53:17
    Přesilovka Ottawy je u konce. Patrick Wiercioch (OTT) zahákoval Kopeckého a míří na lavici hanby.
     
    53:11
    Hodně zajímavé chvíle byly k vidění v přesilové hře Ottawy. Karlsson nejdřív zlomil hokejku, MacArthur následně na hraně faulu obral o puk jednoho z domácích, z čehož vytěžil Turris přihrávku zpět na MacArthura, jenže hostující útočník tváří v tvář Montoyovi neuspěl.
     
    52:06
    Na trestnou lavici putuje Sean Bergenheim (FLA) a Ottawa má šanci na vyrovnání.
     
    51:09
    Po nepřesné střele Ceciho se puk odrážel zpátky před bránu, ale Neil i přes pohotovou reakci nestačil zasunout puk za doklouzávajícího Montoyu.
    Jimmy HAYES - 3:2
     
    47:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Dalšímu útoku už nezabránil ani Anderson a Florida otáčí skóre dnešního utkání. Trocheck se výborně natlačil před Cowena, jednoruč přihrál JIMMYMU HAYESOVI a ten poslal puk do horní části brány. Asistence: Vincent Trocheck, Tomáš Fleischmann
     
    43:16
    Ottawa je na začátku třetí třetiny hodně ospalá a Anderson musel znovu zasahovat. Tentokrát se puk dostal od mantinelu až ke Campbellovi, který pálil z první, ale přesouvající se brankář Ottawy nechal lapačku na levé straně a skryl v ní puk.
     
    41:54
    Shodně za hrubost usedají na trestnou lavici Jimmy Hayes (FLA) se Zackem Smithem (OTT). Hraje se ve čtyřech.
    Sean BERGENHEIM - 2:2
     
    40:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se hne po buly ve středovém kruhu natlačili do útočného pásma a je vyrovnáno! Boyes našel pěknou zadovkou SEAN BERGENHEIMA, který otřel svou dělovku o tyč a slaví svou třetí branku v sezóně. Asistence: Brad Boyes, Alexander Barkov
     
    34:45
    Teď však rychle přebrali kotouč hosté a dostali se do přečíslení tří proti dvěma, které zakončoval MacArthur z dobré pozice nad.
     
    30:59
    Opravdu se už divím hráčům Floridy, že to ještě psychicky zvládají. Puk se nyní odrážel na brankoviště, kde stál připravený Bergenheim, ale Anderson skvěle zareagoval a skokem lapil puk do své rukavice. Brankář Ottawy likviduje jednu šanci za druhou.
     
    30:08
    Shawn Thornton (FLA) i Chris Neil (OTT) pochopitelně dostávají pětiminutový trest za bitku.
     
    28:36
    Craig Anderson je opravdu neskutečný! Gólman Ottawy dokázal zastavit únik Boyese a následně ještě famózně zasáhl proti dorážce Bergenheima!
     
    25:47
    Znovu skvělý Anderson! Po krátké hře v pásmu Floridy se dostal do úniku Huberdeau, ale hostující gólman se ani nepohnul a útočník Floridy trefil jeho lapačku.
     
    24:31
    Barkov se dostal do velice slibné šance, ale i on narazil jen na pozorného Andersona.
    Cody CECI - 1:2
     
    22:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Opět zaúřadovalo otřepané klišé nedáš, dostaneš a Ottawa si bere zpět své vedení. Chris Neil se svou střelou sice neuspěl, ale puk se šikovně odrazil k CODY CECIMU, který pohotově zakončil do brány rozhozeného Montoyi. Asistence: Chris Neil
     
    22:08
    Dvakrát se nyní domácí hráči dostali osamoceni před Andersona, ale jak Trocheck tak Fleischmann ztroskotali na skvělém gólmanovi Ottawy.
     
    20:00
    Se závěrem první třetiny byl vyloučen Sean Bergenheim (FLA) a Ottawa si na začátku druhé části zahraje první přesilovou hru.
     
    17:35
    Chris Phillips (OTT) dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    08:38
    Po další obrovské chybě v hostující obraně pálil tváří v tvář Andersonovi Trocheck, ale gólman Ottawy tentokrát reagoval a vytáhl krásný zákrok lapačkou.
    Dylan OLSEN - 1:1
     
    05:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Ottawa se ani nedokázala pořádně zaradovat z branky a je vyrovnáno! Po chybě Bobbyho Ryana se k puku dostal Trocheck, který nabil DYLANU OLSENOVI a ten poslal puk přesnou střelou za záda Andersona. Hostující brankář měl před sebou hodně husto a vůbec nereagoval. Asistence: Vincent Trocheck
    Chris NEIL - 0:1
     
    05:04
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa měla v posledních chvílích více ze hry a nakonec slaví branku. Legwand u mantinelu dokázal prostrčit puk na Condu, který jej poslal bleskově na Montoyu Před brankářem Floridy však byl naprosto osamocený CHRIS NEIL, který zpracoval Condrův puk a dostal jej za záda domácího gólmana. Asistence: Erik Condra, David Legwand

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 6. Olsen (Trocheck), 41. Bergenheim (Boyes, Barkov), 48. Hayes (Trocheck, Fleischmann) – 6. Neil (Condra, Legwand), 23. Ceci (Neil)


    Florida Panthers: Montoya (Ellis) – Ekblad, Campbell, Kulikov, Mitchell, Gudbranson, Olsen – Pirri, Bjugstad, Huberdeau – Boyes, Barkov, Bergenheim – Hayes, Trocheck, Fleischmann – Thornton, MacKenzie, Kopecký
    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Karlsson, Phillips, Gryba, Wiercioch, Ceci, Cowen – Chiasson, Turris, MacArthur – Ryan, Smith, Hoffman – Neil, Legwand, Condra – Stone, Lazar, Michálek

    Rozhodčí: Jean Hebert, Rob Martell – Pierre Racicot, David Brisebois

    Diváci: 9758
    bahis siteleri